Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

rektalnialpinizam
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la rektalnialpinizam » 17 okt 2020, 00:12

bombaysaphire je napisao/la:
16 okt 2020, 23:48
rektalnialpinizam je napisao/la:
16 okt 2020, 23:43
16 okt 2020, 23:17
:rol: Ja šta uradi @jestamaji :rol:

Ne zna se kome je teže palo što ih je stavio u isti koš :bale:
Pazi da tebi ne padne najteže.
To se ti smiješ sam sebi, ha?

Ne budi mentol i ne čačkaj mečku, nego ako imaš ovdje šta pametno napiši o tenisu, a sljedeći put pazi šta pričaš kad mene spominješ ničim izazvan.
Uredno?
Toliko od mene...
Zamolio bih te finim rječnikom da me ne vrijeđaš , jer ja tebe nisam vrijeđao , nego zezancije je u pitanju .

Ako hoćeš drugim rječnikom , može i tako .
Sljedeći put pazi koga vrijeđaš , pogotovo nekoga ko tebe nije .

Je li ti sad uredno ?
Loša ti je zezancija, o tome se radi.
Ne vrijeđam ja tebe, nego ti lijepo kažem!
Nemoj sa mnom drugim rječnikom, nego budi normala i to je to, onda je sve 5.

Shevchet kad se spominje, bez tih poređenja i sl, jer nema potrebe da koristim ružan rječnik...
Jaranski sam napisao i @jestamaji, čisto da se zna. 👍

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 17 okt 2020, 00:16

17 okt 2020, 00:12
16 okt 2020, 23:48
16 okt 2020, 23:43

Pazi da tebi ne padne najteže.
To se ti smiješ sam sebi, ha?

Ne budi mentol i ne čačkaj mečku, nego ako imaš ovdje šta pametno napiši o tenisu, a sljedeći put pazi šta pričaš kad mene spominješ ničim izazvan.
Uredno?
Toliko od mene...
Zamolio bih te finim rječnikom da me ne vrijeđaš , jer ja tebe nisam vrijeđao , nego zezancije je u pitanju .

Ako hoćeš drugim rječnikom , može i tako .
Sljedeći put pazi koga vrijeđaš , pogotovo nekoga ko tebe nije .

Je li ti sad uredno ?
Loša ti je zezancija, o tome se radi.
Ne vrijeđam ja tebe, nego ti lijepo kažem!
Nemoj sa mnom drugim rječnikom, nego budi normala i to je to, onda je sve 5.

Shevchet kad se spominje, bez tih poređenja i sl, jer nema potrebe da koristim ružan rječnik...
Jaranski sam napisao i @jestamaji, čisto da se zna. 👍

Napišeš loša ti je zezancija , i to je to .

Pretraži moje postove , ja sam jedan od rjetkih koji te nikad nije furao , zayebavao i provocirao .
Kad su te svi ovdje ismijavali , ja nisam .

Izgleda da si to zaboravio moj Ševkete ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

rektalnialpinizam
Kontakt:

Post Postao/la rektalnialpinizam » 17 okt 2020, 00:24

Nije problem druže, nisam zaboravio, nego imam alergiju od svakakvih paćenika po forumu, pa mi je kratak fitilj i nemam strpljenja sa budalama...

Pa te maskote su samo sebe mogle ismijavati, Shevchet je jedno 16 levela iznad njih u svemu u životu i nema potrebe to ni komentarisati.

Eto uglavnom loša ti zayebancija, nemoj Bgt moje ime ni blizu tih ljudi. 👍

Uživaj, Rafa 21 is loading...😁😉

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 17 okt 2020, 00:27

šefko nebrini, nisu ni tebi baš sve na broju ali ti znaš bit zabavan, ne bi ja tebe u isti koš sa ovima na ignore, pa to sam i napisao :mrgreen:
njihove postove ne treba čitati, vazda isto sa jasnim i jedinim ciljem, svako svojim. ostalo besmislice!

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 02 dec 2020, 12:28

navodno novi termin, start 8. februara

lucky13
Kontakt:

Post Postao/la lucky13 » 02 dec 2020, 16:58

REPORT: 2021 AUSTRALIAN OPEN TO BEGIN ON FEBRUARY 8
The information was obtained from a note sent to players from Tennis Australia CEO Craig Tiley.

By Tennis.com

December 02, 2020

With less than a month to go until the new year, the Australian Open’s start date remains in limbo—though perhaps for not much longer.

According to The Age, the season’s first Grand Slam tournament, currently scheduled to begin on January 18, will instead commence three weeks later on February 8. The information was obtained from a note sent to players from Tennis Australia CEO Craig Tiley. Tiley has maintained that updated information about the Australian Open will be released imminently, with this report being the strongest signal yet.

Some of the details include:

—Players will arrive in Melbourne between January 15 and January 17, on chartered flights paid for by Tennis Australia, with a mandated 14-day quarantine beginning only after the last player arrives.
—Players can train during the quarantine, with only one other player, if they receive a negative COVID-19 test on the second day of the quarantine. They can train with a maximum of four players/coaches after receiving a third negative test on the eighth day of quarantine.
—In total, each player will be tested five times during the quarantine period, on days 1, 3, 7, 10 and 14.
—Players may only leave their hotels for a maximum of five hours per day—up to two hours on a court, up to two hours in a gym, and up to one hour eating at the tournament site. Player travel is restricted to Melbourne Park and the Albert Reserve Tennis Centre.
—Players may only bring one coach; Tennis Australia will also pick up the cost of entourage travel and accommodation.
—The tournament will pay full prize money, with possible redistribution of earnings to increase early-round purses.

There was no additional indication given about fan capacity.

“A February 1 start date would not have allowed any matches [health authorities rules out matches in the bubble] and also would have been unfair to players who may get infected during quarantine—as it would've ruled them out of the AO,” Tiley said in the player note, according to The Age.

....

ovo znaci da je najizglednije da ce igraci igrati dohu ili neku drugu pripremnu 250cu. 2 sedmice karantina pa AO. i onda 2 sedmice odmora pa na IW i majami, bar oni koji budu igrali zavrsnicu AOa.

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 02 dec 2020, 17:23

Bas me interesuje koliko ce igraca od njih 128 naj3bat i propustit turnir zbog kovida.

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 02 dec 2020, 17:27

darker10 je napisao/la:
02 dec 2020, 17:23
Bas me interesuje koliko ce igraca od njih 128 naj3bat i propustit turnir zbog kovida.
Ma ovo je NBA model, čisto sumnjam. Po detaljima, mogu nayebati samo ako zakasne doći u Australiju do 17. Svi su u dvosedmičnom karantinu, čak i da si zaražen, vjerovatno ćeš ozdraviti do 8. februara.

Inače, veliki plus da im je čarter let plaćen od Australaca.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 02 dec 2020, 17:36

Da li ce biti publike na tribinama,nije mi jasno da bas u australiji na ragbi stadionu neki dan bilo 50 hiljada ljudi,a da su u melburnu ovako stgi.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 02 dec 2020, 18:04

to zavisi od stanja u februaru, ako bude kao sada biće sigurno sa publikom ali ima do tada još ihihi ....

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 03 dec 2020, 02:21

Sta sad da ja radim,ponadao se u januaru sad moram cekati jos jedan mjesec da najveceg gledam..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Mamba24
Kontakt:

Post Postao/la Mamba24 » 03 dec 2020, 02:33

delinjo je napisao/la:
03 dec 2020, 02:21
Sta sad da ja radim,ponadao se u januaru sad moram cekati jos jedan mjesec da najveceg gledam..
Sad kad krene plakanje na forumu zbog babuke, bice zanimljivo sigurno :D

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 03 dec 2020, 12:18

delinjo je napisao/la:
03 dec 2020, 02:21
Moj Dela gldacemo ga sig negdje prije,mozda dubai ili doha,uvertira pred ono sta ce da cini na AO :D

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 03 dec 2020, 13:07

Mamba brate svako malo i kmece :D :D

Rona da li ce biti neka egzibicija u Australiji,znas li ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 03 dec 2020, 13:21

Tesko da ce biti egzibicija pogotovo jer australci zahtjevaju ovu karantenu od 14 dana,prije da ce odigrati neke turnire u dohi ili dubaiji pa onda pravac australija.

Ali jos nema nista zvanicno

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 03 dec 2020, 22:54

Vijesti pristižu iz sata u sat, ni oni još ne znaju šta i kako a turnir je sve bliže. Zajebano će bit pravo ovo realizovati bez većih posljedica i odstupanja. Turnir je znači sada odgođen za 8. februar, ako ne bude novih pomjeranja. Kvalifikacije sedmicu ranije počinju. To su barem predložili igračima jučer.

Kako sam vidio, igrači moraju doći od 15. do 17. januara u bubble plaćenim čarter letom. Potom ide 14 dana karantina za sve. Testirat će se čak 5 puta u tom periodu. Ograničeno kretanje, svega par sati dnevno dopušteno za napuštanje hotela. Dobra stvar je što oni koji budu pozitivni će imati vremena do početka turnira od "preboluju" virus i budu u stanju nastupiti u MD, a takvih će definitivno biti.

Postoje raznorazne teorije, neke od njih su i te da će igrači moći dobrovoljno uzeti vakcinu i osloboditi se izolacije te svih pratećih obaveza. Isto neki izvori govore da će se kvalifikacije potencijalno održati u Dubaiju ili Dohi(?).

Šta god odluče, i kako god bude, nadam se da neće doći do novih pomjeranja ili ne daj bože otkazivanja turnira, jer ovo sve do sada djeluje baš konfuzno i na vrat - na nos.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 04 dec 2020, 09:27

Ovo sto se desava u tenisu je smijesno kad pogledas kako ljudi najnormalnije igraju fudbal i kosarku koji su kontaktni sportovi.

Znaci ako bi se nesto trebalo igrat i ako se za nesto mogu napravit mjere to bi svakako trebalo bit za sport gdje su glavni akteri udaljeni 20m jedan od drugog :rol: Prakticno mozes i pozitivnog covjeka pustit da igra (ukoliko moze) samo izbaci promjenu strana,nabaci vizir na sakupljace loptica ,odradi dezinfekciju u onoj pauzi izmedju meceva i to je to.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 04 dec 2020, 10:29

ništa više nije normalno. naravno da je tenis kao bezkontaktni sport pogodan za održavanje, ali ja shvatam australce, uspjeli su koronu do sada držati pod kontrolom iznimno stogim pravilima i u redu je da zbog jednog turnira ta pravila ne mijenjaju. osim toga svi ostali internacionalni sportski događaji u australiji su već otkazani, je li onda fer da se teniserima progleda kroz prste? pa makar i sa ovim pravilima koja im uvode.

ono što se radi u evropi i americi je zadnje licemjerje i meni je muka od toga. kad neko od nas dođe u kontakt sa inficiranim i kad se to npr. fudbalerima ili drugim top sportašima desi, to su dva potpuno različita aršina kako se postupa, dva svijeta ..... princip hljeba i igara!

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 04 dec 2020, 10:37

Kao sto rekoh,ako za bilo koji sport mozes uvest adekvatne mjere i mjere koje imaju smisla onda je to sport kao sto je tenis i prosto nemaju izgovora da ne odrze turnir.Odradili su dobre stvari sa ovim planom karantina i organizovanim letovima do tamo.Prije svega toga odradis testove,a onda i nakon toga and we're good to go.

I Wimbledon je onomad pozurio sa otkazivanjem ,a nisu trebali jer je bas u tom periodu i PL ponovo startala i ocigledno se moglo ,al ovi otkazase turnir haman 2-3 mjeseca prije kad se nije znalo ni ko je ni sta je ovaj virus.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 04 dec 2020, 10:51

darker10 je napisao/la:
04 dec 2020, 10:37
Kao sto rekoh,ako za bilo koji sport mozes uvest adekvatne mjere i mjere koje imaju smisla onda je to sport kao sto je tenis i prosto nemaju izgovora da ne odrze turnir.Odradili su dobre stvari sa ovim planom karantina i organizovanim letovima do tamo.Prije svega toga odradis testove,a onda i nakon toga and we're good to go.

I Wimbledon je onomad pozurio sa otkazivanjem ,a nisu trebali jer je bas u tom periodu i PL ponovo startala i ocigledno se moglo ,al ovi otkazase turnir haman 2-3 mjeseca prije kad se nije znalo ni ko je ni sta je ovaj virus.
Ljudi imali osiguranje, čemu patnja :kafa:
Time su pokazali da su im važnije pare od tradicije...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []