Naravno da je bolje igrati s njima na cetiri tekme, nego s Celticsima, jer da su Gasol i Kobe iole bili na svom nivou gledali bi dosta neizvjesnu utakmicu, a s druge strane njima je sve polazilo za rukom. Odom nas je ove sezone navikao na dosta kvalitetnije utakmice nego li je to veceras bio slucaj, a takodjer i klupa je zakazala.adnan24 je napisao/la:amerosm je napisao/la:Konacno da je zavrsena ova patnja. Mora se nesta promjeniti inace nam se pise crno. Jadna nam majka u Utorak, sta ce nam SAS pociniti nesmijem ni da posmislim. Moraju u nastavak sezone uci dosta ozbiljnije i ova dva ubjedljiva poraza treba da im budu kao neka vrsta opomene, a takodjer vidi se i na Jacksonu da mu vise nije svejedno kao na pocetku sezone. Na pocetku sam rekao da veceras ocekujem poraz, jer su igraci i sam Jackson u medijima indirektno rekli da ih boli neka stvar hoce li veceras dobiti i da ima drugih vaznijih stvari.
Ako ih ova samarcina ne podigne ne znam sta ce...ali uvjeren sam da ovakvih poraza kuci vise nece biti.
Vjeruj mi i ja sam bio uvjeren da cemo ovo izgubiti i da ce James biti odlican...jednostavno je sve islo na to...
Ali isto tako i dalje sam misljenja da na 4 pobjede je mnogo bolje igrati s njima nego sa Bostonom
LA Lakers
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
"My Favorite Ring is Always the Next One"
dema je napisao/la:
a ima jos jedna stvar a mozda i grijesim ali stari lisac nece jos otkrit sve karte u regularnoj sezoni ,posebno ne miamiu on ih je nahvalio ko niko sad rekao pred utakmicu da mu nije bitno oce li dobit,cudno ko da kriju nesto i za play off
Pa tu sigurno ima istine...naravno ne treba oduzimati Miami-ju ovu pobjedu...oni su igrali odlicno i napad i odbranu i jednostavno su bili bolji...ali jednostavno se vidjelo od prve minute da Lakersi nisu pravi...nije to samo ovaj mec vec mjesec nazad. Porediti ove lakerse sa onim iz finala prosle godine je nemoguce...ni blizu nisu onog nivoa.
A cinjenica je da je Miami tim koji se trenutno dokazuje i mislim da bi za Miami puno znacajnije bilo da su ovdje dobili u nekoj neizvjesnoj zavrsnici nego ovako sa 20+...znaju i oni da ovo nije pravi odnos snaga...
@amerosm
Meni je odom bio jedini koliko-toliko na nivou veceras...a klupa nikad slabija
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Blake katastrofa , sa njim i bez voljni Gasol , Kobe njemu se ne smije zamjerit ...Artest strp'o par trica solidan ,Barnes sta on misli da je(sa onim pokusajem zakucavanja), Wilkins? 
Miami bolji bio veceras to je ocigledno , ali nije to to , kad dodje playoff onda cemo vidjeti , ocekujem od Jacksona keca iz rukava...
Miami bolji bio veceras to je ocigledno , ali nije to to , kad dodje playoff onda cemo vidjeti , ocekujem od Jacksona keca iz rukava...
svi prave istu gresku...miami se ne dokazuje,miami se uigrava
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
malta071 je napisao/la:svi prave istu gresku...miami se ne dokazuje,miami se uigrava
Ne vidim zasto ova 2 termina ne bi mogla zajedno...to sto kazem da se dokazuju ne znaci da se i ne uigravaju...
Pa sudeci po tvojim prijasnjim komentarima stice se utisak da si ti nekako i bio spreman na poraz lakersa ali ga opravdavas cinjenicom da je danas bozic i kao da ovaj poraz ne znaci mnogo.Kao da za ove druge nije bozic.adnan24 je napisao/la:malta071 je napisao/la:svi prave istu gresku...miami se ne dokazuje,miami se uigrava
Ne vidim zasto ova 2 termina ne bi mogla zajedno...to sto kazem da se dokazuju ne znaci da se i ne uigravaju...
Razlika izmedju dokazivanja i uigravanja ce se tek vidjeti u nastavku i PO-u i nadam se da ces onda shvatiti sta sam htio da kazem.
Pozdrav
malta071 je napisao/la:
Pa sudeci po tvojim prijasnjim komentarima stice se utisak da si ti nekako i bio spreman na poraz lakersa ali ga opravdavas cinjenicom da je danas bozic i kao da ovaj poraz ne znaci mnogo.Kao da za ove druge nije bozic.
Razlika izmedju dokazivanja i uigravanja ce se tek vidjeti u nastavku i PO-u i nadam se da ces onda shvatiti sta sam htio da kazem.
Pozdrav
Jesam bio spreman za poraz a ne opravdavam ga cinjenicom da je bio Bozic vec cinjenicom da tim igra kao da je praznik vec mjesec dana(iako ovo nije opravdanje vec cinjenica)...izgubili od Bucksa prije 3-4 dana sa 20 poena kuci a dolazi Miami koji je u odlicnoj formi...logicno je bilo ocekivati poraz.
Isto tako da znaci mnogo-ne znaci...kao ni proslogodisnji mec sa Cavsima u isto vrijeme...
A sto se tice play-off-a cisto sumnjam da ce Miami imati prilku da opet zaigra u Staplesu iako ja se nadam da hoce...
Proslogodisnji Cavsi se nikako ne mogu porediti sa danasnjim Heatom...
- Sexmachineboy
- Kontakt:

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
...volio bih da smo izgubili od najslabije momcadi lige nego od miamia... 
malta071 je napisao/la:Proslogodisnji Cavsi se nikako ne mogu porediti sa danasnjim Heatom...
Istina da ne mogu...samo zelim da ti kazem da Lakerse u ovakvoj formi moze dobiti bilo ko sto su pokazali i Bucksi nedavno tako da ne treba praviti neki bauk oko ove utakmice...Nije Miami bas toliko dominantan da se proseta L.A.-om.
"This is serious stuff," Bryant said in full-on tough-guy mode. "You don't just have two rings and say, 'OK, we're satisfied with what we've got.' I'm not rolling with that. I'm not going to let that slide. We need to get into gear."
"These games mean more to our opponents then they do to us," he continued. "We need to get that straight. We need to play with more focus, put more importance on these games. I don't like it."
Upravo ono sto sam i pisao...tako nesto rece i Kobe...samo sad treba to prenijeti i na teren.Mozda vec protiv spursa
Bas kako ova slika pokazuje, Kobe nije mogao i protiv Jamesa i protiv Wadea u napadu, smijenjivali su se u cuvanju.Sexmachineboy je napisao/la:
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Zar smo zaboravili prosle godine kada je James odnio pobjedu u Staples Centru, cini mi se, mozda sam fulao
A opet su LAL postali sampioni....
Moraju da zbiju redove i pocnu da igraju kako znaju..
A opet su LAL postali sampioni....
Moraju da zbiju redove i pocnu da igraju kako znaju..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- majestic24
- Kontakt:
Na srecu nisam gledao ovaj mec jer bi inace ostao bez mnogo zivaca. Sinoc u pola 11 nestalo struje,doslo tek veceras oko 6 sati. Prvo sam otisao na nba.com i vidio da smo izgubili. Nemogu vjerovati da su nam samo tri igraca Miamija dozvolila da zabijemo samo 80 poena. To je sramota.
Kao sto sam vec rekao,s 4 oricom u napadu se nemoze igrati. Fisher samo smeta i vrijeme je za promjene na poziciji playa.
Kao sto sam vec rekao,s 4 oricom u napadu se nemoze igrati. Fisher samo smeta i vrijeme je za promjene na poziciji playa.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- alfarouqaminu
- Kontakt:
kobe nije znao juce,al nekako zna kada je potrebno a to je u playoffu....EdinTM87 je napisao/la:Bas kako ova slika pokazuje, Kobe nije mogao i protiv Jamesa i protiv Wadea u napadu, smijenjivali su se u cuvanju.Sexmachineboy je napisao/la:
Kako, odakle novac, kada su LAL ekipa koja najvise placa poreza?majestic24 je napisao/la:Na srecu nisam gledao ovaj mec jer bi inace ostao bez mnogo zivaca. Sinoc u pola 11 nestalo struje,doslo tek veceras oko 6 sati. Prvo sam otisao na nba.com i vidio da smo izgubili. Nemogu vjerovati da su nam samo tri igraca Miamija dozvolila da zabijemo samo 80 poena. To je sramota.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
mislim da Orlando placa vise ma nije problem pozicije u ekipi vec pristupa u odbrani koji je problematican citavu sezonu,lose preuzimaju fali im zdrav Bynum sto jos nije tj nije 100%.Protiv Miamia sam gledao i dosta poena su primili u zadnjim sekundama napada kad je odbrana pucala tek u zadnje 2 sekunde njihovog napada.neno#4 je napisao/la:Kako, odakle novac, kada su LAL ekipa koja najvise placa poreza?majestic24 je napisao/la:Na srecu nisam gledao ovaj mec jer bi inace ostao bez mnogo zivaca. Sinoc u pola 11 nestalo struje,doslo tek veceras oko 6 sati. Prvo sam otisao na nba.com i vidio da smo izgubili. Nemogu vjerovati da su nam samo tri igraca Miamija dozvolila da zabijemo samo 80 poena. To je sramota.
Kobe i Gasol nisu suradjivali ko na pocetku sezone.Protok lopte isto bio problem,ali ovo je za njih dobro bolje je da prozive ove padove u regularnoj sezoni vec u play off.
Motivacija u reg sezoni je nesto sto ce tesko imat ekipa koja je zadnje 2 godine prvak NBA
- majestic24
- Kontakt:
i ja djelim misljene s demom. Mislim da je Orlando ekipa koja najvise prelazi solary cup. al nebitno to...neno#4 je napisao/la:Kako, odakle novac, kada su LAL ekipa koja najvise placa poreza?majestic24 je napisao/la:Na srecu nisam gledao ovaj mec jer bi inace ostao bez mnogo zivaca. Sinoc u pola 11 nestalo struje,doslo tek veceras oko 6 sati. Prvo sam otisao na nba.com i vidio da smo izgubili. Nemogu vjerovati da su nam samo tri igraca Miamija dozvolila da zabijemo samo 80 poena. To je sramota.
Neznam kako al moze se nesto smisliti. Pa mozemo dati Artesta i hmm,jos nekog ko ima platu oko 3 mill za Nasha. Mislim da je to najmanje sto Sunsi mogu uciniti za njega. Jedino ga Lakersi mogu dovesti a da ima sanse da osvoji titulu
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
a sunsi bi na to trebali pristat jel?
nemoj se puno nadat tome prije ce phil trazit nekog visokog igraca za odbrane das bolje brane reket i rasterete ,bice bolje i kad se ratklif vrato jer je on upravo to radio odmarao startere i radio prljavi posaomajestic24 je napisao/la:i ja djelim misljene s demom. Mislim da je Orlando ekipa koja najvise prelazi solary cup. al nebitno to...neno#4 je napisao/la:Kako, odakle novac, kada su LAL ekipa koja najvise placa poreza?majestic24 je napisao/la:Na srecu nisam gledao ovaj mec jer bi inace ostao bez mnogo zivaca. Sinoc u pola 11 nestalo struje,doslo tek veceras oko 6 sati. Prvo sam otisao na nba.com i vidio da smo izgubili. Nemogu vjerovati da su nam samo tri igraca Miamija dozvolila da zabijemo samo 80 poena. To je sramota.
Neznam kako al moze se nesto smisliti. Pa mozemo dati Artesta i hmm,jos nekog ko ima platu oko 3 mill za Nasha. Mislim da je to najmanje sto Sunsi mogu uciniti za njega. Jedino ga Lakersi mogu dovesti a da ima sanse da osvoji titulu
a nije slucajno da bas od njegove povrede krecu problemi lakersa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.