Dje ne gotivi.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑01 dec 2020, 21:09Pretpostavljam da onda pretjerano ne gotivi nesebičnog Laportu.![]()
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 01 dec 2020, 21:23, ukupno mijenjano 3 puta.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Varaš se,BoixosNois1899 je napisao/la: ↑01 dec 2020, 21:09Pretpostavljam da onda pretjerano ne gotivi nesebičnog Laportu.messilla je napisao/la: ↑01 dec 2020, 20:58Nije to Sarmino područje, on se samo oko finansija sikira.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑01 dec 2020, 18:30Šta ti kao iskusni i strastveni Cule misliš ko bi bio bolji izbor, Font ili Laporta?![]()
![]()
Sarma je veliki fan rasipnika Laporte
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ništa bez čika Laporte samo ni on ne može Messija podmladiti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
e što se Sociedad zavali s ovim remijem
Ma Spanjolci se brukaju poprilicno ove sezone,al sve po kvalitetu jel
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- LlullSergio
- Kontakt:
Samo se Madridski klubovi brukaju.
Oni najvise,ali i ovo veceras Sociedada je ozbiljna bruka,pored toga ekipa koja je u 4 utakmice prije ove dala 2 gola i jedva se provukla na Rujevici u 90+minutama,a u la ligi na vrhu.Villareal dobio smijesnu grupu pa shodno tome i lagano prosao,Granada ok,mada veceras i oni upisase poraz i sreca njihova pa i Paok izgubi inace bi im u zadnjem kolu bilo rutavo za prolaz.Sevillu sinoc nasamra Giroud bez obzira na "lagan" prolaz prije 5 kola,ali kada vidis da su morali kuci okretati Krasnodar,jedva ih dobiti u Rusiji isto u 90+,Rennesa jedva dobiti shvatis da je bilo sve osim laganog,a grupa relativno lagana.Na kraju Barca kakva god da je ipak daleko najlaksi prolaz ali u grupi u kojoj su ti protivnici iz treceg i cetvrtog sesira pickin dim
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Ne znam sta se cudis.L-Train je napisao/la: ↑04 dec 2020, 00:51Oni najvise,ali i ovo veceras Sociedada je ozbiljna bruka,pored toga ekipa koja je u 4 utakmice prije ove dala 2 gola i jedva se provukla na Rujevici u 90+minutama,a u la ligi na vrhu.Villareal dobio smijesnu grupu pa shodno tome i lagano prosao,Granada ok,mada veceras i oni upisase poraz i sreca njihova pa i Paok izgubi inace bi im u zadnjem kolu bilo rutavo za prolaz.Sevillu sinoc nasamra Giroud bez obzira na "lagan" prolaz prije 5 kola,ali kada vidis da su morali kuci okretati Krasnodar,jedva ih dobiti u Rusiji isto u 90+,Rennesa jedva dobiti shvatis da je bilo sve osim laganog,a grupa relativno lagana.Na kraju Barca kakva god da je ipak daleko najlaksi prolaz ali u grupi u kojoj su ti protivnici iz treceg i cetvrtog sesira pickin dim
Primera je u zadnje dvije godine pala qrcu za usi - pa to svi vidimo. Treba biti realan. A rezultati klubova u Evropi su samo jos jedna potvrda. Meni ta potvrda i nije trebala jer sam to vidio jasno kroz samu ligu, al eto.
Teebace vremena i ulaganja da se ponovo vrati na vrh sa rezultatima.
Korona je dobro poremetila sve klubove.
- LlullSergio
- Kontakt:
E **** sad, pa ova grupa u EL je vjerovatno najteza. Granada je rookie u Europskim takmicenjima i imaju 10 bodova iz 5 kola. To nije los skor za jednog pocetnika.
Villareal je dobio grupu kakvu je dobio,ali i opravdao ulogu favorita. Sevilla nema zamjerki po meni, druga su ekipa u grupi i na tom su mjestu. Mada neku noc su isto zamijenili dosta igraca iz prve postave,a njima nije isto da zamijeni 5 igraca kao sto je Chelseau koji ulozi 200-300 miliona ovo ljeto u momcad. Prvu utakmicu se fino fajtali i vjerovatno bili bolja ekipa u Londonu.
Villareal je dobio grupu kakvu je dobio,ali i opravdao ulogu favorita. Sevilla nema zamjerki po meni, druga su ekipa u grupi i na tom su mjestu. Mada neku noc su isto zamijenili dosta igraca iz prve postave,a njima nije isto da zamijeni 5 igraca kao sto je Chelseau koji ulozi 200-300 miliona ovo ljeto u momcad. Prvu utakmicu se fino fajtali i vjerovatno bili bolja ekipa u Londonu.
Barsa pred bankrotom kao sto se vec pise mjesecima danas je to ocito igracima kasne plate korona i messi dohakali hvala lp
Jao golmana Seville nisu istine koje drvo.
Celavi ima sto zivota. 
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Zuti majmun pred otkazom ako ovako ostane
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Koji zakon u kataloniji zabranjuje da Messi bude zamijenjen?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kome i ti repliciraš.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.