Istao kao sto prostitutki tece med i mlijeko.Uzme svaki dan 100 eura i treba da se ponosi time?
KANTA GODINE 2020 - leorey - KOMENTARI
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: KANTA GODINE - 2020 - KOMENTARI
23
- feniksptica
- Kontakt:
Virto lik koji svoje probleme ublazi tako sto se tjesi sto i komsiji ne ide nekad bas najbolje
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ovdje samo treba upisat 7b za alema iz bratunca "@alemsa". Tezek slucaj. Lik za ozbiljne analize. Dokazao to i svojim zivotom van foruma. Ima tu jos par osoba, losih gubitnika koji nisu za bodovanja.
Max Allegri
-
- Kontakt:
Teška ubleha, ostao dužan GOAT-u 100 eura ... Prodao obraz za 100 eura , klošar zadnje vrste . Drago mi je da i i ti prepoznao o kakvoj se gnjidi radi .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
- Kontakt:
Admin 7 bodova , de nam malo dočaraj

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Gdje pise ova klocina? Vidim da me poznaje, a ja njega ne.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Husika 7b- Teški psihijatrijski slučaj.
svrakino1921 5b- Jedan u nizu Željinih "asova" na temi PL. Uz Dokurnjaka, najveći plavi pacijent, a konkurencija je stravična.
Bundesliga- 3b- Pubertetski hormoni izbijaju iz svakog posta.
svrakino1921 5b- Jedan u nizu Željinih "asova" na temi PL. Uz Dokurnjaka, najveći plavi pacijent, a konkurencija je stravična.
Bundesliga- 3b- Pubertetski hormoni izbijaju iz svakog posta.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ma 100eura je banalna stvar. To je pshicki bolesnik, jako poremecen. Trebala bi jako strucna osoba posmatrat njega da se vidi o kakvim je sve poremecajima rijec.bombaysaphire je napisao/la: ↑04 dec 2020, 10:33Teška ubleha, ostao dužan GOAT-u 100 eura ... Prodao obraz za 100 eura , klošar zadnje vrste . Drago mi je da i i ti prepoznao o kakvoj se gnjidi radi .
Max Allegri
Jer je banovo neke od najboljih i najaktivnijih, a ostavlja ovakve troll korisnike kao dole. Plus ga je gefufna uništio na temi odlazak u inostranstvo.
@Justin uđeš u moje postove i vidiš ako te zanima.
Let's talk about SIX baby!
Čuj GOATu ostao dužan 100 eura. 

"We need to suffer. And we need to fight."
Eto i to kazu. Ali GOATu neko mora reci da je lik ozenio nekakvu Gutinu spodobu iz Banovica i odmah ce mu halalit haha.
Max Allegri
-
- Kontakt:
Živa istina buraz , zamisli ljudskog šljama

Nego GOAT neće da ga proziva zbog Justina ...
- OldFashioned
- Kontakt:
Nisam baš kompetentan za neko glasanje, ali ovo kratko što sam tu rekao bih samo da se za sada slažem sa ovima što su svoj glas dali forumašu BuffonGigi.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
GOAT nije vidio tu novčanicu u životu
Ma buraz sta ga imam protivat ako lik nece da dadne ?Meni ljudi imaju duzni para,mogo bi jos jednu kucu s bazenom napravit.Ja sam to vec sve halalio.Kome je Bog dao puno,od njega ce se puno i traziti.bombaysaphire je napisao/la: ↑04 dec 2020, 13:39Živa istina buraz , zamisli ljudskog šljama![]()
Nego GOAT neće da ga proziva zbog Justina ...
23
Šta je 100 eura za čovjeka koji za 10 dana zaradi, kako on kaže, 5000km. Ne budi sitničav onda.
- PointBlank
- Kontakt:
U Njemačkoj. Šokirao sam se kad sam vidio da kuhinje koštaju po 10-14 hiljada eur

Ko je to kome duzan bokte vidio neki fkt forum preozbiljno shvataju cak u vidu da posudjuju pare od anonimaca.
27.10.2020