I ja se nekad ibretim sta sve procitam ovde...od toga da muvaju jedni za druge cure s laznih profila , do posudjivanja para

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
to samo rio sebi moze dozvolit.
Ovaj stolar ne zna tabure napravit a ne kuhinju.PointBlank je napisao/la: ↑04 dec 2020, 14:42U Njemačkoj. Šokirao sam se kad sam vidio da kuhinje koštaju po 10-14 hiljada eurdobar je to zanat ovdje
Ne znam,ne bavim se stolarijom.To je ipak za tebe realan domet,da se ne lazemo.Mig_Mig je napisao/la: ↑04 dec 2020, 14:59Ovaj stolar ne zna tabure napravit a ne kuhinju.PointBlank je napisao/la: ↑04 dec 2020, 14:42U Njemačkoj. Šokirao sam se kad sam vidio da kuhinje koštaju po 10-14 hiljada eurdobar je to zanat ovdje
Mislio sam na lika koji to duguje pareGOAT je napisao/la: ↑04 dec 2020, 15:39Ne znam,ne bavim se stolarijom.To je ipak za tebe realan domet,da se ne lazemo.Mig_Mig je napisao/la: ↑04 dec 2020, 14:59Ovaj stolar ne zna tabure napravit a ne kuhinju.PointBlank je napisao/la: ↑04 dec 2020, 14:42
U Njemačkoj. Šokirao sam se kad sam vidio da kuhinje koštaju po 10-14 hiljada eurdobar je to zanat ovdje
Kako znas da su iz osnovne škole, kad istu nisi završio ?OldFashioned je napisao/la: ↑08 dec 2020, 12:16alex1991 7b - Lik koji 24/7 bleji ispred monitora i prisjeća se fora iz osnovne škole kako bi on pokušao nekome šuknuti.
Bar ne trazim plasticnog da sise povecam. 5k je PC, zayeb'o si se.
Zeni hoce da poveca koliko sam skontao.
Zar nije kitu htjeo da poveca sa 12 na 15?Kite zenicke 15 ne prelaze!
Pa da onda drugi koriste za džaba? Ne baš mudra investicija.
jel bila veca u tebi od zeničke 15ke ili ti je to personal best
Volis broj 15, hmm
Najviše sto sam uspio ugurati je bilo 18cm. Tome si i ti doprinjeo jer si je telecom glavom razvalio kad si izlazio. Ostale su bile bas plitke,prosjecno oko 15cm.
Trenutno korisnika/ca: feniksptica, JHam, LegendKiller, numanumaye23 i 11 gostiju.