Jedini kokurent za titulu zaostaje 12 boba.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 avg 2020, 16:26Ako Baka dodje u Zrinjski bit ce yebeno u vrhu
Jugonostalgicari 1981!
Ma slaufom ih po glavi stoka obicna, oni ce vama Divovima govorit da ste izbjeglice.feniksptica je napisao/la: ↑04 dec 2020, 22:39Gledaj ti ovih dezurnih Velezovaca ili ti Evropljana. Samo napisi nesto sto im ne pase i kako su oni zamislili i odmah napadaju..
Da postavljam sliku kako vi to palicom po glavi na stadionu ili nema potrebe ? EvropljaniDembaBa21 je napisao/la: ↑04 dec 2020, 22:53Ma slaufom ih po glavi stoka obicna, oni ce vama Divovima govorit da ste izbjeglice.feniksptica je napisao/la: ↑04 dec 2020, 22:39Gledaj ti ovih dezurnih Velezovaca ili ti Evropljana. Samo napisi nesto sto im ne pase i kako su oni zamislili i odmah napadaju..
Zamolio bih te da ipak biraš riječi kada daješ takve opise. Evo, puno pristojnije je reći da nije baš najinteligentniji korisnik na forumu.killafrommanilla je napisao/la: ↑04 dec 2020, 22:19Al Zip je najveci glupan na forumu daleko. Ako je u pitanju poznati lokalni mostarski Mušicin ker, ja se izvinjavam, onda je napredan
Sve i da je tako (a nije), zasto bi se mi frustrirali zbog toga? Mi smo najveca i najjaca ekipa lige i za ocekivati je da svi zapnu protiv nas. To je "teret" koji nosi svaka ekipa koja se smatra najvecom u svojoj ligi.MostarskaKotlina je napisao/la: ↑05 dec 2020, 01:26razumijem frustracije , ipak samo protiv njih zapnemo
U Borcu svi su trenirali sinoc(da se tako izrazim) osim Radulovica koji svakako nema zapazenu minutazu ove sezone.Steven11 je napisao/la: ↑04 dec 2020, 18:28Sutra su dva derbi meca, ali fokus na forumu ode skroz u drugom pravcu. Uz duzno postovanje svima, ali ja bih rado pred ove meceve citao malo o duelu Borac vs Sarajevo, a i Zeljeznicar vs Siroki je isto interesantno u borbi za vrh.
Vi iz BL, kakva je situacija kod vas? Vraca se Vranjes.... jaki ste ka naprijed, Lukic (podsjeca me na Dzeku) Zakaric i Ziljkic, vi cete zabiti sigurno. E sad koliko cete primiti.... Ne moze Jovanovic sve pokrit. No mi imamo problem sa realizacijom, nema ni Pejovica a vjerovatno i Rahmanovica.. Nama bi bod bio ok u ovim okolnostima. Prosli put je Milojevic iskihao teret meca, hoce li opet igrati?
Na, Grbavici isto dobar mec. Sa nase strane gledista, igraju nam dvije najomrazenije ekipe u ligi. X2 nama pase ali Bekric ima sta da kaze.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, KimJongEsmer, mnon46, VivaLaLiberta i 28 gostiju.