Ma daj Boze da se on pitao za bilo kojeg igraca,budimo realni brate ED vrti sve konce oko toga..SMR187 je napisao/la: ↑04 dec 2020, 21:22Ole je dosad radio poprilicno dobar posao sto se tice pojacanja. Ovo je dobro u slucaju ako ce ga stvarno podrzati i pustiti da dovodi igrace kako spada. A ne da se onaj mamlaz Ed zbog 5 miliona cjenka oko lika koji vrijedi 20, a prije mu nije bio problem spucati 60 miliona za nekog ko realno vrijedi 20.
idealno bi bilo ponuditi Solskjaeru poziciju DoF-a, a naci nekog boljeg strucnjaka da vodi klub, ali svima je jasno da se to nece desiti tako da fuck it.
English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
@SMR, ja sam prije Olea upratio Brunu i Felixa? Jel to znaci da bi mogao biti DoF? 
Ole nema blage veze o poslu kojim se bavi. Svi znamo da je pitanje vremena kad ce dobiti nogu.
Ole nema blage veze o poslu kojim se bavi. Svi znamo da je pitanje vremena kad ce dobiti nogu.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Kako sam Carla pohvalio na temi on se sa bodovima ne može sastati 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Vjerujem da bi bio bolji od ovog kloca Eda
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ako gledamo realno Arteta ce izaci da se brani, njemu poraz ovdje pogotovo ako bude neki tezak i ubjedljiv zestoko tovar pritisak koji se polako vec akumulirao i malo fali dok fanovi ne pocnu i sluzbeno sa Arteta out tako da bi me iznenadilo ukoliko Arsenal ne izadje da se zestoko brani. A istina i jeste da Mourinho voli vise ekipe koje ga napadnu nego koje se brane. Ugl Arteti gori pod ngoama u slucaju poraza, to bilo 6 poraza u 11 utakmica, pa Arsenal u sezonama kada je sa Wengerom jedva znao izboriti cetvrto mjesto za citavu sezonu je znao imati manje od 6 poraza, ovaj ih u desetom kolu vec nagomilao pet.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Nema to veze sa Brunom. Poslije Moyesa, van Gaala i Mourinha i potrosenog shitloada para na kloceve, konacno smo sa Oleom poceli dovoditi pojacanja koja vrijede.
Da ne spominjem sav deadwood koji je protjerao.. Young, Alexis, Lukaku, Fellaini itd itd
Kada kompletira odbranu stoperom, integrira Hendersona u prvu umjesto De Gee, te istog proda zajedno sa preostalim deadwoodom tipa Pogba, Lingard.. Onda tek mozemo reci da je rebuilding ekipe konacno gotov i suditi po rezultatima.
@delinjo pa normalno da vrti, ali ne odlucuje on sam koga ce dovesti. Imas manager targets i club targets.
Problem je podrska Oleu od strane Eda. Ja sam ubijedjen da je npr Maguire bio zelja kluba, a ne Olea. Isto kao sto su Sancho i Haaland bili zelje Solskjaera, a Ed je uspio oboje upropastiti, iako se ovaj drugi mogao dovesti za sicu
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Burnley i Sheffield igraju antifudbal
Hajd Burnley, ali kakav Sheffield? Ljudi su po svim statistikama "najnesretnija" ekipa u prvenstvu po broju kreiranih šansi i stvarnoj realizaciji. Uopšte ne igraju ružno za oko. Jednostavno nemaju sreće, mada je to sad povezano i psihom. Mislim da im samo jedna pobjeda treba da se ekipi malo podigne moral.
Interesantno, po xGu, većina ekipa zabija debelo više od očekivanog.
Liverpool, Wolvesi, Leeds, Arsenal, Brighton, Fulham i Sheffield zabijaju manje, mada je kod Sheffielda to baš izraženo. Zabili 4, a trebali su 13.
Ne znam meni su Burnley, WBA, Brighton, Sheffield su Championship ekipe.
Ne kažem da pojedine nisu, ali eto, sa te liste Brighton igra ubjedljivo najatraktivniji fudbal, mnogo atraktivniji od pojedinih "velikih" ekipa. Zašto bi im bilo mjesto u Championshipu, jer nemaju tradiciju i ime? Što nisi tu stavio Fulham i Leeds? I oni su taj nivo, bar igrački.
Fulham i Leeds imaju solidne igrac u odnosu na pomenute ekipe. Recimo od ovih veliki ekipa Arsenal je najlosiji sto se igre tice.Finn je napisao/la: ↑05 dec 2020, 15:40Ne kažem da pojedine nisu, ali eto, sa te liste Brighton igra ubjedljivo najatraktivniji fudbal, mnogo atraktivniji od pojedinih "velikih" ekipa. Zašto bi im bilo mjesto u Championshipu, jer nemaju tradiciju i ime? Što nisi tu stavio Fulham i Leeds? I oni su taj nivo, bar igrački.
Wtf pa onaj iranac Jahanbakshhshdflj je sam bolji od citave postave Fulhama
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Leeds ima prosječnu ekipu za nivo Championshipa, a kamoli Premijer lige. Diže ih isključivo Bielsa. Pa pogledaj im imena, čovječe. Eventualno Kalvin može igrati PL. U Fulhamu jedino Mitrović može igrati van Championshipa. Ništa oni nisu igrački bolji od Burnleya, Brightona, West Broma i Sheffielda.
Samo srezat ligu na 16 ekipa pa ce sav taj antifudbal otici van.Finn je napisao/la: ↑05 dec 2020, 16:32Leeds ima prosječnu ekipu za nivo Championshipa, a kamoli Premijer lige. Diže ih isključivo Bielsa. Pa pogledaj im imena, čovječe. Eventualno Kalvin može igrati PL. U Fulhamu jedino Mitrović može igrati van Championshipa. Ništa oni nisu igrački bolji od Burnleya, Brightona, West Broma i Sheffielda.
CPOJ
Smanjiti ubjedljivo najjacu ligu svijeta na 16 klubova ?qaa18 je napisao/la: ↑05 dec 2020, 18:11Samo srezat ligu na 16 ekipa pa ce sav taj antifudbal otici van.Finn je napisao/la: ↑05 dec 2020, 16:32Leeds ima prosječnu ekipu za nivo Championshipa, a kamoli Premijer lige. Diže ih isključivo Bielsa. Pa pogledaj im imena, čovječe. Eventualno Kalvin može igrati PL. U Fulhamu jedino Mitrović može igrati van Championshipa. Ništa oni nisu igrački bolji od Burnleya, Brightona, West Broma i Sheffielda.
Jesi li realan ?
Umjesto 380 da bude 240 utakmica po sezoni.
140 utakmica manje.
Pa sta bi onda ostale lige trebale uraditi ? Da imaju 8 timova ?
Zadnja izmjena: TheChief, dana/u 05 dec 2020, 18:27, ukupno mijenjano 2 puta.
Al' ovaj F. Torres ne vadi protiv Fulhama i Burnleya
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.