SportSport.ba liga

Neka bolji pobijedi!

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__

amEl_rooB
Kontakt:

Re: SportSport.ba liga

Post Postao/la amEl_rooB » 26 dec 2010, 20:40

Italia je napisao/la:ja sam postigao dva gola pa vi pricajte sta hocete :mrgreen:
i ja isto :mrgreen: nemoj da ko ne bi priznao ova dva komada meni i italiji :P :lol: :mrgreen:
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45

Chelsea FC

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 26 dec 2010, 20:44

Ma nista hebiga kraj sezone(ovo pricam zato sto smo ostali :lol: :lol: )
Gongashi Sampioni Joint i klupa ispali i to je to 8-) 8-) I u doigravanje ide Spamm :lol:
Upisite ovima golove nek se vidi ko je najbolji strijelac i eto ga mirni svi do slijedece sezone a do nje sva pravila detaljno pregledati i urediti :D :D .
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 26 dec 2010, 20:46

deyo je napisao/la:evo gdje su se postovala pravila.
neka sekretar ovo potvrdi ili kaze da nije tacno.

1.Na pocetku lige mi smo ostali bez igraca i cekali smo 3 tekme da se odigraju da popunimo ekipu
2.finale kupa,vec poznato

Gdje nisu:

1.neko glasanje da se da igrac ekipi koji se nije javio na sekretaru nego na pp igracima
2.opet glasanje za regularnost zadnjeg kola

Sekretaru zato i postoje pravila da ne bi A Ne moze se svakome ugoditi

Opcije:

1.Moguce je ovo kolo odgoditi ,ali onda radi postivanja pravila i finale kupa
2.Ili ako je vec pravlo postovano za finale kupa onda i za zadnje kolo da se ispostuje

p.s. da odgovorim anam onom :| kako smo bili osteceni u kupu,pa da se jos lijepilo tekmi mogli smo i pobijediti.
Pametnom dosta :!:
moja ekipa je u finalu kupa, zasluzeno pobjedila!!! jesu se odg dvije tekme, ali kao st oej svima poznato u kupu obje ekipe imaju iste parove pa je u tom slucaju za obje ekipe opet bio isti broj utakmica
ako se odluci da se ponavlja i finale to samo znaci da je na djelu diskriminacija , tj. smatrate da su ekipe iz prve lige, vrjednije od nas iz druge :D i u tom slucaju ce mislioci odma predati tekmu jer ne bi bilo smisla ponavljati ;) :D

fifa09
Kontakt:

Post Postao/la fifa09 » 26 dec 2010, 20:56

jacky09 je napisao/la:Rezultati:

Delfin - BHFanaticos 0:2
Joint_fc - Blue Train 1:2
Crazy Legs - Jedinstvo Manchester 1:3
Spamm - Zadnja Klupa 2:2
Čekićari - Gongashi 2:2

Tablica:

1. Gongashi 36 (+10)
2. Delfin 33 (+9)
3. Jedinstvo Manchester 31 (+10)
4. Blue Train 27 (+3)
5. BHFanaticos 26 (+5)
6. Čekićari 23 (-2)
7. Crazy Legs 19 (-3)
8. Spamm 19 (-6)
9. Zadnja Klupa 16 (-13)
10. Joint_fc 14 (-11)

ako je po ovoj tabeli onda smo sampioni posto su delfini izgubili kuci a mi igrali nerijeseno znaci ....

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 26 dec 2010, 21:52

Prvo da se izvinem sto sam stao u pola sredjivanja rezultata.Imao sam goste.Dalje sto se tice ovoga kola ja sam pokusao postaviti anketu vidim ima dosta odgovora na njoj iako ja jos nisam usao da vidim ko je sta odgovarao.Kao trece hajde da sacekamo sutra da vidimo hoce li se utakmice odigrati pa da onda raspravimo o svemu.

I kao najvaznije deyo u pravu si za pravila i sutra ce se vise znati o svemu.Sad odo srediti ovo kolo to jeste ove utakmice koje su igrane.

I malo se smirite molim vas.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 26 dec 2010, 21:58

Ponistiti ovo kolo. Ne mogu vjerovat da ce ovo biti regularno. :o :shock: :shock:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

fifa09
Kontakt:

Post Postao/la fifa09 » 26 dec 2010, 22:20

BIHfan je napisao/la:Ponistiti ovo kolo. Ne mogu vjerovat da ce ovo biti regularno. :o :shock: :shock:
Imam osjecaj ako sve bude po pravilima i mi budemo prvaci ko sto trebamo da ces ti crknut od muke ... :mrgreen: tako da ponistite sve nek se sve raspadne crknuce nam lisandro pardon bhfantastikos :mrgreen:

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 26 dec 2010, 22:29

fifa09 je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Ponistiti ovo kolo. Ne mogu vjerovat da ce ovo biti regularno. :o :shock: :shock:
Imam osjecaj ako sve bude po pravilima i mi budemo prvaci ko sto trebamo da ces ti crknut od muke ... :mrgreen: tako da ponistite sve nek se sve raspadne crknuce nam lisandro pardon bhfantastikos :mrgreen:

Nema potrebe za patetikom.Kao prvo sve ce biti po pravilima i niko nece biti ostecen.A ne narocito Vi.Kao drugo nemate pravo govoriti da ste osteceni u finalu KUP-a.Jer u KUP-u je ta ista utakmica i drugome timu i bilo je potpuno isto i vama i njima.

po pravilima mora se sacekati jos sutra a ako se neodigraju utakmice ja cu vama cestitati na zasluzenoj tituli.Ovim putem obavjestavam Heroje da ce morati igrati sa dva igraca jos dvije zvanicne utakmice jer i to je po pravilima.

Dakle sve po pravilima da nije nikome krivo.

Ovim putem se izvinjavam svim kapitenima na ovim anketama ubuduce prvo cu tri puta razmisliti pa cu onda nesto dopustiti.

I kao trece i najvaznije: Molim sve igrace ss.lige da adminu salju pp da ih ubace u savez jer niti mogu a niti zelim biti sam u savezu.Ako admin neodgovori prije sledece sezoni neko mora u savez bez obzira dali imao moderatorske mogucnosti ovdje.Teret se mora malo rasporediti.A onda ako sta nevalja da nisam samo ja kriv :mrgreen:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

fifa09
Kontakt:

Post Postao/la fifa09 » 26 dec 2010, 22:37

123456 je napisao/la:
fifa09 je napisao/la:

Nema potrebe za patetikom.Kao prvo sve ce biti po pravilima i niko nece biti ostecen.A ne narocito Vi.Kao drugo nemate pravo govoriti da ste osteceni u finalu KUP-a.Jer u KUP-u je ta ista utakmica i drugome timu i bilo je potpuno isto i vama i njima.

po pravilima mora se sacekati jos sutra a ako se neodigraju utakmice ja cu vama cestitati na zasluzenoj tituli.Ovim putem obavjestavam Heroje da ce morati igrati sa dva igraca jos dvije zvanicne utakmice jer i to je po pravilima.

Dakle sve po pravilima da nije nikome krivo.

Ovim putem se izvinjavam svim kapitenima na ovim anketama ubuduce prvo cu tri puta razmisliti pa cu onda nesto dopustiti.

I kao trece i najvaznije: Molim sve igrace ss.lige da adminu salju pp da ih ubace u savez jer niti mogu a niti zelim biti sam u savezu.Ako admin neodgovori prije sledece sezoni neko mora u savez bez obzira dali imao moderatorske mogucnosti ovdje.Teret se mora malo rasporediti.A onda ako sta nevalja da nisam samo ja kriv :mrgreen:

Bravo sto bi rekao Nedzad Brankovic : " Po zakonu " !!! sada je sve uredno :mrgreen:

Cestitam nam zaista smo zasluzili ovo citavu sezonu dominirali i bili 1 i za dvije sezone smo uspijeli biti prvaci druge lige jednom doci do polufinala i sada do finala kupa i osvojiti evo izgleda sada i prvu ligu malo ko se moze pohvaliti ovim uspijehom za ovako malo vremena tako da nam samima od srca cestitam i hvala svima na iskrenim cestitkama a za ostale ima ona stara narodna : Ko se ljuti ....... :mrgreen: ima iduca sezona ;)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 26 dec 2010, 22:39

Pa čovjeku bezveze stavljate teret na glavu, kao da se igra za 1.000.000 KM pa sad kome će pripasti. Svašta!
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 26 dec 2010, 23:39, ukupno mijenjano 2 puta.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 26 dec 2010, 22:46

HAHAHAHAHA.

Ništa više ne bih komentarisao, iz poštovanja prema sekretaru.

Ali ja neću biti taj koji će čestitati prvacima. Znam da ih zaboli za to, ali i mene još manje.

Vozdrica.
Vom Jäger zum Gejagten

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 26 dec 2010, 22:53

Rezultati 18. kola:

Mislish United-FK Kljusinari 1:3
Red Bavarian-FK Klosari 2:2
SK Stolac Hercegovina-FK Kockari 0:2
Pivopije-FK Gusteri 0:2
FK Garaze-FK Gromovi 1:4

Tabela nakon 18.kola:

1.FK Kljusinari 31
2.FK Klosari 29
3.FK Garaze 28
4.SK Stolac Hercegovina 25
5.Mislish United 24
6.FK Gusteri 23
7.FK Kockari 22
8.Pivopije 21
9.FK Gromovi 19
10.Red Bavarian 18

Znači prema ovome FK Kljusinari prvaci, u doigravanje za drugu ligu idu FK Garaže (do prije par kola bili glavni favoriti za titulu, jednina ekipa bez porazau cijeloj ligi, kakav pad forme)

Iz lige su ispale ekipe FK Gromovi i Red Bavarian. U doigravanje za opstanak u drugoj ligi ide ekipa Pivopije.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 26 dec 2010, 23:58

Cestitke novim prvacima iako stoji da smo na terenu nepobjedivi(Ovo nema ni u ligi BiH).Danas da bi pobjedili morali smo pogoditi svaku utakmicu... :lol: :lol:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 27 dec 2010, 00:06

Elegant druze, sta nam ovo babinho izosta sa super vazne tekme?

Zamisli izostane i iz baraza :roll: :roll:
nema potpisa

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 dec 2010, 00:13

Admir_Sa je napisao/la:Elegant druze, sta nam ovo babinho izosta sa super vazne tekme?

Zamisli izostane i iz baraza :roll: :roll:
Mozda je zaboravio. :| Nadam se da ce se vratiti na vrijeme.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 27 dec 2010, 00:13

adnan24 je napisao/la:Cestitke novim prvacima iako stoji da smo na terenu nepobjedivi(Ovo nema ni u ligi BiH).Danas da bi pobjedili morali smo pogoditi svaku utakmicu... :lol: :lol:
Ovo nas je kapitenu jos vise razljutilo. Ovakva nepravda se nece ponoviti. :twisted:
Uglavnom niko im nece htjeti cestitati na tituli. :mrgreen:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 27 dec 2010, 00:33

Cestitke Vukovima Zla na zasluzenoj tituli i prelasku u visi rang takmicenja :)

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 27 dec 2010, 00:42

gromovi se pobjedom oprostili od druge lige...sad nazad u trecu korumpiranu ligu... :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

amEl_rooB
Kontakt:

Post Postao/la amEl_rooB » 27 dec 2010, 00:46

Cestitke za sve osvajace I,II,III lige ;) kao i osvajace kupa.
Bila je ovo zanimljiva sezona,gdje je moj tim zavrsio na 3 mjestu Prve lige.
Zadoovljan sam ali moglo je i bolje ;)
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45

Chelsea FC

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 27 dec 2010, 12:03

necunikomm da cestitam na tituli jer ti su vjerovatno i vrsili pritisak na sekretara ko mala djeca, shvatili ozbiljno al et.. neka im je... sekretaru tebi svaka cast, al savezu ko savezu minus za ovo... ovaj primjer je isto da jedna ekipa ima 7 igraca a druga 11.. i igraju

Odgovori

Natrag na “SportSport.ba liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.