Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
U Australiji se drastično krše već dugo vremena ljudska prava. Nisam siguran da se u nekoj drugoj zemlji tako nešto radi. Nije mi jasno zašto teniseri prihvataju da ih tako ponižavaju?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
a gdje se ne krše?
posebno sad u vrijeme pandemije, imaš već par miliona umrlih (milion i po registrovanih i tice znaju koliko neregistrovanih) tako da je teško povući granicu šta je u čijem interesu. zakonima se može agirati samo globalno a imaš gomilu pojedinačnih sudbina i svaka je na drugi način “ugrožena”. kako god da okreneš nevalja, nešto ko izrael/palestina ... nema dobrog rješenja
i onda na kraju dođe pitanje koliko takav turnir uopšte ima smisla ...
posebno sad u vrijeme pandemije, imaš već par miliona umrlih (milion i po registrovanih i tice znaju koliko neregistrovanih) tako da je teško povući granicu šta je u čijem interesu. zakonima se može agirati samo globalno a imaš gomilu pojedinačnih sudbina i svaka je na drugi način “ugrožena”. kako god da okreneš nevalja, nešto ko izrael/palestina ... nema dobrog rješenja
Upravu si. U Viktoriji je vjerovatno najgora situacija.jestamaji je napisao/la: ↑04 dec 2020, 21:32a gdje se ne krše?![]()
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Pa svi sportovi se igraju haman bez problema,neki dan u Rusiji LP bilo 7 milja na stadionu,izgleda samo u ovom tenisu pametovanje i izmisljanje tople vode.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Individualni sport, ubjedljivo najlakse organizovati turnire u odnosu na ostale ekipne sportove i opet nesto kenjaju.
Bukvalno,sto je Darker apisao iznad da pustis zarazenog covjeka da igra ni tu ne bi problema bilo,nema kontakta uopste
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Dela brate pa nije ovo u tenisu sve ovako zbog korone. Vec je Roger to tako namjestio da se moze oporaviti od povrede,a da sve stoji,kontas 
nije u pitanju koji je sport, problem je što se radi o australiji koja je hermetički zatvorena i što se za održavanje tog turnira mora izuzeti zakon koji važi za sve ostale.
- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Jedva se čeka Australija i zvanično dodatno krunisanje Nadala u Melbourneu.
"We need to suffer. And we need to fight."
Ipak samo 50% kapaciteta ce biti dozvoljeno na AO,a bili su govorili da ce biti 100%
- Felixians4
- Kontakt:
pa evo Australije, počelo je. Rada otkazao tik do početak drugog izdanja atp cupa. da, i to se računa u legacyu, makar 0,0005 %. A najavio je pohod na drugu titulu na AO, time bi svaki GS imao dvaput. 2012. 2014. i 2017. opako izvisio u finalima.
Jel ovo lucky da ga na ignore stavim?Felixians4 je napisao/la: ↑03 feb 2021, 00:48pa evo Australije, počelo je. Rada otkazao tik do početak drugog izdanja atp cupa. da, i to se računa u legacyu, makar 0,0005 %. A najavio je pohod na drugu titulu na AO, time bi svaki GS imao dvaput. 2012. 2014. i 2017. opako izvisio u finalima.
Baš mu fali druga titula ovdje, s njom bi sve riješio.
- Felixians4
- Kontakt:
aha, to je to, kad vas netko nadjebe pa ignore ili stalno vrijeđanje... nema rješavanja dok je makar jedan u akciji od njih trojice. Ja sam bivši navijač Nadala dok nije počinio veleizdaju
Možeš li me uputiti o kakvoj veleizdaji je riječ?
rafa je otkazao grupne meceve na ATP kupu ne i AO. ovi mecevi i onako donose sitne poene a rafa im i ne treba za prolaz dalje. jos je i nakon otkazivanja duela sa cicijem i pomjerena cijela runda tako da ce rafa imati dodatno vremena za oporavak pa mozda ipak i odigra. vidjet cemo kako ce biti. nole broji sitno do rekorda i svaki rafin mec koji na bilo koji nacin ne dobije i ne dobije poene za njega ga dodatno priblizava rekordu. 8. mart! dan kojeg, gledano iz ovog vremenskog aspekta, navijaci svakog od big3 mogu da iscekuju sa uzbudjenjem. tog dana se fed vraca tenisu nakon vise od godine dana odsustva (dobro bice turnir bez nekih znacajnih protivnika i sansa do jeftine MM titule u pohodu na konorsov rekord). rafa ima sansu da bude br1 ukoliko ne izgubi meca do tog dana i osvoji ATP kup, AO i roterdam. a nole obara jedan od najvecih rekorda, ukoliko rafi ne uspije ono prethodno navedeno!
- AshburtonG
- Kontakt:
- Felixians4
- Kontakt:
vidim da se ovdje Novak i Srbi poseno hejtaju,razumijem ja zašto. čisto da se zna,ja sam Dalmoš,Hrvat, ako je to važno. Dakle,ko dijete se sjećam hajpa za Rafu na prvom Roland Garrosu i da sam navijao za dopanog puertu u finalu,no nedugo potom sam postao velikinadalov fan,vremenom i ludo strastven. No iz moje prizme, što je previše je previše. Skompanje u rangu obiteljskog ili frendovskog s kultnim rivalom mi je neprihvatljivo i vidim da i političke poteze u talu donose, ne mogu probaviti takvo lizanje i to je to. eto, naravno da očekujem poruge od vas ta ovo,al J**+ mi se. Nisam taj da ću bespogovorno podržavati i navijat za sportaša,klub ili bilo kog
Zadnja izmjena: Felixians4, dana/u 04 feb 2021, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.
Ti bi i psihijatra zbunio, ali opet preporučam da ga posjetiš, bar pokušajFelixians4 je napisao/la: ↑04 feb 2021, 01:29
vidim da se ovdje Novak i Srbi poseno hejtaju,razumijem ja zašto. čisto da se zna,ja sam Dalmoš,Hrvat, ako je to važno. Dakle,ko dijete se sjećam hajpa za Rafu na prvom Roland Garrosu i da sam navijao za dopanog puertu u finalu,no nedugo potom sam postao fan,vremenom i ludo strastven. No iz moje prizme, što je previše je previše. Skompanje u rangu obiteljskog ili frendovskog s kultinim rivalom mi je neprihvatljivo i vidim da i političke poteze u talu donose, to ne mogu probaviti i to je to. eto, naravno da očekujem poruge od vas ta ovo,al **** mi se. Nisam taj da ću bespogovorno podržavati i navijat za sportaša,klub ili bilo kog
Mysterious🥷