Nico Mannion je rođen u Italiji, tako da mu "mama Italijanka" nije jedina veza...Zabit je napisao/la: ↑01 dec 2020, 17:57Nema gega njemacki pasos. Evo neko spominje Italijane, imaju onog pleja sto je igrao na Arizoni, majka mu Italijanka i to mu je jedina veza i bez problema je zaigrao za njih. Imaju sad jos jednog malca u srednjoj koji ce da bude top 5 pick, stari mu Italijan, majka crnkinja i vec su mu izganjali Italijani papire da igra.AirRamiz je napisao/la: ↑01 dec 2020, 11:44neka mirza angazuje pravnika i eto ga, rijesena stvar.
ali nece covjek da se zahmeti iko svog posla...vjerovatno je u behutu sto mu je propao pokusaj sa minicentralama....zaradio 40-50 miliona i opet mu malo, hoce da izmijeni prirodu.
ne znam sta je s gegom...i on je rodjen u stuttgartu. ima li njihov pasos.
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Eto ovaj drugi rodjen u Seattle-u pa su mu izganjali u februaru pasos. Ugl. moja poenta je da mi imamo najveci odliv kosarkaskih talenata na svijetu, haj sto idu da igraju Srbima i Hrvatima, nego Slovencima i Turcima vec i ne mozemo da izganjamo djecu koja hoce da igraju za nas. Dobro imamo ikakavu reprezentaciju, trebamo slaviti ovaj Eurobasket ko da smo ga osvojili.Pasha je napisao/la: ↑01 dec 2020, 19:16Nico Mannion je rođen u Italiji, tako da mu "mama Italijanka" nije jedina veza...Zabit je napisao/la: ↑01 dec 2020, 17:57Nema gega njemacki pasos. Evo neko spominje Italijane, imaju onog pleja sto je igrao na Arizoni, majka mu Italijanka i to mu je jedina veza i bez problema je zaigrao za njih. Imaju sad jos jednog malca u srednjoj koji ce da bude top 5 pick, stari mu Italijan, majka crnkinja i vec su mu izganjali Italijani papire da igra.AirRamiz je napisao/la: ↑01 dec 2020, 11:44neka mirza angazuje pravnika i eto ga, rijesena stvar.
ali nece covjek da se zahmeti iko svog posla...vjerovatno je u behutu sto mu je propao pokusaj sa minicentralama....zaradio 40-50 miliona i opet mu malo, hoce da izmijeni prirodu.
ne znam sta je s gegom...i on je rodjen u stuttgartu. ima li njihov pasos.
Alem Huseinovic - 13 minuta, 7 poena (1/3 3p, 4/4 ft), 2 skoka za Nevadu
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Sani Campara 11 poena, 4 asistencije u porazu od Sibenke
Adin Vrabac 2 poena, 2 skoka u porazu od Sencura
Adin Vrabac 2 poena, 2 skoka u porazu od Sencura
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Alibegović kaže da ima italijansko i bosansko državljanstvo i da je problem nastao samo jer je malo zakasnio sa traženjem bosanskog državljanstva, da ga je izvadio dok je bio mlađi sve bi bilo uredu.
Alem Husejnovic 16 minuta, 4 poena (1/5 2p, 0/1 3p), 2 asistencije
Obrad Tomic 13 poena, 9 skokova protiv Tivta
Obrad Tomic 13 poena, 9 skokova protiv Tivta
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Nikola Maric - 37 minuta, 20 poena (9/13 2p), 11 skokova
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Eman Sertovic (University of Tennessee at Martin Skyhawks, NCAA) - 19 minuta, 10 poena (2/2 2p, 2/4 3p)
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Ovaj momak je opasan suter za tri. Fizicki se fino razvio u Americi, evo izborio se za startnu petorku na koledzu i mozda bi mogao napraviti nesto. Slican je profil kosarkasa Huseinovicu, ali je stariji 3 godine i naravno manji je potencijal. Medjutim, mislim da je poprilicno prepotentan i iskompleksiran. Slusao sam negdje neki njegov intervju u kojem je rekao da su od njegovog oca trazili pare da bi igrao za reprezentaciju (misleci na to da upadne na finalni spisak od 12 kosarkasa za EP), sto ja, znajuci kakva smo drzava, nikad ne bih okarakterisao neistinom, ali je na tako glup nacin dodao da bi se tesko odazvao na poziv kad ga ponovo dobije. Ko mu uopste garantuje da ce ikad imati kvalitet da bi dobio taj poziv?!

Kod Garze sve po starom, 25min- 35p, 10sk, 1ast
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
alem se mora podici...najvaznije je da do kraja sezone pokaze da moze igrati startera sljedecu godinu.
sto se tice garze, gledao sam ga neki dan poluvrijeme i jbg bas je trom...
ali mislim da ce biti draftan, ove brojke se ne mogu ignorisati.... nije ni kaminsky puno pokretljiviji a garza je puno napadacki potentniji. moze trpati druge postave kao al jefferson. i plus moze sutirati tricu. ne znam kako mogu panjli i mayers leonard da igraju nba a da garza ne dobije sansu...
posto ne vjerujem da ce ikad zaigrati za nas, ne mislim se nesto posebno loziti u pracenju njegove karijere.
sto se tice garze, gledao sam ga neki dan poluvrijeme i jbg bas je trom...
ali mislim da ce biti draftan, ove brojke se ne mogu ignorisati.... nije ni kaminsky puno pokretljiviji a garza je puno napadacki potentniji. moze trpati druge postave kao al jefferson. i plus moze sutirati tricu. ne znam kako mogu panjli i mayers leonard da igraju nba a da garza ne dobije sansu...
posto ne vjerujem da ce ikad zaigrati za nas, ne mislim se nesto posebno loziti u pracenju njegove karijere.
Ukic potpisao za Split, dodatna konkurencija za Camparu
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Taman da ne dobije ni tih max 15 min koje bi imao povratkom Djokovica. Momak ima 10-ak poena u prosjeku i valja mu sjediti na klupi zbog Ukica koji ima 36 godina i sigurno nista vise nece doprinijeti od Sanija. Tako je to kad nemas svog kluba koji ce gurati domace igrace.
Ukic ne mozi igrati u prvoj polovini aba lige
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Na zimu u Sparse pa neka napadaju ABA ligu 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
ukic je dobio nogu iz cedevite, i umjesto da ide u oenziju, dosao je u split da zauzima mjesto mladjima. nedavno sam ga gledao kad promasuje cisto polaganje, smiju mu se saigraci na klupi.
da on dolazi da bude mentor pa hajde...prosrace ga jednu tekmu, a onda jao si ga svima...usrecio se Split
da on dolazi da bude mentor pa hajde...prosrace ga jednu tekmu, a onda jao si ga svima...usrecio se Split
Što bi ti rek'o bolje da su Gegu doveliAirRamiz je napisao/la: ↑05 dec 2020, 14:39ukic je dobio nogu iz cedevite, i umjesto da ide u oenziju, dosao je u split da zauzima mjesto mladjima. nedavno sam ga gledao kad promasuje cisto polaganje, smiju mu se saigraci na klupi.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.