Tako je da se dere kao Husref drugo poluvrijeme igraci ne bi padali sigurno.killafrommanilla je napisao/la: ↑05 dec 2020, 18:35Sta ima lose u ovakvom vodjenju utakmice? Pa bas je Vinkov najveci problem sto ne zna promijeniti tok utakmice u trenutku, uvijek kasni s izmjenama i bukvalno nema plan B. Da ima to, vjerovatno bi vodio klub u nekoj jacoj ligi.feniksptica je napisao/la: ↑05 dec 2020, 18:21Kad cujem ovo deranje i neartikulisane zvukove sa klupa, Vinko mi bude jos drazi.
S ovakvim Sarajevom i ovakvim rosterom, cak i taj nedostatak ne dolazi do izrazaja precesto, mada se znalo vidjeti i pored odlicnih rezultata
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
- forza_juve
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la: ↑05 dec 2020, 18:14Kako misliš TuzlaciwestsideSB96 je napisao/la: ↑05 dec 2020, 18:13Tuzlaci razbili staklo na ulaznim vratima svlačionice u Bijeljini..

❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
- feniksptica
- Kontakt:
Nisam na to mislio. Nego ako svira ili eventualno ne svira faul, Onda ide AAAA EEE SSSUDIJAAA JEST NIJE BOGAMI. NEma to veze s motivacijom ekipe kad joj treba. Mislim nista prebitno nego eto nesto subjektivno sto mi ne pase, a vjerovatno nisam jedinikillafrommanilla je napisao/la: ↑05 dec 2020, 18:35Sta ima lose u ovakvom vodjenju utakmice? Pa bas je Vinkov najveci problem sto ne zna promijeniti tok utakmice u trenutku, uvijek kasni s izmjenama i bukvalno nema plan B. Da ima to, vjerovatno bi vodio klub u nekoj jacoj ligi.feniksptica je napisao/la: ↑05 dec 2020, 18:21Kad cujem ovo deranje i neartikulisane zvukove sa klupa, Vinko mi bude jos drazi.
S ovakvim Sarajevom i ovakvim rosterom, cak i taj nedostatak ne dolazi do izrazaja precesto, mada se znalo vidjeti i pored odlicnih rezultata
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Velez-Olimpik, kvalitet tu negdje,mozda je prevagnulo iskustvo , igranje evropskih tekmi prelomilo je ovaj mec u korist Veleza iz Vrapcica...
-
- Kontakt:
Pa ne govore to treneri, to se cuje i od igraca i od svih prisutnih na stadionu
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Jesul iz Zeljeznicara ponudili da oni ociste svlacionicu i mozda cak zamjene staklo? Majstori su u tome sto jest, jest.westsideSB96 je napisao/la: ↑05 dec 2020, 18:13Tuzlaci razbili staklo na ulaznim vratima svlačionice u Bijeljini..

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- feniksptica
- Kontakt:
E je.biga, govore. Govore i nasi s klupe, Emira svako malo opomenu. Zato sam i spomeno samo Vinka jer je jedan od rijetkih koji je miran..ostalo bara bara
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Te sezone su pred kraj prvenstva napravili niz od 7,8 pobjeda i došli skoro do borbe za Europu. Ovo je sad daleko bolja i povoljnija situacija od te.Pirke je napisao/la: ↑05 dec 2020, 18:352013-2014: https://sportsport.ba/tabele-lige/fudba ... son_id=136
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- Beduin
- Kontakt:
Trznu me westsideMortemHz je napisao/la: ↑05 dec 2020, 18:14Kako misliš TuzlaciwestsideSB96 je napisao/la: ↑05 dec 2020, 18:13Tuzlaci razbili staklo na ulaznim vratima svlačionice u Bijeljini..
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kakva analiza,svaka čast,k'o da te je Zlatan Nalić pravio...

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Imas potencijala,mozda te zaposle na portal umjesto Čauševića

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- feniksptica
- Kontakt:
Sutra bi jedan remi u Banja Luci bio poželjan, nakon čega ni FK Sarajevo ne bi bilo nedostižno.
- forza_juve
- Kontakt:
Nije valjda da vec sada gledas da je nedostizno

❤️1946❤️
A to je razlog zašto ste ovako osjetljivi na Veleža? Onda ok, to objašnjava mnogo toga.
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Slažem se, svakako je liga u par deka. Pokazalo se to kroz sezonu u više navrata.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
- feniksptica
- Kontakt:
Moramo ozbiljno razmatrati ekipu Veleza kao konkurenta, njegovi rezultati u Evropi to zahtjevaju. Nema tu nista cudno.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Mozda zalbu kakvu Nionu da napišem sto me nisu do sad angazovali...
Nemam iskustva kako se Pise i zali pa cu se raspitati ko im se cesto obraca da me uputi...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], johntravolta123, TylerBurey, Vanja8 i 23 gosta.