Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Evo ja nemam nista protiv tebe, ali bih ti takvu samarčinu opalio da bi ti usi zvonile dok si živ. Ostatak zivota bi proveo u sklonistu misleći da stalno cujes sirenu za zračnu opasnost... Nista lično, iz čistog zadovoljstva, hvala, lp.
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
Haha pusti ga, ne zivciraj se dzaba.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ja mislim da je on zaljubljen u Dzeku samo nesmije da kaze.Oslobodi se tvoji osjecaji su najbitniji i nikog nece ostavit ravnodusnim.To je sasvim normalna pojava.
- Beduin
- Kontakt:
Pa gori ste vi sto citate postove tog jazavca. Svi ga na block stavite i rahat ste. I dalje ce on pokusavati, ali ce i plakati od muke jer ga niko ne j3be ni 1%.
Nego, je li ovim golom Dzekson zasjeo na 3. mjesto vjecite liste strijelaca Rome?
Nego, je li ovim golom Dzekson zasjeo na 3. mjesto vjecite liste strijelaca Rome?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Jos mu jedan fali al nisam siguran.Vidjecemo za vikend.
Evo ja tebi prdnem u uho ima dati zvoni dok si ziv razguli ako nemas sta pametno reci hvala lp
Znaci za vikend bi mogo vec stic pa ko zna mozda i otic na 112 da potvrdi.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
-
Bajramovic1999
- Kontakt:
Amadeo Amadei ima 108, a Dzeko je sa 110 golova 3. najbolji strijelac. Roberto Pruzzo je drugi sa 138.
Tako kaze Transfermarkt.
s tim sto po wiki taj amadei ima 111 golova, tako da mu trebaju jos 2 da ga prestigne, da ne razmisljamo koji izvor je tacniji:-)
S obzirom da sada nije otisao u juve, vjerujem da nece nigdje ni ici sve dok ga u romi budu htjeli, tako da svakako treba napasti i 2. poziciju u naredne 2 godine, moze on to lagano aBd.
S obzirom da sada nije otisao u juve, vjerujem da nece nigdje ni ici sve dok ga u romi budu htjeli, tako da svakako treba napasti i 2. poziciju u naredne 2 godine, moze on to lagano aBd.
Roma, mnogo velik klub!

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Podudlaj cunu sebi uzivaj hvala lp
Tili glupsone dosadan si hvala lp
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Dzeko od prve minute , hvala Lp
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
kako to bas ga nije Major izbacio iz prvih 11 hvala lp
Debela 0 jos jedan dokaz kad Major igra Roma zabija kad Djeko igra nista hvala lp
Trenutno korisnika/ca: AnelMid, CAGarfia, General505, Goalgetter, invincible1921, legendarnadruga, SanaBosna, Vaya i 95 gostiju.