Olimpik Sarajevo
Re: Olimpik Sarajevo
Sisic jedini sto je nesto kreirao u prvom poluvremenu. Perisic u jednom navratu pokusao pa pokvario u zadnjem pasu.
Izgleda da je igra unaprijedjena cim su Muminovic i Faris usli.
Izgleda da je igra unaprijedjena cim su Muminovic i Faris usli.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
I to je to. Ekipa bez kvaliteta. Na devet gostovanja devet poraza, vjerovatno. Sljedeća utakmica je najvažnija. Ako je izgube mogu se pripremati preko zime za federalnu ligu. Ako pobijede morat će se onda dobro pojačati na svim pozicijama u zimskom prijelaznom roku. Bez najmanje pet provjerenih igračkih pojačanja nemaju šta da traže u nastavku prvenstva.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Pa gdje su trolovi? Gdje si Mokroguz? Gdje si sa analizom utakmice? Nigdje nikoga!
Ova ekipa nema šta tražiti na gostovanjima. U zadnjih šest utakmice dali jedan gol iz igre.
U zadnjih devet gostovanja devet poraza zabilježili.
Dva gola postigli.
Kao što rekoh bez pet pravih pojačanja teško da se mogu boriti za opstanak u ligi. A prije svega napadača dovesti, kvalitetnog i iskusnog. A prije svega toga trebaju pobijediti Radnik naredne subote.

Ova ekipa nema šta tražiti na gostovanjima. U zadnjih šest utakmice dali jedan gol iz igre.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Gdje su trolovi? Nigdje nikoga. 

Jel to trazis trolove da dodju?
Ovaj put ne prave probleme, nemoj ih prozivati. Velezu treba pruziti ruku i cestitati, nije ovo samo pobjeda nego su prekinuli i jedan los niz. Sretno im u gornjem dijelu tabele, mi se moramo okrenuti narednim protivnicima i direktnim rivalima.
Da podsjetim samo na to da je i Velez neke godine lose odradio prvu polugodinu, pa onda na ljeto su se na gornjem dijelu tabele popeli.
Sto se tice igre, nema puno analizirati, kisa je uradila svoje, unazadila igru i jedne i druge ekipe, ali domacini su se bolje snasli pa su prvo poluvrijeme dominirali. Prvo poluvrijeme smo presli centar jedno 2-3 puta, i to kroz Sisica i Perisica. Keno je bio medju boljima danas, Muminovic isto. Falio je Petrovic danas da ih diriguje kad je takvo stanje, nisam vidio ni Sarica na klupi. Komentator pogresno identifikovao Aleksandra Bozovica da je Saric.
Mislim da je Hadzic malo vise kriv za onaj prvi gol nego drugi, jer je cekao da vidi gdje ce lopta radije nego da je uhvati i bude siguran da nece u gol. Mislim da bi to moglo biti prilika Hamzicu da stane na gol, i mislim da bi ga Petrovic preferirao kad vidi njegove kvalitete.

Da podsjetim samo na to da je i Velez neke godine lose odradio prvu polugodinu, pa onda na ljeto su se na gornjem dijelu tabele popeli.
Sto se tice igre, nema puno analizirati, kisa je uradila svoje, unazadila igru i jedne i druge ekipe, ali domacini su se bolje snasli pa su prvo poluvrijeme dominirali. Prvo poluvrijeme smo presli centar jedno 2-3 puta, i to kroz Sisica i Perisica. Keno je bio medju boljima danas, Muminovic isto. Falio je Petrovic danas da ih diriguje kad je takvo stanje, nisam vidio ni Sarica na klupi. Komentator pogresno identifikovao Aleksandra Bozovica da je Saric.

Mislim da je Hadzic malo vise kriv za onaj prvi gol nego drugi, jer je cekao da vidi gdje ce lopta radije nego da je uhvati i bude siguran da nece u gol. Mislim da bi to moglo biti prilika Hamzicu da stane na gol, i mislim da bi ga Petrovic preferirao kad vidi njegove kvalitete.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
A to za Milanovica, moze biti da je povrijedjen ili da se ne uklapa u identifikovani maksimum ekipe. Znaci moze biti da je trener vidio da moze vise izvuci iz ekipe ako postavi Sisica na lijevom krilu i Lekanica na desnom, pa onda nema smisla Milanovica(ofanzivca) staviti po bokovima ili slicno. Mozda k'o playmaker bude igrao. Igrat ce on opet kad tad, povrede i kartoni se desavaju svakako, a fino je vidjeti i Hadzanovica da je igrao sad dvije uzastopne utakmice. On uvijek da 100% svaku utakmicu k'o i Muminovic i jos mnogi.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Skoro stalno se okreću iz kola u kolo ali nema nekih rezultata. 14.-i poraz u 18 odigranih kola.Mokroguz je napisao/la: ↑05 dec 2020, 21:51Jel to trazis trolove da dodju?Ovaj put ne prave probleme, nemoj ih prozivati. Velezu treba pruziti ruku i cestitati, nije ovo samo pobjeda nego su prekinuli i jedan los niz. Sretno im u gornjem dijelu tabele, mi se moramo okrenuti narednim protivnicima i direktnim rivalima.
Sto se tice igre, nema puno analizirati, kisa je uradila svoje, unazadila igru i jedne i druge ekipe, ali domacini su se bolje snasli pa su prvo poluvrijeme dominirali. Prvo poluvrijeme smo presli centar jedno 2-3 puta, i to kroz Sisica i Perisica. Keno je bio medju boljima danas, Muminovic isto. Falio je Petrovic danas da ih diriguje kad je takvo stanje, nisam vidio ni Sarica na klupi. Komentator pogresno identifikovao Aleksandra Bozovica da je Saric.![]()
Zadnja 7 kola smo uzeli 7 bodova. Prvih 6 kola smo uzeli 0 bovoda.
Ove promijene sto su sad uradjene su trebale ranije, ali ima jos dosta da se igra i sreca da smo konacno nasli neki put naprijed. Da smo poslije pauze ovo uradili, ko zna kako bi islo. Ovako smo skupili neke bodove. Cilj treba biti najmanje 14-15 bodova ukupno do kraja polusezone(znaci jos 5) da zadrzimo korak za rivalima, imamo 12 bodova pred sebe. Ako budemo bodovno koji bod od rivala ili isti saldo, onda je sljedeca polusezona kao da pocinje ponovo sezona.
Naredna pobjeda ce nas dovesti na pragu ostvarenja tog cilja, i vazno je da igraci tako razmisljaju. A na ljeto ide novi cilj.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Baš su puno uzeli bodova. Ali s obzirom da su prije toga osvojili tri boda solidno je. Dok se oni uigraju eto federalne lige i promocije novog trenera, ako ovako nastave skupljati bodove.
U sezoni 2016./2017. nakon 18 odigranih kola u Premijer ligi BiH Olimpik je osvojio 9 bodova, a ove sezone nakon istog broja odigranih kola 10. Napredovali su. 

Protiv Mladost smo bili bolji ali nesretno izgubili. Zato je peh da u ove dvije utakmice nismo uzeli bod, i nije nesposobnost. Danas je kisa bila, trenera jos cekamo da se premjesti, mislim da nije fer sada kritikovati. Rek'o sam i prije da se trebamo strpiti.
Pojacanja nema smisla gomilati masovno, treba ciljano dovesti pojacanja. Ali prvo odraditi ova kola i izvuci maksimum iz njih.
Pojacanja nema smisla gomilati masovno, treba ciljano dovesti pojacanja. Ali prvo odraditi ova kola i izvuci maksimum iz njih.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Treba konsolidovat redove,nastaviti borbu do zadnjeg kola...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Naravno da treba ciljano dovesti, ali pet igrača minimalno. Misliš da Mladost, Radnik i Sloboda imaju bolju ekipu igrački? Vjerovatno nemaju ali sve nabrojane ekipe imaju više bodova od Olimpika. Što li je tako?Mokroguz je napisao/la: ↑06 dec 2020, 01:49Protiv Mladost smo bili bolji ali nesretno izgubili. Zato je peh da u ove dvije utakmice nismo uzeli bod, i nije nesposobnost. Danas je kisa bila, trenera jos cekamo da se premjesti, mislim da nije fer sada kritikovati. Rek'o sam i prije da se trebamo strpiti.
Zato sto su rano stali na noge. Mi smo tek sada nasli neki pravac. Doduse Selimovic je bolji bio od Vojvodica, ali falila je jos jedna pobjeda da bi imao epitet prekretnice.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Da li su našli pravac vidjet će se u subotu.
Tradicija je na strani Radnika. U dosadašnjih 11 međusobnih duela Radnik je pobijedio 5 puta, 4 puta je bilo neriješeno, a Olimpik je bio bolji 2 puta. Zadnji put je Olimpik pobijedio u oktobru 2013. godine na Otoci rezultatom 3:0, strijelci su tada bili Kapić, Kokot i Duljević.
Olimpik: A. Hadžić, Ojdanić, Osmanović, Karić, Perišić, K. Handžić, Crepaidi, Hadžanović. Lekanić, Dujmović, Šišić.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLL!!!!! 
Konacno i mi da povedemo, mislim da je ovo prvi put da povedemo od 24 Oktobra.

Konacno i mi da povedemo, mislim da je ovo prvi put da povedemo od 24 Oktobra.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Eto ga, sad smo okoncali ovaj dio na jednom OK bodovnim saldom. Sad cemo imati vremena da sve razrijesimo, uigramo itd.
Petrovic konacno debitirao, nije ni cudo da cemo pobjediti onda.

Petrovic konacno debitirao, nije ni cudo da cemo pobjediti onda.

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Upravu si.

Bravo za sve u klubu na današnjoj pobjedi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.