English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Burnley-Everton i City-Fulham bez kartona:) ocekujem i West Ham - Man. Utd ako nista ispod 2.5 kartona.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Tom logikom liga bi trebala imati 24 kluba?TheChief je napisao/la: ↑05 dec 2020, 18:24Smanjiti ubjedljivo najjacu ligu svijeta na 16 klubova ?qaa18 je napisao/la: ↑05 dec 2020, 18:11Samo srezat ligu na 16 ekipa pa ce sav taj antifudbal otici van.Finn je napisao/la: ↑05 dec 2020, 16:32
Leeds ima prosječnu ekipu za nivo Championshipa, a kamoli Premijer lige. Diže ih isključivo Bielsa. Pa pogledaj im imena, čovječe. Eventualno Kalvin može igrati PL. U Fulhamu jedino Mitrović može igrati van Championshipa. Ništa oni nisu igrački bolji od Burnleya, Brightona, West Broma i Sheffielda.
Jesi li realan ?
Umjesto 380 da bude 240 utakmica po sezoni.
140 utakmica manje.
![]()
![]()
Pa sta bi onda ostale lige trebale uraditi ? Da imaju 8 timova ?
Znamo da zbog para nece smanjivati al evo da nema ovih emitera i da moras platiti za gledanje svake tekme epla, da li bi gledao fulham, burnley, wba, sheffild? Osim kad igra protiv tima za koji navijas.
Smanjenjem bi liga bila sigurno kvalitetnija i dobilo bi se vise vremena za oporavak igraca, al pare su slatke.
P.s. sad u bosni imas skole i fakultete u kiseljaku,vitezu,travniku, itd. Jel to znaci da smo pametnija nacija ili da se stancaju diplome i kupuju btw.
CPOJ
- QUARTERBACK
- Kontakt:
sad ce bruno i rasho na poluvremenu uci
- Romagnoli13
- Kontakt:
Olex Ferguson
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sta radi ovaj Telles 
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
- Romagnoli13
- Kontakt:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Brat je flopcina zesca samo ga niko ne spominje
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kakva kurcobolja kod igraca Uniteda
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Jel ozbiljno to govoris? Prva tekma u kojoj igra ispod ocekivanja
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Chapman1886
- Kontakt:
Onaj ublehaš Heller je promašio neviđeno za 2-0 i sad ide kazna 
Ole nerveski ribar sreca ga prati od 99 protiv Bajerna,nikad ja njegovu smjenu docekati
Kakva lopta Brune ... Definitivno je u top3 igraca u EPL
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- Chapman1886
- Kontakt:
Ti jarane mijenjas misljenja ko carape. Gdje vjetar puse tu i ti
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Rashford napreduje velikom brzinom.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.