FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Samo cekam Robsija da prilijepi kakav izvjestaj sa neke prestresne utakmice sa Sirokim i da nam preporuci da pogledamo 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
@ljoze, kol'ko posto imamo sutra?  

tvoja rijec moja zapovijed
kad nisam pao u nesvijest na sjeveru od muke na ovoj tekmi necu nikada

jos bili neki stranci ispod mene i oni gledaju i ibrete se hahahahah
 jos bili neki stranci ispod mene i oni gledaju i ibrete se hahahahah Re: FK Željezničar
						- kolezeljovac
- Kontakt:
@Robust... Išššš šejtane.... Išššš... Hifzuhuma, hifzuhuma, hifzuhuma.... 
Sad ja nesto za kontru.... Prije 20 godina... Ja imao 4

Sad ja nesto za kontru.... Prije 20 godina... Ja imao 4

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
						- Merakk1921
- Kontakt:
Jel vrijeme da na Grbavici pobjedimo rutinski? Mislim da jeste, Brko ajde !!!!

- kolezeljovac
- Kontakt:
Sjecam se samo da sam se tu večer onako popišan vratio kući, ni jeo ni ništa samo se strovalio i zaspao... Tek sam tamo oko sredine sedmice počeo da razmišljam o derbiju koji je dolazio...
Katastrofa, ali problem je sto nam je svaki domaci kiks na ovaj fazon. Ok da se desi jednom isfulas se, ali haman u kontinuitetu kuci je bas lose. Ima tamo u postovima Braconi pisao da smo na proslogodisnja tri kiksa kuci imali 23 udarca u okvir, a dali tri gola samo i prosuli bodove. Jos tad se nije desila ona sa Velezom znaci broj je veci.kolezeljovac je napisao/la: ↑05 dec 2020, 23:48Sjecam se samo da sam se tu večer onako popišan vratio kući, ni jeo ni ništa samo se strovalio i zaspao... Tek sam tamo oko sredine sedmice počeo da razmišljam o derbiju koji je dolazio...

bjez ba svaka tekma sa sirokim je neka patnja djetinjstvo mi je unistio dalibor silic , wagner i u košarci martin vanjak hahahahhahaha 

- kolezeljovac
- Kontakt:
Ako Široki mora zabiti gol onda neka to bude Jurilj... Radi fantasija, ali pod uslovom da damo bar 2-3 

Wagner je volio zavaliti nama gol vise nego hljeba se najest. Kontao sam bit ce bolje kad se oprosti, a ono prokletstvo jos traje.

Jako teška utakmica. Puno truda, znanja, sreće i živaca će nam trebati. 300% moramo dati.
Sretni Plavi!

Sretni Plavi!
- MocMahale444
- kolezeljovac
- Kontakt:
Lendric je uvijek u dresu Želje protiv Širokog na Grbavici dobro igrao... U ligi je u 2 utakmice dao oba puta po gol.. 

Ne bih da opet pocinjem raspravu ali tek sam sad procitao sve i samo cu reci da ne bude zabune, nisam mislio da neko treba igrati ako je los, vec upravo kako su neki i govorili u posovima, ne mozemo sve zivo ispljuvati i sto nam je sveto i sto nije, nakon dvije tekme.
Ajde sad za sad manje vise to, sutra jako vazna tekma (a koja nama nije vazna). I mrzim sto moram pratiti anamo one jer ovisimo o njihovim kiksevima. Obzirom na njihovu formu nama su i Krupa i Siroki i svi ostali Liverpool i finale LP.

Ajde sad za sad manje vise to, sutra jako vazna tekma (a koja nama nije vazna). I mrzim sto moram pratiti anamo one jer ovisimo o njihovim kiksevima. Obzirom na njihovu formu nama su i Krupa i Siroki i svi ostali Liverpool i finale LP.
Braco ce te likvidirati, mijesas mu se u posaokolezeljovac je napisao/la: ↑06 dec 2020, 00:40Lendric je uvijek u dresu Želje protiv Širokog na Grbavici dobro igrao... U ligi je u 2 utakmice dao oba puta po gol..

- kolezeljovac
- Kontakt:
Nisam ja njemu do koljenabalkanika je napisao/la: ↑06 dec 2020, 00:43Braco ce te likvidirati, mijesas mu se u posaokolezeljovac je napisao/la: ↑06 dec 2020, 00:40Lendric je uvijek u dresu Želje protiv Širokog na Grbavici dobro igrao... U ligi je u 2 utakmice dao oba puta po gol..

Šta Braco sve može izvući ne mogu ja ni zamisliti....
 Šta Braco sve može izvući ne mogu ja ni zamisliti....Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.