Pa ne znam bas za sirinu.
Celzi u napadu ima Pulisica Wernera Tammya Girouda i Hakima. Podoi je tu ako bas mora uskociti.
Jedini tu belaj je sto su Pulisic i Hakim cesto povrijedjeni. Hakim nije toliko ali ocito ovaj raspored ima uticaja.
Na sredini Kante Kova i Mount ne zna se koji je bolji u zadnje vrijeme. Zamjene Jorginho i Havertz.
Nazad isto bruku opcija. Desno James i Azpi a lijevo Chilwell i Emerson.
Stopera pun **** mada tu ima najvise klimavih igraca.
Jedini belaj je ako Mendy ne moze igrati Kepa se vraca a sa njim i nocne more.
United ima odlicnih prvih 11 i dobru rotaciju u napadu.
Ovo ostalo ne znam bas Matic Mata itd.
Jedino sto se golmana tice ne moraju se brinuti

.
Ne znam za City i Liverpool.
Gledao sam Redse protiv Brightona i ono bi nekako dobili prosle sezone sigurno na misice ako nista.
Ogroman je izostanak Van Dijka koji ce dugo potrajati.
Trent ce se brze vratiti.
Pitanje je mogu li drzati tempo dok se Dick ne vrati ili dovesti nekoga u januaru. Kada smo vec kod toga januarski prelazni ce biti kljucan za neke ekipe.
City mi iskreno ne djeluje sigurno nego toplo hladno.
Nema cistog favorita odnosno jedne ekipe kao prethodnih sezona da se moze reci bas izgledaju sampionski prejako svi su nekako ranjivi.
Tottenham ako ostanu zdravi Kane i Son mogu itekako biti konkurentni jer imaju trenera koji ce sve jace tekme u gostima odraditi na bod a kod kuce na par kontri rijesiti tekmu. Dovoljno je tu kvalitete za manje ekipe. Sa druge strane taj klub nema pravi mentalitet ali imaju pravog covjeka da to promijeni. Ne vjerujem da ce iskreno i Kane i Son odraditi citavu sezonu.