Skini mi se s kar!neWolffire je napisao/la: ↑06 dec 2020, 14:53Ja ću ti reći koliko hoćeš puta. To ti je najveći domet u životu jel?Convicts1988 je napisao/la: ↑06 dec 2020, 14:46Ajd još nek neko kaže da je Mladost pokradena za penal![]()
Ovo nikakav penal nije, ovaj igrač Mladosti napucao nogu igrača Zrinjskog, čisto kao suza. Bravo sudija !
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
Convicts1988
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Da li je bio penal ili ne, prije da jeste ali raduje izjava Žižovića,korektno kaže...Bilo bi dobro da i drugi ovako priznaju kad im sudac pomogne,da to i priznaju. Sudac ako je i pogriješio nije namjerno.
Jos ce tebi Mladost jesti dzigare. Znam ja da se vi jedete od muke.Convicts1988 je napisao/la: ↑06 dec 2020, 14:57Skini mi se s kar!neWolffire je napisao/la: ↑06 dec 2020, 14:53Ja ću ti reći koliko hoćeš puta. To ti je najveći domet u životu jel?Convicts1988 je napisao/la: ↑06 dec 2020, 14:46Ajd još nek neko kaže da je Mladost pokradena za penal![]()
Ovo nikakav penal nije, ovaj igrač Mladosti napucao nogu igrača Zrinjskog, čisto kao suza. Bravo sudija !![]()
- robertkosar
- Kontakt:
Branis bracu iz UZP, Dabogda vas ubice masakrilale na sugavici danaskolezeljovac je napisao/la: ↑06 dec 2020, 14:54Kakav penal? Je li se drogirate? Lik zapeo sebi ko Vidal na Santiagu?
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
Convicts1988
- Kontakt:
Kakve ja ili "mi" imamo veze s MDK komšija ? Kakve džigare, ko se jede,ne blamiraj se bgt.
Samo se prokomentarisao ovu odluku i situaciju. Sudija ako je išta treba svirati to je faul u napadu, jer se jasno vidi da igrač Mladosti udara i šutira u nogu igrača Zrinjskog.
Haj ćao i lijep pozdrav.
Samo se prokomentarisao ovu odluku i situaciju. Sudija ako je išta treba svirati to je faul u napadu, jer se jasno vidi da igrač Mladosti udara i šutira u nogu igrača Zrinjskog.
Haj ćao i lijep pozdrav.
Haha kakve pa s vama je redovni ista priča. Nije meni ispran mozak kao Vama.Convicts1988 je napisao/la: ↑06 dec 2020, 15:04Kakve ja ili "mi" imamo veze s MDK komšija ? Kakve džigare, ko se jede,ne blamiraj se bgt.
Haj ćao i lijep pozdrav.
Zanimljivo kako uvijek vi iz Zenice kemntarsite kontra Mladosti. I onda odjednom počneš komšija pusti se te priče. Grizete sebi muda od kada je MDK ušlo u pl.
-
Vjeverica777
- Kontakt:
Ako administracija ne moze na vrijeme odstraniti ovakve onda stvarno ne rade u interesu za boljom diskusijom, konstantno par likova koristi govor mrznje ali hladno se ignorira to a onda kad ih se nakupi banovi idu nekontrolirano.robertkosar je napisao/la: ↑06 dec 2020, 15:03Branis bracu iz UZP, Dabogda vas ubice masakrilale na sugavici danaskolezeljovac je napisao/la: ↑06 dec 2020, 14:54Kakav penal? Je li se drogirate? Lik zapeo sebi ko Vidal na Santiagu?![]()
- feniksptica
- Kontakt:
Fin gol Sirokog
Bolja Listica od pocetka.... Ocekivano
- feniksptica
- Kontakt:
Steta, da je Zeljo prvi dao gol, Siroki bi imo neke sanse. Ovako kec ne gine
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Fino kruze, kruze cekaju situaciju i docekaju je. Lijepa akcija
- feniksptica
- Kontakt:
Igraju prvoplasirani i drugoplasirani. Mora bit dobra utakmica
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Komšije, kako ide?
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- robertkosar
- Kontakt:
Klasika.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.