Wolverine je napisao/la:nisi.
pogledaj sad
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Wolverine je napisao/la:nisi.
Wolverine je napisao/la:mislis na nekog drugog, meni nisi ponudio trade.
[email protected]majestic24 je napisao/la:Neznam kako mi ide mail na yahoo. Moze li neko vidjeti preko fantasyja vidjeti koji mi je mail.
Wolverine je napisao/la:dema i rule ponudite opet one trejdove, slucajno sam ih odbio oba nisam ni vidio sta je ponudjeno.
e kad bi ja sad znao sta sam ti ponudio heheWolverine je napisao/la:dema i rule ponudite opet one trejdove, slucajno sam ih odbio oba nisam ni vidio sta je ponudjeno.
eto poslao sam ti ponudumajestic24 je napisao/la:Zainteresiran sam za trade-ove. Bujrum s ponudama
i ja tebidema je napisao/la:eto poslao sam ti ponudumajestic24 je napisao/la:Zainteresiran sam za trade-ove. Bujrum s ponudama
brukajose je napisao/la:Hoce li me neko vise pobijediti ili cekate playoff?
jose je napisao/la:Hoce li me neko vise pobijediti ili cekate playoff?
cekaj da se sastanemojose je napisao/la:Hoce li me neko vise pobijediti ili cekate playoff?
Evo sastali smo se. Prvog dana vodim 5:4, ali to nista ne govori. Prvi put da gubim u poenima, do sada sam svaki put dobio u toj kategoriji. Ali posto ste ti i KB24 do sada postigli najvise poena, vjerovatno cu u zadnja dva kola izgubiti ovu rubriku.dema je napisao/la:cekaj da se sastanemojose je napisao/la:Hoce li me neko vise pobijediti ili cekate playoff?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.