FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Susic kad bude spreman 100% bit će Maradona. Sa Rahmanom i Djokanovicem i Pejovic bit će strano. Koliko smo jači Allaha mi sa igračem manje smo duplo jači. Da je Ahmet i Rahman tu 3 razlike bi dobili ovo... Ajdeeeee
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Tss vrh.
Fanimo završnica perverzija
Fanimo završnica perverzija
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Sad hocu da kazem kako otrese Ziljkica jednostavnoforza_juve je napisao/la: ↑06 dec 2020, 18:42Hodza vise uradio za 10 minuta nego Hebib za 3 utakmice
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Bravoo ekipaaa, nek vam stručnjak zahvali, bravo Fani bravoo Tino, ovo je vasa zasluga!!!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Fanimo i Tino, koje klase
Šteta jer smo od ovih bolji za klasu, ali eto, ne da se baš.

Šteta jer smo od ovih bolji za klasu, ali eto, ne da se baš.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- PeppermintSA
- Kontakt:
Koga čovjek vadi. Nije zdrav u glavu
Salčin ima muda za razliku od pidre
- forza_juve
- Kontakt:
Ma i gore je vise pokazao, dva centarsuta odlicna a dole zatvara, vidi se da je zeljan igre. Handza ga smekerski propusti za Fanima ali i dalje nije za prve postaveDenchi je napisao/la: ↑06 dec 2020, 18:45Sad hocu da kazem kako otrese Ziljkica jednostavnoforza_juve je napisao/la: ↑06 dec 2020, 18:42Hodza vise uradio za 10 minuta nego Hebib za 3 utakmice

❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Šta je ba sa ovim Vinkom, jel dobar on!?
- Bordostrik
Samo da ovim sto su lajali na Handžića i spominjali mu mrtve, djecu itd pozelim od Boga da im se vrati 500-struko!! Niste vi nikakvi navijači smekeri, već P*cke smrdljive, lajave, pišljive, napaćene!!! ADIO
Neka frka, a?!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Kazem ja.
Sve tacno!forza_juve je napisao/la: ↑06 dec 2020, 18:47Ma i gore je vise pokazao, dva centarsuta odlicna a dole zatvara, vidi se da je zeljan igre. Handza ga smekerski propusti za Fanima ali i dalje nije za prve postaveDenchi je napisao/la: ↑06 dec 2020, 18:45Sad hocu da kazem kako otrese Ziljkica jednostavnoforza_juve je napisao/la: ↑06 dec 2020, 18:42Hodza vise uradio za 10 minuta nego Hebib za 3 utakmice![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Mrs picka ti naterinaBordostrik je napisao/la: ↑06 dec 2020, 18:48Samo da ovim sto su lajali na Handžića i spominjali mu mrtve, djecu itd pozelim od Boga da im se vrati 500-struko!! Niste vi nikakvi navijači smekeri, već P*cke smrdljive, lajave, pišljive, napaćene!!! ADIO
- PeppermintSA
- Kontakt:
Umjesto da Handžića izvadiš i Tatara gurneš na lažnu devetku, a Adukora na zadnjeg veznog da podupljas i ne daš da prenose loptu on povadi sve kontra
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Dobro je NarciseBordostrik je napisao/la: ↑06 dec 2020, 18:48Samo da ovim sto su lajali na Handžića i spominjali mu mrtve, djecu itd pozelim od Boga da im se vrati 500-struko!! Niste vi nikakvi navijači smekeri, već P*cke smrdljive, lajave, pišljive, napaćene!!! ADIO
PSPHM
Jooj ludila hahahaha
Ovo je za mene ko pobjedaa
Ovo je za mene ko pobjedaa
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin