FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nemojte Bogati Hodzica dizat dzaba, zna se da je flop.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Golem smo im kompleks nabili u BL, brane se s igracem vise ljudi.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- SarajevoForza
- Kontakt:
Vidjet cemo Hodzica 90 min protiv Tuzlaka veceras dobar
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Svaka cast svima u Fudbalskom klubu Sarajevo. Cestitke jer se zivotom borite da vecinu navijaca obradujete.
Takodjer se borite i za one koji za sebe kazu da su navijaci Sarajeva, a ima ih ovde na forumu.
Takve aBd treba samo pljuvati, sutati kad god ih prepoznamo.
Ti je najveci ljudski sljam
Takodjer se borite i za one koji za sebe kazu da su navijaci Sarajeva, a ima ih ovde na forumu.
Takve aBd treba samo pljuvati, sutati kad god ih prepoznamo.
Ti je najveci ljudski sljam
Izvinjavam se korisniku Saban, i ostalim korisnicima, sto za Boga opsovao.
Sada sam normalniji. Odavno se ovako nisam jednom bodu obradovo, a vjerujem da smo ih mogli i pobjedit.
Sada sam normalniji. Odavno se ovako nisam jednom bodu obradovo, a vjerujem da smo ih mogli i pobjedit.
Hvala Handzi sto ne dira onu loptu, potez godine, odmah mu naocale za igraca mjeseca dodijelite sto se mene tice

U novi boj ...
- svihsedamsamuraja
- Kontakt:
Borba i želja, svaka čast, izdržali ste momački, Tino legendo mozak ekipe, Fanimo destrukcija Pavlovića, imali smo šanse i za 2:3 to bi tek ludilo bilo ali uz crveni karton ovo je odlično! Heba opravdano nervozan onoliko koliko je Mujić svojim odlukama masakrirao poprilično otvorenu i dobru utakmicu.
Sarajevo šampion!
Sarajevo šampion!
Zadnja izmjena: svihsedamsamuraja, dana/u 06 dec 2020, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
Iz kišovitog Nebočaja, za Federalnu televiziju, Hasan Gabela
Tino Sušić zadnje dvije utakmice gol i 2 asistencije, obje utakmice okrenuo, naravno uz Fanima koji je dao 3 gola i iskoristio asistencije.
Dobijamo neki novi opasan duo u napadu.
Tino i Fantazimo
Dobijamo neki novi opasan duo u napadu.
Tino i Fantazimo
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
- Kontakt:
radije cu ostati i citirati ga stalno uz adekvatne činjenice nego da me nema desetak dana a da moram čitati njegove postove.
Bod kao kuća, plakao bih od sreće. Kakav mentalitet i kakva psiha i samopouzdsnje ovih momaka
Bod kao kuća, plakao bih od sreće. Kakav mentalitet i kakva psiha i samopouzdsnje ovih momaka

I idalje mi ne izgleda da je na onom levelu vođenja kao u Zrinjskom.bodi123 je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:11Ni manje ni više nego šampionski mentalitet. Po ko zna koji puta ekipa je izvalila muda onda kada je to najviše potrebno. S igračem više Borac nije znao gdje gone u posljednjih 20 minuta. Satjerani golmanu u pakaš, viktorija svo vrijeme. Nevjerovatna je snaga ove ekipe, i mentalna i fizička.
Tino ako bude zdrav, prekucat će igricu na proljeće. Ovo nije njegov nivo. Fanimo već do sada 10 puta isplatio lovu koju smo dali za njega, ubica.
Nemam snage više ništa detaljnije pisati, svaka čast momcima na borbi i u okolnostima kakve jesu, velikim bodom s najtežeg gostovanja u ligi.
21 utakmica bez poraza u ligi, i dvije pobjede u kupu. Gvardo naš.
Sjecas se hahaha 2016 prepiski kad smo govorili ko je bolji izbor poslije ješica on ili Petrović debeli
Pps mislio sam da je sa Zrinjskim uzeo 2 titule ,ono jedna i pola sezone druge gdje je otisao s prvog mjesta
Dobar CV valjda , necu pretjerivati
Meni najvise ostao u sjećanju sezona 14/15 kad je unistio Kodru u kupu i u ligi , da je se utakmica igrala tri dana ne bi gola zabili
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Sušić i Fanimo su nevjerovatan tandem. 
Eh da je tu bio još Rahmanović, pa 4 komada bi im uvalili.

Eh da je tu bio još Rahmanović, pa 4 komada bi im uvalili.

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Samo da kazem da bi mi ovo dobili sa Duletom na beku, jel Mujic i zadnji put crveni dao Hebibu? Ne moze ga lik i tacka a i Hebib dobacuje nakon zutog i to smo vidjeli....odmah ga je trebao izvadit, uzasno los osjecaj za momenat izmjene ima Vinko, kardinalno losAlfredNobel je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:09Samo da čestitam igračima i treneru. Teška tekma, čisto zbog izostanaka Rahmanovića i Pejovića. Da su oni bili, dobili bi ovo. Bravo na ponovnom vraćanju i stiskanju zadnjih 15-20, s igračem manje. Hebib je napravio preglup potez, debilan crveni kao onaj Tatarov u Mostaru. Pohvalio bih Handžića za ona dva poteza kod golova, prvo centaršut, pa poslije ono puštanje kroz noge.
Nemam šta dalje pisati, samo da čestitam svima, karakter i mentalitet šampiona. Sad se odjaviti do sutra, ne mogu čitati postove ovih par akrapa. Bravo.![]()
![]()
Jeste ovo teska tekma jeste ovo i bila stimaljka ali nismo bas morali ovako usetat se u klopku ko levati....i danas to kazem opet...nisu bas trebali se svi zalijetat naprijed i Andrej(hajde mladost jbg) i Hebib i Pidro i Tino, svi naprijed a ovi puknu kontru....jbm mu VHS kasete i pripremu na kontre igraju od pocetka sezone...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Hebib je katastrofa , na ljeto on odlazi u Olimpic ili Velez svejedno , Susic
Famino

- feniksptica
- Kontakt:
Koliko put treba napomenuti da je izmjena bila spremna i za minutu dvije bi se desila. Al Hebib glupan dobije dva zuta u istoj minuti
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pozdravi tatu vinka cobane.ajdohordas je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:17Niko hinjski ne piše i ne komentariše kao sto je holyman, najveci smrad teme. Napisao sam mu jedan poduži post psovki, ali mi žao ban dobit zbog debila, radije cu ostati i citirati ga stalno uz adekvatne činjenice nego da me nema desetak dana a da moram čitati njegove postove.
Bod kao kuća, plakao bih od sreće. Kakav mentalitet i kakva psiha i samopouzdsnje ovih momaka![]()
NEMA NAZAD
- feniksptica
- Kontakt:
Nemoj holimane svoju sliku postavljat na avatar, nacemo ti mi nesto oko Sarajeva
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Njega sam davno stavio na ignore. Mislim da ono nije navijač Sarajeva. Nije moguće da neko ko voli ovaj klub onoliko piše protiv kluba a nikad ništa da podrži i lijepo napiše. Zbog toga, ignore i ne vidim njegove postove i ne gubim živce zbog nebitnog lika.ajdohordas je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:17Niko hinjski ne piše i ne komentariše kao sto je holyman, najveci smrad teme. Napisao sam mu jedan poduži post psovki, ali mi žao ban dobit zbog debila, radije cu ostati i citirati ga stalno uz adekvatne činjenice nego da me nema desetak dana a da moram čitati njegove postove.
Bod kao kuća, plakao bih od sreće. Kakav mentalitet i kakva psiha i samopouzdsnje ovih momaka![]()
Sro je najgore! Korner je bio cist ko suza.
I on uhvatio da se dere na sudiju i debil ga tjera od sebe jer mu je htio zuti i on ko horoz na sudiju. Da bar onako reaguje na brandaa, bradonjica i ziljkica mozda ga ne bi vrtili oko prsta nego kao i u mostaru na sudiju naskace.
Drugi start je granica zuti/crveni. Svejedno leti iz igre i oper glup i bespotreban faul.cijelu tekmu je proveo na krilu i ne vraca se uopste. Fanimo je bio aktivniji nazad od njega. I ovo traje godinama ali eto, nekima se svidja to sto bez glave leti naprijed...
I on uhvatio da se dere na sudiju i debil ga tjera od sebe jer mu je htio zuti i on ko horoz na sudiju. Da bar onako reaguje na brandaa, bradonjica i ziljkica mozda ga ne bi vrtili oko prsta nego kao i u mostaru na sudiju naskace.
Drugi start je granica zuti/crveni. Svejedno leti iz igre i oper glup i bespotreban faul.cijelu tekmu je proveo na krilu i ne vraca se uopste. Fanimo je bio aktivniji nazad od njega. I ovo traje godinama ali eto, nekima se svidja to sto bez glave leti naprijed...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Za Hebiba je Zanetti i Maicon zajedno!!!feniksptica je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:14Nemojte Bogati Hodzica dizat dzaba, zna se da je flop.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 15 gostiju.