Mislio sam ciganluk, omaklo bi se jbg

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Mislio sam ciganluk, omaklo bi se jbg
Ma drug moj ako je iko zasluzio ti si,nego mi Muhu rezile pa rekoh da ga poguram malo...kolezeljovac je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:07Nisi mi ni boda dao na glasanju... Nema veze hahaVanja8 je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:03Ma ti si pola pitar znas i sam sta smo kuckali..kolezeljovac je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:01Imate karakter i srce šampiona što se kaže! Čestitke i nadam se da ćemo se mi dozvati na proljeće pa da mi presjedne ova unaprijed čestitana titula Vama koju ćete uzeti!![]()
![]()
A za post...![]()
![]()
A to da sam pola pitar, nemoj BGT... Poštujem vas, braća ste mi, realan sam, objektivan, ali svršavam kad gubite...![]()
"Dozvati" se necemo sigurno, jer nemamo kvalitet, a para nemamo da se pojacamo. Titulu smo mi izgubili davno, kada smo od Mladosti i Krupe izgubili na Grbavici. Kada sam poslije Krupe okacio sliku na Zeljinoj sekciji "Ostalo je samo ime", neki se nisu slagali, a neki cak i poceli vrijedjati. Ono sto mene iskreno vise brine od titule je Evropa, jer zahvaljujuci nekakvoj teoretskoj nadi za titulu smo trenutno u dobroj poziciji za Evropu, a kada nas pitari prospu (ne moraju direktno, bodovno hoce sigurno), bojim se da nam ne udje voda u usi, pa ne izgubimo i ovo sto smo osvojili trenutno. Sve u svemu, makar mislim da ce Evropa biti realan domet kao konacni plasman.kolezeljovac je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:01Imate karakter i srce šampiona što se kaže! Čestitke i nadam se da ćemo se mi dozvati na proljeće pa da mi presjedne ova unaprijed čestitana titula Vama koju ćete uzeti!![]()
Ti si brat moj... Uz skoru brata najdrazi!MortemHz je napisao/la: ↑06 dec 2020, 18:57Ljudino mojakolezeljovac je napisao/la: ↑06 dec 2020, 18:56E ovo je karakter! Bravo kone! A naši invalidi da se odgledaju kakav mentalitet treba imati da bi nešto napravio!
Bgm manje više bilo ovako!kolezeljovac je napisao/la: ↑05 dec 2020, 21:58Sutra na Grbavici i u Banja Luci je sve, ali bukvalno sve moguće. Krenimo redom...
U utakmicama u 13:00h se sastaju Mladost-Zrinjski i Sloboda-Krupa. Zrinjski sutra nema pravo na kiks, te kad se pogleda tradicija s njihovim sutrašnjim rivalom tu ne bi trebali imati problema. Zrinjski radi za njih katastrofalnih rezultata ne bi smio da ne pobjedi, u suprotnom mogu sami sebe uvaliti u još već probleme. Mladost s druge strane je ekipa koja bi mogla biti manje opterećena eventualnim porazom sutra jer igra po papiru s ekipom koja je u top 3, 4 u ligi. Pobjedili su ono što su "morali", a sutra vjerujem da s borbom mogu ugroziti rivala.
Sloboda-Krupa, mislim da je Sloboda tu favorit, jer kad se zanemari zadnje kolo gdje su izgubili na Pecari gdje ne mogu godinama ništa izvući Sloboda je svojom borbom i agresivnošću dolazila do rezultata u ovoj seriji super-teških utakmica. Uzeli su bod na Grbavici i kući protiv Zrinjskog, odmakli su se od dna tabele bodovno tako da mnogo lakše ulaze sutra u meč za razliku od Krupe koja mora da se čupa svako kolo do kraja. Krupa ako sutra ne promijeni pristup u potpunosti od zadnje utakmice, ili ako ponovi ono što je napravila u meču sa Radnikom onda se mogu nečemu nadati.
1. od sutrašnja dva derbija koji se igra u 15:00h je derbi kojem se raduješ, ali i strahuješ kao navijač Željezničara. Ekipe koje bez obzira na poziciju na tabeli kad se sastanu uvijek pruže kvalitetnu fudbalsku predstavu(pogotovo na Grbavici). Sutra je sve moguće, mi smo pod pritiskom što zbog ganjanja bodova, što li iz razloga rušenja neugodne mini tradicije nepobjeđivanja Širokog u ligi već 4 godine. Sutra ako igdje očekujem bar 2-3 gola, to je na Grbavici.
I za kraj kao šlag na tortu sutra nas od 17:00h očekuje spektakl u Banja Luci. Ekipa koja kući ima u 8 utakmica 7 pobjeda i 1 remi protiv ekipe koja nema poraza u ovoj sezoni i koja je lider na tabeli. Sarajevo vidno oslabljeno, ali i tako oslabljeno je sigurno u situaciji da sutra može doći do dobrog rezultata. Mislim da je sutra pravi ispit za igrače Sarajeva koji nisu toliko imali šansi da igraju, s obzirom da koliko sam upoznat nema Pejovića, Rahmanović, Oremuša,... Da im je zamjenama sutra pravi ispit. Borac s druge strane sutra opet treba da demonstrira tu snagu, pogotovo na krilima i u vrhu napada, ali isto tako da vidimo kako će se vidno slabiji dio ekipe, a to je od sredine pa prema dole nositi sa Tatarom, Fanimom, Velkoskim, Mustedanagićem i ostalom ekipom. Očekujem tvrdu tekmu, i ne puno golova...![]()
HVALA svima zaslužnim u klubu što treću godinu zaredom i za našu stogodišnjicu će pitari uzeti titulu, a mi ćemo se prisjećati Zubandana, Newcastlea i Ferencvaroša
Svrakino jesil ti gledao Sarajevo sa 10 igraca, a onda da te pitam jesi li vidio treci gol koji je Zeljo primio... To nije prvi put. Kosoric protiv Mladosti, Fejzic protiv Krupe, Eric protiv Borca, sve individualni (ne)kvalitet. Ja ne znam kako se realan covjek moze nadati pobjedi protiv Sarajeva...svrakino1921 je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:14Nista nije -6
Jos nam dolaze na LJEPOTICU
Sarajevo je u padu forme
![]()
![]()
Slobodno me normalno citiraj, nema ljutnje. Pišem samo kako je istina i nemam problem sa tim da priznam realnost.
A ja nista je li...kolezeljovac je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:16Ti si brat moj... Uz skoru brata najdrazi!MortemHz je napisao/la: ↑06 dec 2020, 18:57Ljudino mojakolezeljovac je napisao/la: ↑06 dec 2020, 18:56E ovo je karakter! Bravo kone! A naši invalidi da se odgledaju kakav mentalitet treba imati da bi nešto napravio!
Bgm manje više bilo ovako!![]()
![]()
Mi cemo njih razvalit na LJEPOTICIfarrys je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:18Svrakino jesil ti gledao Sarajevo sa 10 igraca, a onda da te pitam jesi li vidio treci gol koji je Zeljo primio... To nije prvi put. Kosoric protiv Mladosti, Fejzic protiv Krupe, Eric protiv Borca, sve individualni (ne)kvalitet. Ja ne znam kako se realan covjek moze nadati pobjedi protiv Sarajeva...svrakino1921 je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:14Nista nije -6
Jos nam dolaze na LJEPOTICU
Sarajevo je u padu forme
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.