Ma Fettel je proslost realnoDonnie Darko je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:52Realno nema izgovora ako ne donese barem jednu pobjedu RP, kao što je to Perez uspio![]()
![]()

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Ma Fettel je proslost realnoDonnie Darko je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:52Realno nema izgovora ako ne donese barem jednu pobjedu RP, kao što je to Perez uspio![]()
![]()
Ali kakva voznja kada je izasao na mekim gumama, kakav tempo
Makar je to sve sa Sumaherom trajalo 5 godina.Ovaj frajer muze ovaj Mercedes evo sedmu sezonu,a i osmu ceNeutral je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:57Čuj trola![]()
To mogu napisati samo Ferraristi koji su onanisali na najmoćniji bolid kojeg je ikada vidjela Formula 1 u eri Michaela Schumachera![]()
Ipak se radi o mlađoj populaciji, koja nije gledala utrke iz 2002. godine, kada je Michael uzeo 11 od 19 utrka i u vremenu starog bodovanje imao ogromnu prednost. Imao je 144 boda, a Rubens kao drugi čak 77![]()
Pa 2004. godina, kada je Michael pobijedio na 13 od 19 utrka, a 2 je pobijedio i Rubens Barrichello (isto Ferrari).
Sebastian Vettel je 2013. godine, sa tada "slabašnim" bolidom pobijedio na samo 13 od 19 mogućih utrka.
itd, ima još dosta primjera. Recimo kada se gledaju dvije titule Alonso, reklo bi se da su to bile zanimljive sezone, ali Renault je bio tako jak na ubrzanju, da su obe titule uzeli relativno lahko.
Ovo pišem čisto za mlađu populaciju koja je počela gledati F1 tek pet godina i za ljude za kraćim pamćenjem. F1 pratim samo 20+ godina.
PS: Nastavite omaložavati Lewisa i sl., iako me briga za vozača, ja sam uz Mercedes od vremena Hakkinena, ne znam ni što uopće repliciram na temu gdje ima 10 normalnih forumaša i ostalo je grupa neandertalaca, koja će nastaviti citirati sa retardiranim argumentima koji ne prolaze u kindergartenu.![]()
Ovo ti samo znaci da u formuli 99% igra bolid, a 1% vozac, i to je mrtva realnost. Ne samo razliciti bolidi, vec i bolid unutar ekipa. Dodje nekakav lik kojem je najbolji plasman u karijeri predzadnja pozicija, i lagano se popisa po konkurenciji.
Pa igra i vozac, a ovo je upravo i dokaz da je Bottas **** od vozacaItalia je napisao/la: ↑06 dec 2020, 20:09Ovo ti samo znaci da u formuli 99% igra bolid, a 1% vozac, i to je mrtva realnost. Ne samo razliciti bolidi, vec i bolid unutar ekipa. Dodje nekakav lik kojem je najbolji plasman u karijeri predzadnja pozicija, i lagano se popisa po konkurenciji.
U motogp-u sjedaju svi na Marquezov motor, pa niko ne moze ni da prismrdi jednom njegovom rezultatu. E to je razlika, to je realnost. Ko prizna ovakvog sampiona kao nekakvog velikana, taj pojma nema sta je ovaj sport.
Ma da. Sigurno ce me neko ubijediti da Lekler ima magiju u rukama pa vozi Ferrari kako vozi, a da Vettel doslovce citavu sezonu ima ista vremena kao Alfa Romeo. Da, bas vjerujem da je Lekler toliki talenat i toliko bolji od Vettela. Bjezi bgt. A isto tako i za Bottasovu situaciju.Gifron je napisao/la: ↑06 dec 2020, 20:12Pa igra i vozac, a ovo je upravo i dokaz da je Bottas **** od vozacaItalia je napisao/la: ↑06 dec 2020, 20:09Ovo ti samo znaci da u formuli 99% igra bolid, a 1% vozac, i to je mrtva realnost. Ne samo razliciti bolidi, vec i bolid unutar ekipa. Dodje nekakav lik kojem je najbolji plasman u karijeri predzadnja pozicija, i lagano se popisa po konkurenciji.
U motogp-u sjedaju svi na Marquezov motor, pa niko ne moze ni da prismrdi jednom njegovom rezultatu. E to je razlika, to je realnost. Ko prizna ovakvog sampiona kao nekakvog velikana, taj pojma nema sta je ovaj sport.
I ja isto, ali Sumi mi je drazi zbog Bosne i cinjenice da je defacto umro 2013 samo nam nisu javili nazalost
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.