English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Sta covjek uradi od onakve obrane, od Diera i Auriera je za izucavanja.
Hojbjerg je cudo.
Hojbjerg je cudo.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Očekivo sam da Hojbjerg prebije Lakazeta u jednom trenutku. Kako savršen igrač za Murinja
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Sve vise kontam da je Arteta bio pomocnik Mourinha a ne Guardiole. Neide mi u glavu da samo odbranu forsrira a i ona suplja sto je najgore.Pa sta je on radio kao pomocni u Cityu kad ima totalno drugu viziju fudbala.Kako su oni funkcionisali boga pitaj.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Arteta je vise bio zaduzen za fizicki aspekt treninga.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Svaka mu čast onda, odlično je uštim'o odbranu. Čovjek je zalutao u ovaj posao po svemu što njegova ekipa prikazuje. Em se ne brane dobro, em ne gledaju na gol uopšte. Igrači ukočeni i ne znaju šta treba da rade u datom trenutku, svaki potez je maltene pogrešan. Što prije dobije otkaz, prije će se Arsenal izdignuti, pa makar i na pozitivan šok ko god da dođe posle njega.
Jedina losa stvar je unistavanje Delea.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Samo sam navratio da vidim kmeči li opet korisnik @Chapman,
ispoštovao je kvotu.
Ali koliko je Arsenal kao klub grohno zadnjih 15 godina
Strahota
ispoštovao je kvotu.
Ali koliko je Arsenal kao klub grohno zadnjih 15 godina

Strahota
- CROtorious
- Kontakt:
Kojih 15? Otkad je Wenger otisao na razini Evertona. Dok je on bio bar se redovno igralo LP i bilo top 4. Ovi miki maus kupovi sto je Arteta osvojio, to nikog ne zanima.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Pa tek se sad vidi veličina Wenge 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- CROtorious
- Kontakt:
Da hoce sad na klupu Reala umjesto Zidana. Da vidis igre.
Zadnja Klupa
Arsenal je posljednji veliki trofej osvojio u sezoni 2003/04.CROtorious je napisao/la: ↑06 dec 2020, 20:07Kojih 15? Otkad je Wenger otisao na razini Evertona. Dok je on bio bar se redovno igralo LP i bilo top 4. Ovi miki maus kupovi sto je Arteta osvojio, to nikog ne zanima.
Dakle u pravu si. Više od 15 godina Arsenal je u rangu klubova iz sredine tabele.
- Marsal
- Kontakt:
Čestitke Lillardu na pobjedi.
Nisam gledao utakmicu, ali vidim da je Tottenham bio na razini, a mi nastavili po starom.
Ostat će Arteta još trener dugo, mislim da mu stolica nije upitna što je prava šteta jer Poche i Tuchel bi pješke došli u London da preuzmu klub.
Nisam pametan, nije ni do Artete koliko nema s kim raditi.
Nisam gledao utakmicu, ali vidim da je Tottenham bio na razini, a mi nastavili po starom.
Ostat će Arteta još trener dugo, mislim da mu stolica nije upitna što je prava šteta jer Poche i Tuchel bi pješke došli u London da preuzmu klub.
Nisam pametan, nije ni do Artete koliko nema s kim raditi.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- CROtorious
- Kontakt:
Isto je zavrsavat redovno u knockout fazi lige prvaka i bit 16-ti na tablici u prvenstvu. Isto je igrat mozda i najljepsi nogomet u ligi i igrat kao skupina amatera random odabrana na terminu.Rajaz je napisao/la: ↑06 dec 2020, 20:10Arsenal je posljednji veliki trofej osvojio u sezoni 2003/04.CROtorious je napisao/la: ↑06 dec 2020, 20:07Kojih 15? Otkad je Wenger otisao na razini Evertona. Dok je on bio bar se redovno igralo LP i bilo top 4. Ovi miki maus kupovi sto je Arteta osvojio, to nikog ne zanima.
Dakle u pravu si. Više od 15 godina Arsenal je u rangu klubova iz sredine tabele.
Zadnja Klupa
Precijenjujes znacaj asistenata, njih ima vise i zaduzeni su svaki za svoj segment, Artetin je ocito bio odbrana. To sto je Arsenal neozbiljan klub da zaposli za trenera asistenta svog "rivala" je samo dokaz koliko tonemo. Bio je i Villas Boas Mourinhov asistent pa ni nalik nije taktikom bio njemu.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Taj konj je i unistio Arsenal, podsjeticu da ta da zadnje dvije sezone pod Wengerom Arsenal nije bio u top4 tako da taj pad Arsenala je uveliko poceo sa njim, a ovi poslije su samo nastavili.CROtorious je napisao/la: ↑06 dec 2020, 20:07Kojih 15? Otkad je Wenger otisao na razini Evertona. Dok je on bio bar se redovno igralo LP i bilo top 4. Ovi miki maus kupovi sto je Arteta osvojio, to nikog ne zanima.
- CROtorious
- Kontakt:
Kakvi su bili transferi u tom periodu? Nisu kupovali skoro nikog i onda su mu doveli Lacu i Aubu u razmaku 6mj. Vise je bila stvar vlasnika nego Wengera. Isto tako nikad nisu trosili kao u sezonama otkad je on otisao, a rezultati nikad gori nisu bili.japa je napisao/la: ↑06 dec 2020, 20:17Taj konj je i unistio Arsenal, podsjeticu da ta da zadnje dvije sezone pod Wengerom Arsenal nije bio u top4 tako da taj pad Arsenala je uveliko poceo sa njim, a ovi poslije su samo nastavili.CROtorious je napisao/la: ↑06 dec 2020, 20:07Kojih 15? Otkad je Wenger otisao na razini Evertona. Dok je on bio bar se redovno igralo LP i bilo top 4. Ovi miki maus kupovi sto je Arteta osvojio, to nikog ne zanima.
Zadnja Klupa
- Chapman1886
- Kontakt:
Sta bolan nisu kupovali nikoga? Pa koliko je skrhao na Lakazeta, Xhaku, Mustafija i Aubameyanga?
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], VivaLaStella i 9 gostiju.