FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Fanimo Susic na 100% Rahman da ostane i to su najveca pojacanja sledecu polusezonu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Uglavnom smo dovodili bolje igrače za zimu,pogotovo otkad je Hadzija tu,
Ubica u napadu,ako se moze jos jedan kao neko ko ce sa handzicem dijeliti minute i zamjena za Serbecica
Lijevi bek,jer nemamo nikoga ko moze uletiti dole umjesto pidre,osim salcina kojem je to neprirodna pozicija,i to bi bilo to
Ubica u napadu,ako se moze jos jedan kao neko ko ce sa handzicem dijeliti minute i zamjena za Serbecica
Lijevi bek,jer nemamo nikoga ko moze uletiti dole umjesto pidre,osim salcina kojem je to neprirodna pozicija,i to bi bilo to
-
- Kontakt:
Meni ovaj ziljkic nije nesto specijalno, dobar je ovu polusezonu al kazem meni nije nesto. Dobar je 1na1 solidna brzina al u nekoj konbinatorici koju Vinko trazi mislim da nema mjesta kod nas. Defanzivu loše radi jednostavno individualac ja ga nikad nebi stavio prije Tatara i Fanima.
Napravit se budala i ponudit Jukica,Milanovica i Cruza za ovog sandzuFoSte95 je napisao/la: ↑06 dec 2020, 21:50ziljkić se strašno popravio u ovoj sezoni, jedno od najboljih krila u ligi. Mada mislim da trneutno pored Tatara i Fanima ne bi imao šanse za prvoh 11, ali kao jedan backup bi sjajan bioajdohordas je napisao/la: ↑06 dec 2020, 21:46Istog sam mišljenja potpuno.PeppermintSA je napisao/la: ↑06 dec 2020, 21:42
Ovog momka treba dovesti. Odličan igrač, drčan, fakin, mlad. On je za Krsta i Jukića Sane licno.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:

Po meni, mislim da griješiš za defanzivu, on je neko ko se puno vraća i pomaže bekovima, bar večeras sam to upratio protiv nas, pa je zato u onih par situacija kada je išao u polukontru ostajao bez snage.bordobijeli je napisao/la: ↑06 dec 2020, 22:18Meni ovaj ziljkic nije nesto specijalno, dobar je ovu polusezonu al kazem meni nije nesto. Dobar je 1na1 solidna brzina al u nekoj konbinatorici koju Vinko trazi mislim da nema mjesta kod nas. Defanzivu loše radi jednostavno individualac ja ga nikad nebi stavio prije Tatara i Fanima.
Eh sad jel to samo večeras ili je stalno tako, ne znam, ali po meni jako koristan igrač koji bi kod nas još više došao do izražaja.
-
- Kontakt:
Jeste jhebo ga Mujic, mrze se njih dvojicakraljlavova je napisao/la: ↑06 dec 2020, 21:18Nije valjda ono direktan crveni karton za hebibovica jeli ko upratio
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- feniksptica
- Kontakt:
Tamo Morto napisa ono za Fejnord..sad moramo navijati za nas sl sedmicu i protiv njih..Sta imamo dijelit uspjeh s njima, hajmo bit unikatni
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
A i ne je.bao ga kad mu je minut prije ovaj je.bao sve po spisku. Ja sam mislio da ce se i potuciDenchi je napisao/la: ↑06 dec 2020, 22:24Jeste jhebo ga Mujic, mrze se njih dvojicakraljlavova je napisao/la: ↑06 dec 2020, 21:18Nije valjda ono direktan crveni karton za hebibovica jeli ko upratio

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- Shategabri
- Kontakt:
Kakav Ziljkić, nije on igrač za nas.
Njemu je borac kapak.
Lukić je već druga priča, ali teško da ga možemo dovesti.
Njemu je borac kapak.
Koševo Zapad
- PeppermintSA
- Kontakt:
Bolji je od obojice utoliko što pokušava igrati 1 na 1, a u kombinatorici je upravo najbolji igrač Borca. Fanimo ne daje ni 30% svojih mogućnosti. Čovjek ima takvu brzinu, dribling i dobru loptu, a nije u stanju to ponavljati. 15 puta po utakmici dobije loptu na krilo gdje ostane 1 na 1 ili 2 na 2 i 12 puta zastane, vrati loptu unazad i ne pokusa proći. Djeluje mi ****, boji se duela i izbjegava ih. Ziljkic je upravo suprotan. Ne brenuje od nikog. Od Tatara je svakako bolji igrač. Tatarova glavna osobina je što daje puno golova i upada odlično iz drugog plana. Međutim, kad Tatar ne zabije kao da nije igrao - nema ga u pasu, odluke na terenu su mu najčešće glupe, ne zna podvaliti loptu. Jedino zabija. Ja ga svakako volim, ali nije on bolji igrač od Ziljkića.bordobijeli je napisao/la: ↑06 dec 2020, 22:18Meni ovaj ziljkic nije nesto specijalno, dobar je ovu polusezonu al kazem meni nije nesto. Dobar je 1na1 solidna brzina al u nekoj konbinatorici koju Vinko trazi mislim da nema mjesta kod nas. Defanzivu loše radi jednostavno individualac ja ga nikad nebi stavio prije Tatara i Fanima.
Koliko ova situacija liči na onu iz jeseni 2018. Tad smo zadnju tekmu igrali protiv Zrinje, s igračem manje igrali 2:2 (pokradeni), prvog pratioca ostavili na -5.
A drugi naš gol danas je repriza drugog gola protiv Radnika. Kao deja vu.
Ako osvojimo ligu bez poraza (što nije nemoguće, jer smo odigrali preko 50% utakmica sa ovako "okrnjenim" rosterom), da li će nam napravit neki specijalni pehar? Treba tražit pozlaćen, po uzoru na Engleze.
U tom slučaju bismo postali tek osma ekipa u 21. vijeku kojoj je to pošlo za rukom, peta profesionalna.
Al polahko, korak po korak.
A drugi naš gol danas je repriza drugog gola protiv Radnika. Kao deja vu.

Ako osvojimo ligu bez poraza (što nije nemoguće, jer smo odigrali preko 50% utakmica sa ovako "okrnjenim" rosterom), da li će nam napravit neki specijalni pehar? Treba tražit pozlaćen, po uzoru na Engleze.

Al polahko, korak po korak.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Šta je Lukić uradio što Ziljkić nije i ne može ?Shategabri je napisao/la: ↑06 dec 2020, 22:25Kakav Ziljkić, nije on igrač za nas.
Njemu je borac kapak.
-
- Kontakt:
OK. To je moj osjecaj i ono sto sam upratio u Slobodi i sad u Borcu. Ono sto se mora kod njeg pohvaliti ove godine igra dobro. On mi je tip Šišić, veselinovic, Todorović, Suljic, crnkic, puno rada driblinga a malo meda. Opet ponavljam ove godine ima ucinak al meni licno ne lezi.ajdohordas je napisao/la: ↑06 dec 2020, 22:21
Po meni, mislim da griješiš za defanzivu, on je neko ko se puno vraća i pomaže bekovima, bar večeras sam to upratio protiv nas, pa je zato u onih par situacija kada je išao u polukontru ostajao bez snage.bordobijeli je napisao/la: ↑06 dec 2020, 22:18Meni ovaj ziljkic nije nesto specijalno, dobar je ovu polusezonu al kazem meni nije nesto. Dobar je 1na1 solidna brzina al u nekoj konbinatorici koju Vinko trazi mislim da nema mjesta kod nas. Defanzivu loše radi jednostavno individualac ja ga nikad nebi stavio prije Tatara i Fanima.
Eh sad jel to samo večeras ili je stalno tako, ne znam, ali po meni jako koristan igrač koji bi kod nas još više došao do izražaja.
- feniksptica
- Kontakt:
Ma za sezonu bez poraza nam treba snaga psihicka najvise, srece dosta i onda kvaliteta. Dodjes li do 5 utakmica pred kraj do tog cilja, nema ekipe koja se nece bacati na glavu da nas proba sjebati..to ce im postat vazniji cilj od opstanak, evrope..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Brz, dribla, ima sutShategabri je napisao/la: ↑06 dec 2020, 22:25Kakav Ziljkić, nije on igrač za nas.
Njemu je borac kapak.
Sve sto ti treba za krilo, samo morat cemo beka iza njega stavit koji zna defanzivu radit
Usput i A reprezentativac
- AlfredNobel
- Kontakt:
Odigrao je dobro i Brtan, treba i njega dovesti.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ne trebamo se zamarati sa tim hoćemo li uzeti titulu bez poraza ili ne. Bitno je samo još jednom pokazati da smo broj 1 i poboljšati koeficijent.
Hitno na zimu dovesti dobrog napadača, brzog, kvalitetnog! Hvala.
Hitno na zimu dovesti dobrog napadača, brzog, kvalitetnog! Hvala.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Kako Tatar ne zna podvalit? U Mostaru fantastična lopta za Hareta, ne bi De Bruyne bolju dao. Mislim da je i na derbiju gurnuo jednu od onih brojnih dobrih lopti za Handžića.PeppermintSA je napisao/la: ↑06 dec 2020, 22:26Bolji je od obojice utoliko što pokušava igrati 1 na 1, a u kombinatorici je upravo najbolji igrač Borca. Fanimo ne daje ni 30% svojih mogućnosti. Čovjek ima takvu brzinu, dribling i dobru loptu, a nije u stanju to ponavljati. 15 puta po utakmici dobije loptu na krilo gdje ostane 1 na 1 ili 2 na 2 i 12 puta zastane, vrati loptu unazad i ne pokusa proći. Djeluje mi ****, boji se duela i izbjegava ih. Ziljkic je upravo suprotan. Ne brenuje od nikog. Od Tatara je svakako bolji igrač. Tatarova glavna osobina je što daje puno golova i upada odlično iz drugog plana. Međutim, kad Tatar ne zabije kao da nije igrao - nema ga u pasu, odluke na terenu su mu najčešće glupe, ne zna podvaliti loptu. Jedino zabija. Ja ga svakako volim, ali nije on bolji igrač od Ziljkića.bordobijeli je napisao/la: ↑06 dec 2020, 22:18Meni ovaj ziljkic nije nesto specijalno, dobar je ovu polusezonu al kazem meni nije nesto. Dobar je 1na1 solidna brzina al u nekoj konbinatorici koju Vinko trazi mislim da nema mjesta kod nas. Defanzivu loše radi jednostavno individualac ja ga nikad nebi stavio prije Tatara i Fanima.
Tatarov problem je u glavi. Realno, us.rao je odličnu kontru pri 1:1, išli smo 5 na 3, on dribla u situaciji kad može i šutat i gurnut u sredinu. Nakon toga vraća Đokanoviću, gubimo loptu i u tom napadu primamo gol.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.