Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Danas stvarno kvalitetna utakmica između Borac i FKS, jedna od boljih unazad nekoliko godina. Kvalitet poprilično solidan, tempo jako visok.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Interesantno je da su redovno utakmice Borac - Sarajevo, znaci u BL fantasticne.
Isto tako utakmice Sarajevo - Zrinjski i obratno.
Isto tako utakmice Sarajevo - Zrinjski i obratno.
- FKS -
Mislim da je zeljeznicaru ogroman problem što ni u najavi nemaju mlade igrače koji nešto obećavaju, bar ovo što smo do sada vidjeli. Većina timova pa i ovi koji se bore za vrh imaju mladje igrače koji nešto igraju pa se mogu nadati nekoj financijskoj koristi.
Široki definitivno na dobrom putu što se toga tiče, a i sloboda ima potencijala.
Amar Osim je baš dosta toga stavio na kocku jer jedino ga titula vadi (zbog dosta većih prihoda) , a sve ostalo je jedan veliki upitnik za želju
Široki definitivno na dobrom putu što se toga tiče, a i sloboda ima potencijala.
Amar Osim je baš dosta toga stavio na kocku jer jedino ga titula vadi (zbog dosta većih prihoda) , a sve ostalo je jedan veliki upitnik za želju
nema potpisa
Kad je Miske otjeran, a Amar preuzeo zrtvovala se dugorocna buducnost i plan za neki instant uspjeh koji Amar na njihovu zalost nije uspio da donese.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Puno on kaki na srbe za jednog pripadnika navijacke grupe koja je prepjevala pjesmu "Tamo daleko".
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Eh kada želješčar dovede Hajrovića na posudbu. 

-
- Kontakt:
Kad se sjetim ovog brata:

Umit Ozat ne može bez nerviranja ni u Turskoj: Imam mnogo toga da kažem...
- Shategabri
- Kontakt:
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Igraci i uprava Zrinjskog su gospoda, zar razliku od nekih....
PSPHM
U najmanju ruku možemo reći da nisam fan Amara Osima, dakle to je blago govoreći, ali treba biti realan i reći da on sam drži Željezničar "iznad vode". Ljudima je Samir Bekrić s 40 godina glavni igrač, a lagano su drugi na tabeli. Na to dodajte i ostatak prestarog i upitnog igračkog kadra (pojačali se igračima Čelika koji je s tim istim igračima ispao iz lige), masu problema u klubu po pitanju uopšte funkcionisanja, tako da je realno reći da igraju jako dobru sezonu. To što zaostaju za Sarajevom jeste yebeno zbog rivalstva, ali nije nikakvo čudo ili bruka, štaviše, očekivano je. Uostalom, Sarajevo je svakako kvalitetnije od ostatka lige.
Teren je bio top, svaka cast
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Hvala Allahu pa evo već neko vrijeme nije bitka između Rođenih i Pitara. Valjda su se ljudi pomirili da FK VELEŽ MOSTAR IMA VEĆE EVROPKSKE USPJEHE OD beskučnika.
Nemamo vremena za prvaka federacije. Slavimo titulu jesenjeg sampiona drzave.Jsjsjsjsjs je napisao/la: ↑06 dec 2020, 23:28Hvala Allahu pa evo već neko vrijeme nije bitka između Rođenih i Pitara. Valjda su se ljudi pomirili da FK VELEŽ MOSTAR IMA VEĆE EVROPKSKE USPJEHE OD beskučnika.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Al šta je plan za dalje ako se ne osvoji titula? Bekric sa 37 da nosi ekipu? Nije mi jasno nikako dovodjenje tih nekih igrača koji su mladji a ne igraju nikako, kao onaj hajrić ili vrhovac. Ili bar da su par juniora malo isforsirali. Onda dovedu zeca nakon što ga otjeraju pola godine prije i onda im opet ne igra?Baader je napisao/la: ↑06 dec 2020, 23:22U najmanju ruku možemo reći da nisam fan Amara Osima, dakle to je blago govoreći, ali treba biti realan i reći da on sam drži Željezničar "iznad vode". Ljudima je Samir Bekrić s 40 godina glavni igrač, a lagano su drugi na tabeli. Na to dodajte i ostatak prestarog i upitnog igračkog kadra (pojačali se igračima Čelika koji je s tim istim igračima ispao iz lige), masu problema u klubu po pitanju uopšte funkcionisanja, tako da je realno reći da igraju jako dobru sezonu. To što zaostaju za Sarajevom jeste yebeno zbog rivalstva, ali nije nikakvo čudo ili bruka, štaviše, očekivano je. Uostalom, Sarajevo je svakako kvalitetnije od ostatka lige.
Kad pogledaš bodove Amar ima prolaz, igra onako ništa posebno, a dalja budućnost hmmm, ne znam fakat
nema potpisa
Ne znam šta im je plan, ja naravno nisam upućen u to, a mogu pretpostaviti da im planovi ovise prije svega od stanja u klubu i novca koji će imati na raspolaganju. Kada, i ako, budu imali taj novac, imaće i igrače, to im neće biti problem, sada očito jeste.
Opet ponavljam, za moj pojam imaju odličnu rezultatsku sezonu. Igra im varira, protiv nas na Grbavici su bili brutalno direktni i okomiti, a u Mostaru nikakvi, među najlošijim ekipama koje su nam gostovale.
Opet ponavljam, za moj pojam imaju odličnu rezultatsku sezonu. Igra im varira, protiv nas na Grbavici su bili brutalno direktni i okomiti, a u Mostaru nikakvi, među najlošijim ekipama koje su nam gostovale.
- Kockoglavi
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Slavite jesenju titulu, a niste pobjedili federalce. Pa gdje nestsde ono '' Titule se osvajaju nad malim ekipama.Miljacka je napisao/la: ↑06 dec 2020, 23:31Nemamo vremena za prvaka federacije. Slavimo titulu jesenjeg sampiona drzave.Jsjsjsjsjs je napisao/la: ↑06 dec 2020, 23:28Hvala Allahu pa evo već neko vrijeme nije bitka između Rođenih i Pitara. Valjda su se ljudi pomirili da FK VELEŽ MOSTAR IMA VEĆE EVROPKSKE USPJEHE OD beskučnika.![]()
Rekoh vec jednom i Barselona se oklizne na Getafeu, Bajern na Hofenhajmu, Liverpul na Sefildu, Sarajevo na Velezu.Jsjsjsjsjs je napisao/la: ↑06 dec 2020, 23:44Slavite jesenju titulu, a niste pobjedili federalce. Pa gdje nestsde ono '' Titule se osvajaju nad malim ekipama.Miljacka je napisao/la: ↑06 dec 2020, 23:31Nemamo vremena za prvaka federacije. Slavimo titulu jesenjeg sampiona drzave.Jsjsjsjsjs je napisao/la: ↑06 dec 2020, 23:28Hvala Allahu pa evo već neko vrijeme nije bitka između Rođenih i Pitara. Valjda su se ljudi pomirili da FK VELEŽ MOSTAR IMA VEĆE EVROPKSKE USPJEHE OD beskučnika.![]()
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.