Rade Krunić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Rade Krunić
ups
Sarajevo > Milan
Djokanovic > Krunic

Djokanovic > Krunic
- Goalgetter
- Kontakt:
Katastrofalno poluvrijeme, zasluzeno izmjenjen odmah.
Klupiran za iduce vidi se da nema kvaliteta hvala lp
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Sebi cunu dudlati hvala lp
odlican danas
tokom ulaska na teren je ucinio maksimalno sto je bilo u njegovoj moci.
vezao je dugo pertle, utrpavao dres, pravio friz.
oduzeo je 3min nadoknade.
Najbolji na terenu danas!

tokom ulaska na teren je ucinio maksimalno sto je bilo u njegovoj moci.
vezao je dugo pertle, utrpavao dres, pravio friz.
oduzeo je 3min nadoknade.
Najbolji na terenu danas!
"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
prozoves se klaun i nafuras se da si duhovit, ljepota od zivota.
Upratih par postova, svi bogati humorom, yebo tilia, mala maca:-)
Upratih par postova, svi bogati humorom, yebo tilia, mala maca:-)
Samo istina, koja ovde eksperte boli.
Poluamaterska repka, svi na klupama il tribini.
Uvijek kriv neko drugi sto su Bosanski zma..gusteri na klupama. Mrzi ih trener, trener mrzi Bosance, sudija kriv,
saigrac ne da loptu, saigrac panj i sl.
Hrđavom K.... i dlake smetaju.
Ti i slicni tebi dizu ovde na ovom forumu ove poluamatere u nebesa a lazni Irci se smiju.
Da cita neki stranac, koji se imalo razumije u futbal, ove vase postove samohvale mislio bi da
je Bosna najjaca futbalska nacija od 95-e.
A ono 4 sesir sa Lux.
Debili pisu ovde kako ce lagano grupu na Euru 2020 proci a ti se divis mojim postovima ?
Daj, ajmo se malo uozbiljiti.
Tili se makar zeza, ubija dosadu sa glupsonima.
"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Poluvrijeme danas, sve je više očigledno da nije za najvećeg nivoa što opet nije sramota i nije prepreka da može igrati u solidnim klubovima liga petice.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Tacno danas se sakrivao od lopte. Umjesto da grize maksimalno on se sakriva. Hej dobijas redovno sansu u velikom Milanu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Znaš šta, nije Rade za ovu 4231 formaciju nikako, nema tu defanzivnu odgovornost da igra na dvije pozicije ispred odbrane, a opet sa druge strane nema završni pas i tako kvalitetnu tehniku da bude desetka.
Njemu najviše odgovaraju formacije sa trojicom u sredini terena, tu je on najproduktivniji i najbolji, a u Italiji forsiraju takve formacije baš dosta tako da za njega neće biti zime po tom pitanju.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
mene je strah da za njega i gojaka nema pozicije na terenu:-).
rade me bas razocarao ove sezone a dobio je dosta vremena na terenu. Imam osjecaj sad da im se povrijedi cijela ekipa da bi on ostao na klupi a iz rezervnog tima zigrao neko.
rade me bas razocarao ove sezone a dobio je dosta vremena na terenu. Imam osjecaj sad da im se povrijedi cijela ekipa da bi on ostao na klupi a iz rezervnog tima zigrao neko.
Slazem se da nije za ovu formaciju nikako, ali bar se mogao potruditi da bude primjetan. Nekako sav letargican. Ne sprijecava ga formacija da grize i pruzi maksimum. Nekako olahko shvata ovo, kao da igra iz zayebancije kao Mustafa KucukovicRaonffa je napisao/la: ↑20 dec 2020, 19:25Znaš šta, nije Rade za ovu 4231 formaciju nikako, nema tu defanzivnu odgovornost da igra na dvije pozicije ispred odbrane, a opet sa druge strane nema završni pas i tako kvalitetnu tehniku da bude desetka.
Njemu najviše odgovaraju formacije sa trojicom u sredini terena, tu je on najproduktivniji i najbolji, a u Italiji forsiraju takve formacije baš dosta tako da za njega neće biti zime po tom pitanju.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Sav je on takav, mada ne znam ni koliko je to stvar truda, on meni uvijek na terenu izgleda kao da pleše, to su neka okretanja, mijenjanje pravaca sa loptom u opasnoj zoni, k'o da je Modrićemir79 je napisao/la: ↑20 dec 2020, 19:42Slazem se da nije za ovu formaciju nikako, ali bar se mogao potruditi da bude primjetan. Nekako sav letargican. Ne sprijecava ga formacija da grize i pruzi maksimum. Nekako olahko shvata ovo, kao da igra iz zayebancije kao Mustafa KucukovicRaonffa je napisao/la: ↑20 dec 2020, 19:25Znaš šta, nije Rade za ovu 4231 formaciju nikako, nema tu defanzivnu odgovornost da igra na dvije pozicije ispred odbrane, a opet sa druge strane nema završni pas i tako kvalitetnu tehniku da bude desetka.
Njemu najviše odgovaraju formacije sa trojicom u sredini terena, tu je on najproduktivniji i najbolji, a u Italiji forsiraju takve formacije baš dosta tako da za njega neće biti zime po tom pitanju.![]()
- Beduin
- Kontakt:
moguce.
rade je ove sezone probao nekoliko pozicija u milanu i nije se ozbiljno nametnuo ni za jednu od njih.
najgore je prosao na 'pjanicevoj' poziciji, kada je izasao na poluvremenu.
ostale, naprijed, lijevo, desno je bas blijedo izgledao, nedorecen, kao sto kolege sinoc pisu nesto sve pipka loptu, nema hrabrosti, plese bez lopte...uglavnom nema golova,nema asistencija, nema driblinga, dobrih, dugih lopti, nema ostrinu za def zadatke....ne znam, puno sam vise ocekivao od njega a dobija bas dobre prilike u 1. ekipi lige, trenutno.
Ja milan gledam radi njega, a ovo ce ti potvrditi sigurno oni koji taj klub gledaju radi kluba a ne radi krunica.
gojak jos nije pronasao svoju poziciju, tako je bilo i u dinamu a i sada u torinu, hajde mlad je relativno, tek dosao, nadati se da ce ga talijani malo 'srediti'. Ne ide mu u prilog stanje kluba na tabeli, klub koji ne smije ispasti po kvalitetu a ne ide ih nikako. Tesko ce u ovom trenutku nekog igraca trpiti i oblikovati u odsustvu rezultata.
Da se razumijemo, ovo pisem sve jer ih obojicu vidim u i oko prvih 11 repke.
-
Swanfilter
- Kontakt:
Nisam znao da igraci pronalaze svoje pozicije na terenu. Odnosno, da si ih sami određuju. Jos manje da kao takvi dođu do ugovora u nogometu. Jos u Seria A ...
Ma Rade je box-to-box veznjak u najboljem slucaju.Defanzivno lose stoji. U pas igri nije nesto posebno.Raonffa je napisao/la: ↑20 dec 2020, 19:25Znaš šta, nije Rade za ovu 4231 formaciju nikako, nema tu defanzivnu odgovornost da igra na dvije pozicije ispred odbrane, a opet sa druge strane nema završni pas i tako kvalitetnu tehniku da bude desetka.
Trenutno korisnika/ca: denza, Google Adsense [Bot], nebeskasila, Shevko i 29 gostiju.