Misliš VELEŽ se oklizne na BESKUČNICIMA.Miljacka je napisao/la: ↑06 dec 2020, 23:47Rekoh vec jednom i Barselona se oklizne na Getafeu, Bajern na Hofenhajmu, Liverpul na Sefildu, Sarajevo na Velezu.Jsjsjsjsjs je napisao/la: ↑06 dec 2020, 23:44Slavite jesenju titulu, a niste pobjedili federalce. Pa gdje nestsde ono '' Titule se osvajaju nad malim ekipama.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
-
- Kontakt:
Glavni problem Zeljeznicara su navijaci koji ce ugasiti taj klub.
Realnost je da Zeljo nema finansijsku moc kao Sarajevo, Zrinjski, Borac pa i Tuzla City, njihova mjera su Velez i Siroki Brijeg. S druge strane imaju Osima, historiju, uslove sto ih drzi iznad prosjeka na tabeli, recimo da spojim Azmira Husica i Zelju imao bi vjerovatno najdominantniju ekipu u BiH.
Velika greska je tjeranje Misimovica koji ima pare i veze i sigurno bi svojim ulaganjima napravio dobar tim i rezultat, ali i njega su navijaci otjerali. Na kraju kad sve sumiram najveci neprijatelj FK Zeljeznicar su navijaci tog kluba koji ce ga na kraju ugasiti, jer Zeljo ako ne uđe u Evropu ove sezone sljedece sezone ce biti u situaciji u kojoj je Sloboda trenutno.
Realnost je da Zeljo nema finansijsku moc kao Sarajevo, Zrinjski, Borac pa i Tuzla City, njihova mjera su Velez i Siroki Brijeg. S druge strane imaju Osima, historiju, uslove sto ih drzi iznad prosjeka na tabeli, recimo da spojim Azmira Husica i Zelju imao bi vjerovatno najdominantniju ekipu u BiH.
Velika greska je tjeranje Misimovica koji ima pare i veze i sigurno bi svojim ulaganjima napravio dobar tim i rezultat, ali i njega su navijaci otjerali. Na kraju kad sve sumiram najveci neprijatelj FK Zeljeznicar su navijaci tog kluba koji ce ga na kraju ugasiti, jer Zeljo ako ne uđe u Evropu ove sezone sljedece sezone ce biti u situaciji u kojoj je Sloboda trenutno.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Jsjsjsjsjs je napisao/la: ↑06 dec 2020, 23:50Misliš VELEŽ se oklizne na BESKUČNICIMA.Miljacka je napisao/la: ↑06 dec 2020, 23:47Rekoh vec jednom i Barselona se oklizne na Getafeu, Bajern na Hofenhajmu, Liverpul na Sefildu, Sarajevo na Velezu.Jsjsjsjsjs je napisao/la: ↑06 dec 2020, 23:44
Slavite jesenju titulu, a niste pobjedili federalce. Pa gdje nestsde ono '' Titule se osvajaju nad malim ekipama.

Inače, ispravno je beskuĆnicima, vidim drugi put si se "okliznuo".

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- ElCartel11
- Kontakt:
Veleđ
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Azmir Husić bi sa svojim novcem mogao raditi dar-mar u Željezničaru, jer bi dobio sve što trenutno nema, niti će ikad imati, u Tuzla Cityu: i veliki klub, i infrastrukturu, i veliki grad, i navijače. To bi bila yebena situacija za konkurente.
S druge strane, da sam navijač Željezničara i da takav jedan ljakson uđe u klub, presvrnuo bih od muke. Ne znam baš bi li ga navijači prihvatili.
S druge strane, da sam navijač Željezničara i da takav jedan ljakson uđe u klub, presvrnuo bih od muke. Ne znam baš bi li ga navijači prihvatili.
-
- Kontakt:
godinu dana zeljovci traume doživljavaju od Sarajeva, godinu dana provokacija, zajebancija, primanja u analni otvor, itd itd
ima tu materijala film se snimit
ima tu materijala film se snimit
Prihvatili bi oni bracu gumenu glavu ako bi im ubrizgao pare, ako može Koldzo može i on itekako i to s pjesmom.Baader je napisao/la: ↑06 dec 2020, 23:58Azmir Husić bi sa svojim novcem mogao raditi dar-mar u Željezničaru, jer bi dobio sve što trenutno nema, niti će ikad imati, u Tuzla Cityu: i veliki klub, i infrastrukturu, i veliki grad, i navijače. To bi bila yebena situacija za konkurente.
Neznam sto su ljudi protiv Azmira Husica.
Covjek ima pare, i voli fudbal.
Da su imalo pametni u Tuzli, pustili bi covjeka da od Slobode napravi jaku ekipu.
Njemu fali jak klub, sa navijacima i infrastrukturom.
Isto je sa Čelikom, da su pustli Musliju...
Ovo je moderan pristup danasnjem fudbalu. Nema vise koristi od navijaca, to je samo slag na kraju.
Sarajevo je tu gdje jeste zahvaljujuci Tajlandu, budimo realni.
Da su imalo pametni u Tuzli, pustili bi covjeka da od Slobode napravi jaku ekipu.
Ovo je moderan pristup danasnjem fudbalu. Nema vise koristi od navijaca, to je samo slag na kraju.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Baader je napisao/la: ↑06 dec 2020, 23:58Azmir Husić bi sa svojim novcem mogao raditi dar-mar u Željezničaru, jer bi dobio sve što trenutno nema, niti će ikad imati, u Tuzla Cityu: i veliki klub, i infrastrukturu, i veliki grad, i navijače. To bi bila yebena situacija za konkurente.
Mi inače mentalitetom burno svi reagujemo na neke promjene. Po meni Husićev ulazak u Želju bi bio boom za bh fudbal, jer ovaj ulazak sa Tuzlom zapravo baš i nema smisla, ok na 2-3 godine, ali njegov ulazak u Želju bi povukao moguće čak i instant rezultate, ne bi se moralo skeptik biti za plate itd, neka bespotrebna nervoza.
Ubrzo će i doći takvo vrijeme da će se propuštati strani kapital, a napredak bh lige na tabeli svih liga bi omogućio velike financijske investicije od investitora. Husić bi težio prema grupnoj fazi takmičenja, a to je dobro, ne samo za Želju nego za čitavu ligu. Imao bi jako Sarajevo, finacijski moćnog Želju, samim tim i ostali klubovi bi potezali za ulaskom takvog kapitalca u redove uprave..
Ti si naša ljubav jedina!
+1mozak je napisao/la: ↑07 dec 2020, 00:06Neznam sto su ljudi protiv Azmira Husica.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Njemu treba sistem u koji bi ubizgravao pare, s pouzdanim ljudima na organizovan nacin a ne ljakanski gruhnut pare i da se sitni misevi. Tek tako ima korist bh fudbal od seljaka multimilionera, da se ustroji i poprimi nesto da nije seljacki
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Da Azmir dođe u Želju morali bi pljunuti na sve sto su tvrdili da im je sveto, pojesti sva vnago koja su izasrali za ove godine oko prodaje kluba, lizati lika kojeg su sprdali i nadimke mu davali dok je bio u Slobodi. Ako to sve u obraz stati moze...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma centar ste rijetko uspijevali da predjeteJsjsjsjsjs je napisao/la: ↑06 dec 2020, 23:50Misliš VELEŽ se oklizne na BESKUČNICIMA.Miljacka je napisao/la: ↑06 dec 2020, 23:47Rekoh vec jednom i Barselona se oklizne na Getafeu, Bajern na Hofenhajmu, Liverpul na Sefildu, Sarajevo na Velezu.Jsjsjsjsjs je napisao/la: ↑06 dec 2020, 23:44
Slavite jesenju titulu, a niste pobjedili federalce. Pa gdje nestsde ono '' Titule se osvajaju nad malim ekipama.
Problem.su navijaci koji zaradi kafe u tuborgu klimaju glavom Amaru. Amar je top trener za nase uslove, za Zelju najbolji ali samo trener. Problem je sto on hoce da bude i sve ostalo u klubu. Zato je i otjero prosle, postavio sebe i svoje.Wandelanoite je napisao/la: ↑06 dec 2020, 23:52Glavni problem Zeljeznicara su navijaci koji ce ugasiti taj klub.
Koliko god bio dobar trener ne moze sa limitiranom ekipom furat cijelu sezonu. Ovo glupo prosipanje bodova je realnost. Moguce da se malo preracuno, moguce i da se potrefi pa ga izbaci na prvo mjesto ali nijedan problem Zelji to nece rijesit.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Evo bas se kod nas otimaju bogati ljudi da ulazu u timove iz BH zaboravite na tofudbalfudbal je napisao/la: ↑07 dec 2020, 00:06Baader je napisao/la: ↑06 dec 2020, 23:58Azmir Husić bi sa svojim novcem mogao raditi dar-mar u Željezničaru, jer bi dobio sve što trenutno nema, niti će ikad imati, u Tuzla Cityu: i veliki klub, i infrastrukturu, i veliki grad, i navijače. To bi bila yebena situacija za konkurente.
Mi inače mentalitetom burno svi reagujemo na neke promjene. Po meni Husićev ulazak u Želju bi bio boom za bh fudbal, jer ovaj ulazak sa Tuzlom zapravo baš i nema smisla, ok na 2-3 godine, ali njegov ulazak u Želju bi povukao moguće čak i instant rezultate, ne bi se moralo skeptik biti za plate itd, neka bespotrebna nervoza.
Ubrzo će i doći takvo vrijeme da će se propuštati strani kapital, a napredak bh lige na tabeli svih liga bi omogućio velike financijske investicije od investitora. Husić bi težio prema grupnoj fazi takmičenja, a to je dobro, ne samo za Želju nego za čitavu ligu. Imao bi jako Sarajevo, finacijski moćnog Želju, samim tim i ostali klubovi bi potezali za ulaskom takvog kapitalca u redove uprave..
Ne mogu Husic i Amar zajedno. Isto ko sto nije mogao Misimovic i Amar. Amar kada je u ZljCr, zeli da bude alfa i omega, sve.
- FKS -
Para struze gdje turpija nece!Neki ce reci:Yebo covjeka koji ne mijenja misljenje
Olimpić se zoveš ti,mi smo tvoji Fukovi
Sarajevo je tu zahvaljuci navijacu Kusturici a prije toga velikim trudom navijaca koji su sve pokrenuli od borbe sa upravom,statuta itd pa onda naravno i dolaskom Tana ,Namamozak je napisao/la: ↑07 dec 2020, 00:06Neznam sto su ljudi protiv Azmira Husica.
Niko da pohvali Borac zbog uslova na stadionu.
Top nova rasvjeta, travnjak top, tako se odrzava infrastruktura.
Top nova rasvjeta, travnjak top, tako se odrzava infrastruktura.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.