Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Miralem Pjanić
Klupiran nego sta hvala lp
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
U najozbiljnijim fudbalskim godinama te pišaju, hebiga Mire.
Tuga, al eto, možemo se samo javno popišati po Farsi, propalom klubu pred bankrotom.
Tuga, al eto, možemo se samo javno popišati po Farsi, propalom klubu pred bankrotom.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- Beduin
- Kontakt:
Tacno u ovakvim problemima klub, igraju ko kita i jos Buskec ispred Mireta. Ja bih od sramote trazio transfer. Mada, nije ni Mire nesto specijalno pokazao do sad u Barci, ali Buskec ispred tebe ba...
Koeman pravi tokmak ispade, ne samo zbog njega.
Koeman pravi tokmak ispade, ne samo zbog njega.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Evo opet gube

⚜️~⚜️~⚜️
Mogao je biti junak, šteta za onu šansu, skinu mu golman. Inače puno se vidio za ovih 17 minuta, imao je dva ili tri šuta, pokretao svaku akciju.
-
- Kontakt:
Pokazao vise u ovih 17 minuta nego ostatak veznog reda zajedno 

Veceras njegove najbolje ligaske minute,konkretan je bas bio.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Klasa.
-
- Kontakt:
Onaj pas preko odbrane Trincao u prst. Fenomenalan.
Destu je falio citavu utakmicu. On kad igra sa de jongom I busquetsom Barca ce biti ko u vrijeme Cruiffa eusebio, koeman I pep.
Destu je falio citavu utakmicu. On kad igra sa de jongom I busquetsom Barca ce biti ko u vrijeme Cruiffa eusebio, koeman I pep.
Fenomenalan igrač, a trlja skemliju.Sve sami forumaško-bošnjački stručnjaci.Niđe veze. 

-
- Kontakt:
Onaj pas preko odbrane Trincao u prst. Fenomenalan.
- ArtVandelay
- Kontakt:
Ma nema dok nam pokatoličenjak iz vojvodstva od svetog save ne kaže.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Dva velika zla momentalno u Barceloni su trener i Messi
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mudonja nas
Istina je da nije na najboljem nivou ali za bolje partije treba kontinuitet igara a koji jos uvijek nema, iako ruku na srce on igra utakmice svakih 7 dana po 90 minuta (LP) sto je sasvim ok, ali se konstantno pokazuje odredjeno nepovjerenje prema njemu a to nije dobro za igraca koji je tek dosao u klub.
Bez imalo dileme Pjanic je najbolji veznjak Barcelone. Ja ne vidim toliki problem u Busquetsu, stavise smatram da bi Mire bio odlican pored Spanca gdje bi igrao tu neku ulogu koju je imao u Romi, vise desno i naprijed sa vecom slobodom.
U svakom slucaju, nadam se da ce vremenom trener shvatiti da Pjanic mora igrati i da je najbolji u veznom redu. Mada, ne bih se iznenadio da to ne shvati jer je kroz trenersku karijeru pokazao veliko NEZNANJE i OTJERAN je iz skoro svih timova koje je trenirao izuzev onih koji imaju "prefiks" holandski (klub i reprezentacija).
Na kraju, uopce se ne brinem za Mireta. Ako mu trener ne dadne priliku koju zasluzuje, naci ce Mire jednako pristojan klub tipa Inter, PSG, Bayern...- zavisno od zainteresovanosti odredjenih timova u datom trenutku i potreba u veznom redu. Pjanic je svjetska klasa i to moze osporiti samo, ne neznalica, nego kreten, idiot.
Bez imalo dileme Pjanic je najbolji veznjak Barcelone. Ja ne vidim toliki problem u Busquetsu, stavise smatram da bi Mire bio odlican pored Spanca gdje bi igrao tu neku ulogu koju je imao u Romi, vise desno i naprijed sa vecom slobodom.
U svakom slucaju, nadam se da ce vremenom trener shvatiti da Pjanic mora igrati i da je najbolji u veznom redu. Mada, ne bih se iznenadio da to ne shvati jer je kroz trenersku karijeru pokazao veliko NEZNANJE i OTJERAN je iz skoro svih timova koje je trenirao izuzev onih koji imaju "prefiks" holandski (klub i reprezentacija).
Na kraju, uopce se ne brinem za Mireta. Ako mu trener ne dadne priliku koju zasluzuje, naci ce Mire jednako pristojan klub tipa Inter, PSG, Bayern...- zavisno od zainteresovanosti odredjenih timova u datom trenutku i potreba u veznom redu. Pjanic je svjetska klasa i to moze osporiti samo, ne neznalica, nego kreten, idiot.
Potpisujem svaku rijechurem je napisao/la: ↑06 dec 2020, 10:39Istina je da nije na najboljem nivou ali za bolje partije treba kontinuitet igara a koji jos uvijek nema, iako ruku na srce on igra utakmice svakih 7 dana po 90 minuta (LP) sto je sasvim ok, ali se konstantno pokazuje odredjeno nepovjerenje prema njemu a to nije dobro za igraca koji je tek dosao u klub.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zadnje 2 utakmice:
Pjanić:
Ferencvaroš: 6.81
Cadiz: 6.23
Busquets:
Ferencvaroš: 7.40
Cadiz: 7.13
Prosječna ocjena u dosadašnjem dijelu sezone:
Busquets: 6.74
Pjanić: 6.68
Nemate pravo lagati ovaj napaćeni narod !
- Beduin
- Kontakt:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- feniksptica
- Kontakt:
To se statistici vjeruje ?

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pjaniću je da se strpi do izbora (24 januara), kada ce doci nova uprava i valjda novi normalan trener (moguce Xavi). To je to.
Dok god je žuto holandsko govedo na klupi Barce, neka se ne nada nekim promjenama. Ne vrijedi ni komentarisati ovdje neke njegove igre i status. Bezveze se nervirati oko toga.
I nije to samo Pjanić u pitanju
kloc je unazadio citavu ekipu u svim aspektima - od golmana Ter Stegena do Messija, sve je down
pod vodstvom te ublehe, Barca izgleda kao drugoligaški tim.
Ali na svu sreću Barca nije privatni klub, vlast je smijenjiva putem izbora/glasanja i levat nece još dugo trajati. Još nekih mjesec i pol dana i ende
ode levat niz vodu.
Tada ce i Pjaniću svanuti
nadam se.
Dok god je žuto holandsko govedo na klupi Barce, neka se ne nada nekim promjenama. Ne vrijedi ni komentarisati ovdje neke njegove igre i status. Bezveze se nervirati oko toga.
I nije to samo Pjanić u pitanju

Ali na svu sreću Barca nije privatni klub, vlast je smijenjiva putem izbora/glasanja i levat nece još dugo trajati. Još nekih mjesec i pol dana i ende

Tada ce i Pjaniću svanuti