Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ma kakav personalizirani,nije bilo Faxa pa neko nasuo Fairya u nedostatku...svrakino1921 je napisao/la: ↑07 dec 2020, 14:02Personalizirani dres
To moras naucit
Strucno da se izrazavas
Ipak si ti ovdje ugledan forumas
Dobro tvoj klub jos nikad nije imao takav dres
Ali moramo ici naprijed
![]()
Skuplji igrački kadar nego u Misketov vakat?Denchi je napisao/la: ↑07 dec 2020, 06:59Pa i nije bas tako, nahuskao je Amar sa svojima dio navijaca da se otjera Miske i co. jer su ovi organizovali klub tako da Amar nikad ne bi dobio lovu koju je trazio, bez dokaza a nije ga imao, takodje nije pomoglo sto je izjavio da ce krivicno goniti kao klub one koji su ostetili finansije kluba za par miliona(onih 2,2mil. Sto je nasla porezna duga) a zna se ko je to napravio....Raonffa je napisao/la: ↑07 dec 2020, 00:37Misimović je otjerao sam sebe jer je egoista koji je mislio da se cijeli svijet vrti oko njega, kad je došlo 5 do 12 išao je Amaru na noge moleći ga da se vrati, a prethodnih godina ga je pljuvao na svakom koraku, to ne ide tako.Wandelanoite je napisao/la: ↑06 dec 2020, 23:52Glavni problem Zeljeznicara su navijaci koji ce ugasiti taj klub.
Realnost je da Zeljo nema finansijsku moc kao Sarajevo, Zrinjski, Borac pa i Tuzla City, njihova mjera su Velez i Siroki Brijeg. S druge strane imaju Osima, historiju, uslove sto ih drzi iznad prosjeka na tabeli, recimo da spojim Azmira Husica i Zelju imao bi vjerovatno najdominantniju ekipu u BiH.
Velika greska je tjeranje Misimovica koji ima pare i veze i sigurno bi svojim ulaganjima napravio dobar tim i rezultat, ali i njega su navijaci otjerali. Na kraju kad sve sumiram najveci neprijatelj FK Zeljeznicar su navijaci tog kluba koji ce ga na kraju ugasiti, jer Zeljo ako ne uđe u Evropu ove sezone sljedece sezone ce biti u situaciji u kojoj je Sloboda trenutno.
Amar je također veliki egoista, ali Amar iza sebe ima rezultate i nešto da može svima reći "evo ko sam i šta sam ja, zato mi se može da budem takav kakav jesam".
Senadu hvala na nekim lijepim stvarima ali previše je poletio i onakav kraj mu je bio neminovan.
Dakle za Amara je ulazak bio prezivljavanje, zato je i usao bez ikakvog plana i na foru....
Zeljo je spustio trazene rezultate sa ulaskom Amara, kod Misketa drugo mjesto i kup bilo uzasno nesto, a evo treca sezona Amara nista vise od evrope i otvoreno se prica da je to plafon, da ne spominjem blamiranje i cestitke za "uspjesnu sezonu" nakon osvajanja drugog mjesta...
Igracki kadar je skuplji a slabiji i stariji sada,
skoro svaki igrac iz Misketovog vremena je pokazao da je greska bila otjerat ih i nasli su klubove i igraju dobro....
Najveci podvig ove sad garniture je tehnicki sponzor macron a na drugu stranu komplet klub plate nije vidio mjesecima a doprinosi i porez su interna sala
To kad se bude organizovalo takmičenje u slobodnjacima kupit ćemo ih, a do tada daleko im kuča od Koševa
Stila pametan isapo, povrijedio se i znao je da nece igrati protiv krupe lik dobi treci zuti da se ocisti... Nekad bi i nasim dobro doslo ovako da razmisljaju
Tamo daleko, daleko od juga
I da jest tako, jel to mislis da mi ne bi ulozili duplo vise nego sad!? Mi jos uvijek igramo sa igracima tipa Hebibovic, Velkoski, Ahmetovic, Hodzic, Dupovac, Handzic... Zasto!? Jer su nasi procjenili da su dovoljni za ovu ligu, a to ne znaci da se ne bi pojacali vise da neko od konkurencije ulozi vise, ovako je to sasvim dovoljno.Raonffa je napisao/la: ↑07 dec 2020, 15:33Skuplji igrački kadar nego u Misketov vakat?Denchi je napisao/la: ↑07 dec 2020, 06:59Pa i nije bas tako, nahuskao je Amar sa svojima dio navijaca da se otjera Miske i co. jer su ovi organizovali klub tako da Amar nikad ne bi dobio lovu koju je trazio, bez dokaza a nije ga imao, takodje nije pomoglo sto je izjavio da ce krivicno goniti kao klub one koji su ostetili finansije kluba za par miliona(onih 2,2mil. Sto je nasla porezna duga) a zna se ko je to napravio....Raonffa je napisao/la: ↑07 dec 2020, 00:37
Misimović je otjerao sam sebe jer je egoista koji je mislio da se cijeli svijet vrti oko njega, kad je došlo 5 do 12 išao je Amaru na noge moleći ga da se vrati, a prethodnih godina ga je pljuvao na svakom koraku, to ne ide tako.
Amar je također veliki egoista, ali Amar iza sebe ima rezultate i nešto da može svima reći "evo ko sam i šta sam ja, zato mi se može da budem takav kakav jesam".
Senadu hvala na nekim lijepim stvarima ali previše je poletio i onakav kraj mu je bio neminovan.
Dakle za Amara je ulazak bio prezivljavanje, zato je i usao bez ikakvog plana i na foru....
Zeljo je spustio trazene rezultate sa ulaskom Amara, kod Misketa drugo mjesto i kup bilo uzasno nesto, a evo treca sezona Amara nista vise od evrope i otvoreno se prica da je to plafon, da ne spominjem blamiranje i cestitke za "uspjesnu sezonu" nakon osvajanja drugog mjesta...
Igracki kadar je skuplji a slabiji i stariji sada,
skoro svaki igrac iz Misketovog vremena je pokazao da je greska bila otjerat ih i nasli su klubove i igraju dobro....
Najveci podvig ove sad garniture je tehnicki sponzor macron a na drugu stranu komplet klub plate nije vidio mjesecima a doprinosi i porez su interna sala![]()
![]()
Pare diktiraju sve, Amar da je imao finansijska sredstva kao Miske Željo bi se pišao po cijeloj ligi kao što je to bilo u prethodnom Amarovom mandatu.
Što, da bi i vi mogli nešto osvojiti?kolezeljovac je napisao/la: ↑07 dec 2020, 14:13Interesuje me jedna stvar, da li ovi iz saveza ili ko već odlučuje od fudbalskih guzonja misli nekad smanjiti pauzu zimskog dijela sezone. Sezona bi se taman završavala u zacrtanom roku pošto ne bi imao potrebe da onaj cijeli mjesec u maju ja mslm klubovi igraju ritam srijeda/subota. Nema svrhe ovo realno, evo ekipe ce sad na pauzu, za 3 mjeseca pauze ekipa koliko god da trenira i piprema se ne može biti na nivou prva 3/4 kola. Pogotovo ekipe iz donjeg dijela tabele. Strašno je da se tek tako godinama prave pauze, ok ne valjaju tereni, dajte onda neku aktivnost neke kupove u zatvorenom, nešto. Jer ovo je preglupo, da se ovolika pauza pravi, sad opet će doći proljeće i opet ćeš čuti trenere kako govore pa trebat će par utakmica da uhvatimo ritam. Gubi smisao, komotno liga može početi u septembru, ali daj da 2. dio sezone krene krajem krajem januara/1. sedmicu februara.. Moje mišljenje je ovo...
Ne možemo od FKS.... I jer smo preslabi... Ali druga je suština postaSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑07 dec 2020, 16:06Što, da bi i vi mogli nešto osvojiti?kolezeljovac je napisao/la: ↑07 dec 2020, 14:13Interesuje me jedna stvar, da li ovi iz saveza ili ko već odlučuje od fudbalskih guzonja misli nekad smanjiti pauzu zimskog dijela sezone. Sezona bi se taman završavala u zacrtanom roku pošto ne bi imao potrebe da onaj cijeli mjesec u maju ja mslm klubovi igraju ritam srijeda/subota. Nema svrhe ovo realno, evo ekipe ce sad na pauzu, za 3 mjeseca pauze ekipa koliko god da trenira i piprema se ne može biti na nivou prva 3/4 kola. Pogotovo ekipe iz donjeg dijela tabele. Strašno je da se tek tako godinama prave pauze, ok ne valjaju tereni, dajte onda neku aktivnost neke kupove u zatvorenom, nešto. Jer ovo je preglupo, da se ovolika pauza pravi, sad opet će doći proljeće i opet ćeš čuti trenere kako govore pa trebat će par utakmica da uhvatimo ritam. Gubi smisao, komotno liga može početi u septembru, ali daj da 2. dio sezone krene krajem krajem januara/1. sedmicu februara.. Moje mišljenje je ovo...
Pisali bi o Rahmanovicu milion postova.tutankamon1905 je napisao/la: ↑07 dec 2020, 16:13Sjećate li se dvoranskog prvenstva u hrvatskoj ligi prije desetak godina? Igralo se na pauzi, a ako itko ima dovoljno dugu pauzu da to moze odrzat onda smo mi. Ono je prezanimljivo, skrati se malo ova nenormalno duga pauza, a nerijetko bude i bitka pa bi se imalo o cemu pisat![]()
Sve je to davno ispričana priča. Jednostavno je: liga 10, 4kružno, jedinstvena druga liga na nivou države.kolezeljovac je napisao/la: ↑07 dec 2020, 16:11Ne možemo od FKS.... I jer smo preslabi... Ali druga je suština postaSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑07 dec 2020, 16:06Što, da bi i vi mogli nešto osvojiti?kolezeljovac je napisao/la: ↑07 dec 2020, 14:13Interesuje me jedna stvar, da li ovi iz saveza ili ko već odlučuje od fudbalskih guzonja misli nekad smanjiti pauzu zimskog dijela sezone. Sezona bi se taman završavala u zacrtanom roku pošto ne bi imao potrebe da onaj cijeli mjesec u maju ja mslm klubovi igraju ritam srijeda/subota. Nema svrhe ovo realno, evo ekipe ce sad na pauzu, za 3 mjeseca pauze ekipa koliko god da trenira i piprema se ne može biti na nivou prva 3/4 kola. Pogotovo ekipe iz donjeg dijela tabele. Strašno je da se tek tako godinama prave pauze, ok ne valjaju tereni, dajte onda neku aktivnost neke kupove u zatvorenom, nešto. Jer ovo je preglupo, da se ovolika pauza pravi, sad opet će doći proljeće i opet ćeš čuti trenere kako govore pa trebat će par utakmica da uhvatimo ritam. Gubi smisao, komotno liga može početi u septembru, ali daj da 2. dio sezone krene krajem krajem januara/1. sedmicu februara.. Moje mišljenje je ovo...![]()
Tereni tereni terenikolezeljovac je napisao/la: ↑07 dec 2020, 14:13Interesuje me jedna stvar, da li ovi iz saveza ili ko već odlučuje od fudbalskih guzonja misli nekad smanjiti pauzu zimskog dijela sezone. Sezona bi se taman završavala u zacrtanom roku pošto ne bi imao potrebe da onaj cijeli mjesec u maju ja mslm klubovi igraju ritam srijeda/subota. Nema svrhe ovo realno, evo ekipe ce sad na pauzu, za 3 mjeseca pauze ekipa koliko god da trenira i piprema se ne može biti na nivou prva 3/4 kola. Pogotovo ekipe iz donjeg dijela tabele. Strašno je da se tek tako godinama prave pauze, ok ne valjaju tereni, dajte onda neku aktivnost neke kupove u zatvorenom, nešto. Jer ovo je preglupo, da se ovolika pauza pravi, sad opet će doći proljeće i opet ćeš čuti trenere kako govore pa trebat će par utakmica da uhvatimo ritam. Gubi smisao, komotno liga može početi u septembru, ali daj da 2. dio sezone krene krajem krajem januara/1. sedmicu februara.. Moje mišljenje je ovo...
fudbalfudbal je napisao/la: ↑07 dec 2020, 16:15Pisali bi o Rahmanovicu milion postova.tutankamon1905 je napisao/la: ↑07 dec 2020, 16:13Sjećate li se dvoranskog prvenstva u hrvatskoj ligi prije desetak godina? Igralo se na pauzi, a ako itko ima dovoljno dugu pauzu da to moze odrzat onda smo mi. Ono je prezanimljivo, skrati se malo ova nenormalno duga pauza, a nerijetko bude i bitka pa bi se imalo o cemu pisat![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.