FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@Mokes Kallasi se nije puno koristio, al je iskoristio svaku minutu koju je proveo na terenu. Ne znam fkt što nije više korišten.
A Hebibović nije Dani Alveš ni za Čomora, a kamoli Berberovića.
A Hebibović nije Dani Alveš ni za Čomora, a kamoli Berberovića.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
bodi123 je napisao/la: ↑07 dec 2020, 16:16
Jedini bek za kojeg bi mijenjao Oremuša momentalno je Cipetić. Sve ostalo nema smisla. Mirko je baš spreman, nerijetko u Top 3 po kilometraži. Uz to i veliki profesionalac koji itekako pozitivno utiče na svlačionicu što se uvijek mora cijeniti.
Više nam je potreban lijevi, Pidri konkurencija a Salčina počet koristit u vezi, mislim da bi ga čak mogao probati i na centralnom veznom.
O takvom desnom beku i ja mislim. Minimum Cipetic ili neki Stanojevic iz Srbije na beku, taj nivo.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Prioritet treba biti Rahmanović a odmah poslije njega najbolji stoper Sarajeva u zadnjih 30ak godina.
Sto se tice stadiona ja tu vise ne vjerujem ni da mi je babo moj premier kantona, jednostavno meni je to jos na dugom stapu.
Mene bi vise obradovala vijest da smo rjesiti te gradjevinske dozvole i to poljoprivredno dobro u kampu da se moze zavrsiti kamp. Sanjam dan kada ce kamp biti tip top sa svim ovim sadrzajima i pizdarijama koje smo imali na maketi. Zamislite samo sve to..saune...masaze...hotel...teniski teren...bazen...sobe za regenetaciju...masaze..pa ne bi ni jedan igrac zelio kuci da ide. E to je meni veci prioritet nego stadion.
Sto se tice stadiona za pocetak promijeniti drenažu i travu a ostalo opom potom.
Gledao sam klipove trening centra Rijeke i Vojvodine...dusa da te zaboli sto jos uvijek mi to nekamo...a treba da prvi imamo sto prije. To je za mene poslije igraca, produzenja ugovora stvar br.1 za koju trebaju da se zauzmu.
Mene bi vise obradovala vijest da smo rjesiti te gradjevinske dozvole i to poljoprivredno dobro u kampu da se moze zavrsiti kamp. Sanjam dan kada ce kamp biti tip top sa svim ovim sadrzajima i pizdarijama koje smo imali na maketi. Zamislite samo sve to..saune...masaze...hotel...teniski teren...bazen...sobe za regenetaciju...masaze..pa ne bi ni jedan igrac zelio kuci da ide. E to je meni veci prioritet nego stadion.
Sto se tice stadiona za pocetak promijeniti drenažu i travu a ostalo opom potom.
Gledao sam klipove trening centra Rijeke i Vojvodine...dusa da te zaboli sto jos uvijek mi to nekamo...a treba da prvi imamo sto prije. To je za mene poslije igraca, produzenja ugovora stvar br.1 za koju trebaju da se zauzmu.
Kifla, o stadionu:
Govorio je i o FK Sarajevo i stadionu Koševo, odnosno o tome da li najveći bh. stadion po njemu treba dati na upravljanje FK Sarajevo.
"Stadion Koševo se treba dodijeliti Sarajevu. Ne ovako kako su ovi to htjeli, da opština ubire novce od zakupa prostora. To je nekorektno. Stadion, odnosno održavanje je skupo i mene čudi da Sarajevo to želi. Mislim da novi načelnik, vijeće neće praviti problem. Ne možemo im dati tako skup stadion, a sebi zadržati neka prava."
Govorio je i o FK Sarajevo i stadionu Koševo, odnosno o tome da li najveći bh. stadion po njemu treba dati na upravljanje FK Sarajevo.
"Stadion Koševo se treba dodijeliti Sarajevu. Ne ovako kako su ovi to htjeli, da opština ubire novce od zakupa prostora. To je nekorektno. Stadion, odnosno održavanje je skupo i mene čudi da Sarajevo to želi. Mislim da novi načelnik, vijeće neće praviti problem. Ne možemo im dati tako skup stadion, a sebi zadržati neka prava."
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ElCartel11
- Kontakt:
Za ligu nam treba:
Napadac (kapitalac)
Za Evropu pored napadaca nam treba jos:
Desni bek (ako Oremus ostane onda ne treba)
Stoper (kapitalac)
Lijevi bek
Golman i krilo po potrebi zavisi od odlazaka.
Napadac (kapitalac)
Stoper (kapitalac)
Lijevi bek
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
A relano ostat ce, ko bi ga jos sa 33 godineElCartel11 je napisao/la: ↑07 dec 2020, 19:10Za ligu nam treba:
Napadac (kapitalac)
Stoper (kapitalac)
Lijevi bek
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Off topic
Ako ovde ima raje koja igra ili je igrala igricu Dream league 2019 za telefon, imam napravljene dresove Fk Sarajevo i igrače za ovu sezonu. Pa evo slike u prilog ako se mogne učitati, a ako ne, ko bude želio link može se javiti u privatni.

Ako ovde ima raje koja igra ili je igrala igricu Dream league 2019 za telefon, imam napravljene dresove Fk Sarajevo i igrače za ovu sezonu. Pa evo slike u prilog ako se mogne učitati, a ako ne, ko bude želio link može se javiti u privatni.

90!
- ElCartel11
- Kontakt:
Jel se samo meni cini ili je Kovacevic mozda mogao bolje reagirati kod oba gola Borca?
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Aduka87 je napisao/la: ↑07 dec 2020, 19:13A relano ostat ce, ko bi ga jos sa 33 godineElCartel11 je napisao/la: ↑07 dec 2020, 19:10Za ligu nam treba:
Napadac (kapitalac)
Stoper (kapitalac)
Lijevi bek
Ironija ?

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne znam meni nesto i nije pokazao protiv nas.. vise sam za opciju Ziljkica.. Ali on nije napadac klasicni...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kako će reagovati na udarac s par metara i na drugi gol koji je bio hirurški precizan?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- robertkosar
- Kontakt:
Ovaj tip da sidje u Miljacku i dodirne je presusila bih momentalnoDenchi je napisao/la: ↑07 dec 2020, 18:59Kifla, o stadionu:

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Ne ali protiv radnika 100%je mogaoElCartel11 je napisao/la: ↑07 dec 2020, 19:16Jel se samo meni cini ili je Kovacevic mozda mogao bolje reagirati kod oba gola Borca?
NEMA NAZAD
Ma prodat ga sto prije dok jos mozemo uzeti koju paru za njega. Nije bio ni los, ali ni nesto nadprosjecan u zadnje vrijeme.holyman je napisao/la: ↑07 dec 2020, 19:34Ne ali protiv radnika 100%je mogaoElCartel11 je napisao/la: ↑07 dec 2020, 19:16Jel se samo meni cini ili je Kovacevic mozda mogao bolje reagirati kod oba gola Borca?
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- ElCartel11
- Kontakt:
Imam dojam da je kod drugog mogao bolje reagirati.AlfredNobel je napisao/la: ↑07 dec 2020, 19:21Kako će reagovati na udarac s par metara i na drugi gol koji je bio hirurški precizan?
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ma mogao je vala drugi odbranit komotno.ElCartel11 je napisao/la: ↑07 dec 2020, 19:52Imam dojam da je kod drugog mogao bolje reagirati.AlfredNobel je napisao/la: ↑07 dec 2020, 19:21Kako će reagovati na udarac s par metara i na drugi gol koji je bio hirurški precizan?
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Zanimljiva taktika naših u vezi smr.ada Mujića, na svaku njegovu grešku kojih je itekako bilo, nisu puno prigovarali već su mu se svi u facu cinički smijali.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Jhebi ti to, zbori ko neko ko nam zeli dobro, i generalno prica ko navijac Sarajeva u intervjuu, pogledajte na ovom je portalurobertkosar je napisao/la: ↑07 dec 2020, 19:27Ovaj tip da sidje u Miljacku i dodirne je presusila bih momentalnoDenchi je napisao/la: ↑07 dec 2020, 18:59Kifla, o stadionu:
"Stadion Koševo se treba dodijeliti Sarajevu. Ne ovako kako su ovi to htjeli, da opština ubire novce od zakupa prostora. To je nekorektno. Stadion, odnosno održavanje je skupo i mene čudi da Sarajevo to želi. Mislim da novi načelnik, vijeće neće praviti problem. Ne možemo im dati tako skup stadion, a sebi zadržati neka prava."![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Anpa, Antikloc, bavaracmujo, Beli98, bhfanatic14, bosnas_, casual033, CentarsutNaClanak921, damir_82, Dave, goGlobal, iliyaa8, insimadop, JuricaSpindl, Kaunas, Lokomotifa, MrPink, N3R3D, nedimmmm1337, Seipronto, UltraNorth i 176 gostiju.