Kvalifikacije za SP 2022 - Izvlačenje grupa
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Kvalifikacije za SP 2022 - Izvlačenje grupa
Ukrajina - Grcka
Finska - Finska
Kazahstan - Armenija
Grupa je mozda za 5-10% teza nego ova prethodna, ali s obzirom da smo bili u 4. sesiru, ne treba biti nezadovoljan. Ako se neke stvari promijene - borba za baraz nije nerealna, ali ako sve ostane kao sad - nije nerealno ni da se borimo za 4. mjesto s ovim Kazahstancima.
EDIN DŽEKO!!!
-
Bajramovic1999
- Kontakt:
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
-
Bundesliga
- Kontakt:
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Bez igraca iz PL i Turske borba sa Ukrajinom je realnost.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ovdje si ga malo pritjerao druže.Ghuraba je napisao/la: ↑07 dec 2020, 20:06Francuska - Italija
Ukrajina - Grcka
Finska - Finska
Kazahstan - Armenija
Grupa je mozda za 5-10% teza nego ova prethodna, ali s obzirom da smo bili u 4. sesiru, ne treba biti nezadovoljan. Ako se neke stvari promijene - borba za baraz nije nerealna, ali ako sve ostane kao sad - nije nerealno ni da se borimo za 4. mjesto s ovim Kazahstancima.
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- Probisvjet
- Kontakt:
-
Hasansas1978
- Kontakt:
...
Sto se tice izvlacenja grupa, moglo je bolje ali i gore, hajmo reci da smo ugrabili tu neku sredinu, bar po mom misljenju.
Ako nista dobili smo neke nove timove protiv kojih cemo igrati.
- Dobili smo najtezeg protivnika iz 1.sesira - Francuska. Imali smo 20% sansi da nas sreca pogleda i izvucemo Dansku ili Hrvatsku ali to je bilo tesko ocekivati.
- Dobili smo ponajtezeg protivnika iz 2.sesira - Ukrajina.
Imali smo 50% sansi da nas sreca pogleda ali nam je ipak okrenula ledja.
- Dobili smo po zelji vecine protivnika iz 3.sesira - Finska.
- Dobili smo po MOJOJ zelji pristojnog protivnika iz 5.sesira - Kazahstan.
_________
- Francuska; Protiv Francuske stvarno nemamo sta traziti. Ljudi su jaki kao zemlja. Mozda nekom ludom srecom otkinuti bod uz izostanke njihovih glavnih igraca zbog izvanrednih okolnosti.
- Ukrajina; veoma kompaktna, cvrsta reprezentacija. Nas cilj mora biti 2.mjesto, naravno bez nekog aman imperativa, i jos jedan baraz (a nama baraz je
- Finska - Finsku cemo mnogo ozbiljnije shvatiti nakon zadnjih kvalifikacija i tu ocekujem 6 bodova.
- Kazahstan - bez obzira na daljinu i muku u vezi s putovanjem itd., smatram da je Kazahstan dobar zdrijeb. Recimo Andoru bi svi pobijedili, a ovako Kazahstan mozda moze otkinuti bod(ove) Finskoj a moguce i Ukrajini, nadati se da nama nece i da ce individualna kvaliteta biti dovoljna
Moja zelja bi bila da prvu utakmicu igramo u gostima u Ukrajini a potom u goste Kazahstanu, dok jos uvijek covid19 hara i tribine su prazne. U prvoj utakmici se uvijek zelis dobro predstaviti, pa ako i izgubis, u tom slucaju ces krajnje ozbiljno shvatiti mogucu nagaznu minu - Kazahstan.
U svakom slucaju pokusati napasti 2.mjesto. U prvih 4,5 kola bi se moglo znati mnogo toga. Ako ne bude islo onda bez pritiska uigravati tim za kvalifikacije za EP i to je to.
-
Bajramovic1999
- Kontakt:
Volio bih gledati world-class ekipu uzivo (iako vjerovatno nece doci u najjacem sastavu, ali svejedno su sila).
Sta nasi kladionicari misle?
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Nisam stavio znak jednakosti izmedju reprezentacija, nego sam uporedio one koje su po kvalitetu najblize. Ukrajina jeste jaca od Grcke, ali nama ni Grci nikad nisu lezali, a s ovima jos nismo igrali, pa mozda i bude kakvog hajra protiv njih (ako se konacno bar malo povezu konci u ovom rasulu od saveza).DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 dec 2020, 20:13Ovdje si ga malo pritjerao druže.Ghuraba je napisao/la: ↑07 dec 2020, 20:06Francuska - Italija
Ukrajina - Grcka
Finska - Finska
Kazahstan - Armenija
Ili se baraž dobija drugim mjestom?
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AjsKjub, Alipasino, Alucard, ANamelessGhoul, arabijskisupi, atomac123, AvantiBL, AzRimiRzA, BarbareZeljin, bavarian_bk, BiH26, Blackwargreymon, boki86, Bordo10, brig, CAGarfia, Cautinho, Confiance, CudanLik, Cwirek, D97, DanijelTZ, darker10, delko, DjaniTarik, donCorleone1892, eaglebvb09, ELDIABLO20, enobarca, exampLe., General505, GrbavicaHrammm, greenwood, HalaMadrid, HariTz, harko35, Hrasno15, invincible1921, James1987, jasmin10, Jurica95, kakarut, karajlo, Kaunas, lakilone, legendarnadruga, LenyYoro15, Lynx, MaroonBjelave, Marsiano, mavi, miguelramos, miki09, MikiPirs, MiranGlasnic, mk1008, Mocvara1991, moreno123, Muumii, napapijri1987, nebeskasila, NEZALAGANJE, resko1, Resolute, rio_Ferdy88, Rosicky, rukometubih23, s4mke, SanaBosna, Sarun, Shevko, signalidunapark, soccerfan, soxx, StevieG8, THEC, TofiTofita, Tracy3McGrady, TripleThreat, trunks1946, tutankamon1905, unavita, Venom, Zaboljesutra, zemuntrg, Zglavkar, Zrinjaaaa i 674 gosta.