Da li su izvukli najtezeg protivnika iz 4.sesira?
Kvalifikacije za SP 2022 - Izvlačenje grupa
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Kvalifikacije za SP 2022 - Izvlačenje grupa
tz tz tz tz tz tz
Jarane kontam sarkazam, ali ozbiljno pitam jer ima sanse
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Ma vala možemo do tog drugog mjesta
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
nada umire zadnja, ali sve da budemo drugi šanse u baražu bi nam bile minimalne, i tamo će biti šeširi
Ma yebo Katar, nismo ludi da igramo na 45°
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Sa ovakvim savezom zasluzujemo da potonemo jos dublje, steta so jos teza grupa nije.
Mjau !
nama ovdje prvenstveni cilj treba biti uzeti 3. mjesto od finaca a probati se potuci sa ukrajincima, pa sta bude.
ne bi trebalo biti ogromno iznenadjenje da i 2. zavrsimo ali opet je to daleko od svjetskog. Baraz ce biti daleko najtezi do sada, puno dobrih ekipa za 3 mjesta, nemoguca misija za ekipe naseg ne/kvaliteta.
Dva, objektivno jaca protivnika, dobiti u 3 dana, nece da moze:-).
2. ili 3. mjesto u grupi, bolja pozicija pred zrijeb za euro kvalifikacije, do tada ce ovi mladji sazrijeti i morali bi imati ekipu za 24 u evropi. Mada, imali smo je i sada al dzaba.
ne bi trebalo biti ogromno iznenadjenje da i 2. zavrsimo ali opet je to daleko od svjetskog. Baraz ce biti daleko najtezi do sada, puno dobrih ekipa za 3 mjesta, nemoguca misija za ekipe naseg ne/kvaliteta.
Dva, objektivno jaca protivnika, dobiti u 3 dana, nece da moze:-).
2. ili 3. mjesto u grupi, bolja pozicija pred zrijeb za euro kvalifikacije, do tada ce ovi mladji sazrijeti i morali bi imati ekipu za 24 u evropi. Mada, imali smo je i sada al dzaba.
A zasto tako svi podcjenjujete Kazahstan?
Mislite mi cemo u goste tamo lagano po 3 boda?
Armenija na rastavila na proste faktore.
Mislite mi cemo u goste tamo lagano po 3 boda?
Armenija na rastavila na proste faktore.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Drago mi je da će princeze barem guzice nažuljat do Kazakhstana.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Prizeljkivao grupu gdje bi, kao nekada, mogli se mozda potuci i sa onim prvim, Danska ili Eng. Mada, od nas ovakvih sta uopste ocekivati.
Ovako, i da uspijes, haj ponovo baraz, a tamo nas i ptice na grani poznaju ...
Plan treba biti vratiti se u trecu jakosnu za iduce kvale, a bude li se nudilo drugo mjesto, premija ...
Ovako, i da uspijes, haj ponovo baraz, a tamo nas i ptice na grani poznaju ...
Plan treba biti vratiti se u trecu jakosnu za iduce kvale, a bude li se nudilo drugo mjesto, premija ...
-
- Kontakt:
Ma samo nek se igra...
Ekipu treba graditi oko Rahmanovica, Pjanic treba da buse radilica koja ce omoguciti Rahmanovicu da pokaze svoju kreativnost. Dzeko treba biti igrac koji ce ulaziti sa klupe... Kolasinac bi trebao biti kapiten u ovom ciklusu i treba da preuzme glavnu rijec u svlacionici. Naravno sve to uz vodstvo Barbareza. Cilj treba biti realan a to su dvije pobjede protiv Kazahstana, 4 boda protiv Finske i bod protiv Ukrajine.
Toliko si se potrudio za takve gluposti?Semper je napisao/la: ↑07 dec 2020, 21:55Ekipu treba graditi oko Rahmanovica, Pjanic treba da buse radilica koja ce omoguciti Rahmanovicu da pokaze svoju kreativnost. Dzeko treba biti igrac koji ce ulaziti sa klupe... Kolasinac bi trebao biti kapiten u ovom ciklusu i treba da preuzme glavnu rijec u svlacionici. Naravno sve to uz vodstvo Barbareza. Cilj treba biti realan a to su dvije pobjede protiv Kazahstana, 4 boda protiv Finske i bod protiv Ukrajine.

tz tz tz tz tz tz
- Probisvjet
- Kontakt:
Sta si vuko prijatelju?Semper je napisao/la: ↑07 dec 2020, 21:55Ekipu treba graditi oko Rahmanovica, Pjanic treba da buse radilica koja ce omoguciti Rahmanovicu da pokaze svoju kreativnost. Dzeko treba biti igrac koji ce ulaziti sa klupe... Kolasinac bi trebao biti kapiten u ovom ciklusu i treba da preuzme glavnu rijec u svlacionici. Naravno sve to uz vodstvo Barbareza. Cilj treba biti realan a to su dvije pobjede protiv Kazahstana, 4 boda protiv Finske i bod protiv Ukrajine.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
nemoj, razonodio me tip ... veli kolašinac kapiten i da preuzme riječ u svlačionici a tip ima IQ ko truo balvan i rečenice ne može sastavit, ni proste a kamoli prosto prošireneslusalica je napisao/la: ↑07 dec 2020, 22:01Toliko si se potrudio za takve gluposti?Semper je napisao/la: ↑07 dec 2020, 21:55Ekipu treba graditi oko Rahmanovica, Pjanic treba da buse radilica koja ce omoguciti Rahmanovicu da pokaze svoju kreativnost. Dzeko treba biti igrac koji ce ulaziti sa klupe... Kolasinac bi trebao biti kapiten u ovom ciklusu i treba da preuzme glavnu rijec u svlacionici. Naravno sve to uz vodstvo Barbareza. Cilj treba biti realan a to su dvije pobjede protiv Kazahstana, 4 boda protiv Finske i bod protiv Ukrajine.![]()

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia, Cwirek, Daduli, Hrasno15, invincible1921, jasmin10, Mow, s4mke, Sheyi, VolimBiH96 i 80 gostiju.