Convicts1988 je napisao/la: ↑08 dec 2020, 17:10Vidim sad ga ne nazivaju "Sisoje", sad je samo Azmir i pregršt lijepih riječi![]()
![]()
![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
NEMA NAZAD
- svrakino1921
- Kontakt:
Sto je nekome krivo ovdje zbog gosp.Azmira
Pa sta je bilo
Gosp.Selimovic hoce da kupi nas fan shop
Ovdje se neko uzyebe
Sad nekakva prica o gosp.Azmiru
Oni shize
Pa sta ste mislili
Ko smo mi
Pa razmislite zasto smo mi na moja tv
GOLEM SI ZELJO
Pa sta je bilo
Ovdje se neko uzyebe
Oni shize
Pa sta ste mislili
Ko smo mi
GOLEM SI ZELJO
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- robertkosar
- Kontakt:
Jest golem ali u ocima malih bjelih misevasvrakino1921 je napisao/la: ↑08 dec 2020, 17:28Sto je nekome krivo ovdje zbog gosp.Azmira
Pa sta je bilo
Ovdje se neko uzyebe
Oni shize
Pa sta ste mislili
Ko smo mi
GOLEM SI ZELJO
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Azmire Legendoo, lets make Zeljoo great again.
Hoce li ostati na budjetu nakon preuzimanja Sisoje pardon Azmira? 
Kakav bi to perfektan gazda bio za Zeljanu, kako su se nasli! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Azmir je gospodin,pošten čovjek koji je sve u životu stekao svojim radom.
Bilo bi velika stvar za naš klub da gospodin Azmir preuzme,najviše zbog toga što je on sposoban voditi jedan uspješan klub-što je on u prošlosti pokazao kada je sa Slobodom bio uspješan.
A gledajte kitara što su se uzbudili

.
Znaju da će Željo dominirati sa Azmirom
.
Bilo bi velika stvar za naš klub da gospodin Azmir preuzme,najviše zbog toga što je on sposoban voditi jedan uspješan klub-što je on u prošlosti pokazao kada je sa Slobodom bio uspješan.
A gledajte kitara što su se uzbudili
Znaju da će Željo dominirati sa Azmirom
Najbolji BH sudija sudi najboljem BH fudbaleru svih vremena.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Vec se doslo do dominiranja komsija a jos ni Azmir nije uplatio prvu marku sadake 
Manchester City ima bolji koeficijent od Manchester Uniteda, dakle City je rezultatski uspješniji u Evropi od Uniteda? Svaka čast momak, briljiraš.
Imate bolji koeficijent i od Željezničara, pa su i oni u Evropi uspješniji od vas, isto ko i mi. Pomirite se s tim dok ne nadmašite naše rezultate.
- RajaBa1983
- Kontakt:
Velez nije ni najtrofejniji klub u MostaruBaader je napisao/la: ↑08 dec 2020, 17:56Manchester City ima bolji koeficijent od Manchester Uniteda, dakle City je rezultatski uspješniji u Evropi od Uniteda? Svaka čast momak, briljiraš.
Imate bolji koeficijent i od Željezničara, pa su i oni u Evropi uspješniji od vas, isto ko i mi. Pomirite se s tim dok ne nadmašite naše rezultate.
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Fino sam ti napisao, imali ste jednu uspjesniju sezonu, a ti si napisao da jedan klub ima vece uspjehe od drugog, sto je istina, ali je u pitanju Sarajevo. Ponavljam, istina je da ste imali vise uspjeha JEDNU SEZONU i tu sva prica zavrsava.Baader je napisao/la: ↑08 dec 2020, 17:56Manchester City ima bolji koeficijent od Manchester Uniteda, dakle City je rezultatski uspješniji u Evropi od Uniteda? Svaka čast momak, briljiraš.
Ostavljam te da zivis u svom imaginarnom svijetu, vjerujem da ti je dobro u njemu i ponesi nam iduci put kesu svima toga sto uzimas.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Momci ne znam što se ljutite i toliko uzbuđujete. Velež ima više uspjeha u Evropi od Sarajeva i to je to. Lako provjeriva činjenica.
Eto koliko ste se srozali kao klub, 30 godina niste u stanju ući u grupnu/redovnu fazu bilo kojeg evro takmičenja, zapinjete u nekakvim pretkolima sa ostalim evropskim egzotičnim patuljcima.
Eto koliko ste se srozali kao klub, 30 godina niste u stanju ući u grupnu/redovnu fazu bilo kojeg evro takmičenja, zapinjete u nekakvim pretkolima sa ostalim evropskim egzotičnim patuljcima.
Zadnja izmjena: Baader, dana/u 08 dec 2020, 18:08, ukupno mijenjano 1 put.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Baader je napisao/la: ↑08 dec 2020, 17:56Manchester City ima bolji koeficijent od Manchester Uniteda, dakle City je rezultatski uspješniji u Evropi od Uniteda? Svaka čast momak, briljiraš.
E moji pici ubdaski, hajde stignite VeHlezov uspjeh u europi
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Zato vi svake godine tucete minimalno do cetvrtfinalaBaader je napisao/la: ↑08 dec 2020, 18:07Momci ne znam što se ljutite i toliko uzbuđujete. Velež ima više uspjeha u Evropi od Sarajeva i to je to. Lako provjeriva činjenica.
Eto koliko ste se srozali kao klub, 30 godina niste u stanju ući u grupnu/redovnu fazu bilo kojeg evro takmičenja, zapinjete u nekakvim pretkolima sa ostalim evropskim patuljcima.
E cuj sta prica
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Borussija, Celtic, BATE evropski patuljuci, joj ovih federalaca da ih nema...Miljacka je napisao/la: ↑08 dec 2020, 18:10Zato vi svake godine tucete minimalno do cetvrtfinalaBaader je napisao/la: ↑08 dec 2020, 18:07Momci ne znam što se ljutite i toliko uzbuđujete. Velež ima više uspjeha u Evropi od Sarajeva i to je to. Lako provjeriva činjenica.
Eto koliko ste se srozali kao klub, 30 godina niste u stanju ući u grupnu/redovnu fazu bilo kojeg evro takmičenja, zapinjete u nekakvim pretkolima sa ostalim evropskim patuljcima.![]()
![]()
![]()
![]()
E cuj sta prica![]()
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Sve i da su patuljci, evropski su. Nekim je ta evropa samo san, evo već 25 godina.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.