A Haskic u japanu 1ElCartel11 je napisao/la: ↑08 dec 2020, 17:04Melunovic je babuka pricajte vi sta hocete.
5 utakmica i 3 gola u jacoj ligi od naše.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
A Haskic u japanu 1ElCartel11 je napisao/la: ↑08 dec 2020, 17:04Melunovic je babuka pricajte vi sta hocete.
5 utakmica i 3 gola u jacoj ligi od naše.
sta pricas ti druze ahahh,pogledaj brojke nermina u 1ligi srbije koja je jaca od nase,sezona 18/19
Sta citas ti coro kad ti pise ove sezone
Najveca glupost je dovoditi bivse istrosene igrace od kojih je mala fajda a uzet ce pare kao da su ekstra logometasi
robertkosar je napisao/la: ↑08 dec 2020, 17:29
Najveca glupost je dovoditi bivse istrosene igrace od kojih je mala fajda a uzet ce pare kao da su ekstra nogometasi![]()
Selam i pozdrav prijatelju !!! Bit cemi velika cast sjesti stobom jednog dana na carsiji i popiti bordo kafuSamozdravlje je napisao/la: ↑08 dec 2020, 17:30robertkosar je napisao/la: ↑08 dec 2020, 17:29
Najveca glupost je dovoditi bivse istrosene igrace od kojih je mala fajda a uzet ce pare kao da su ekstra nogometasi![]()
![]()
![]()
Ko Dupovac nprSamozdravlje je napisao/la: ↑08 dec 2020, 17:30robertkosar je napisao/la: ↑08 dec 2020, 17:29
![]()
![]()
Taj period je na forumu poznat kao period svađa, prijetnji, ugovorenih tuča, privatnih poruka itd. Otkako sam ja na forumu, pokoljemo se svake godine od decembra do februara.
Ovo je MOL Fehervar ili ti Videoton, drugi najbolji mađarski klub
Ali bude i zanimljivih stvari..Joj kad se sjetim euforije za Susica
Normalno kad provociraš i ne poštuješ tuđe mišljenje, pa ti se ljudi krvi napiju.
Tražili bi mene pojedini i sad, al ne smiju izać iz kuće, spadaju u rizičnu skupinu.AlfredNobel je napisao/la: ↑08 dec 2020, 17:55Normalno kad provociraš i ne poštuješ tuđe mišljenje, pa ti se ljudi krvi napiju.
Jesam ja, dobar gitarista, ponajbolji s ovih prostora.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Antikloc, Confiance, Dave, Devedesetka, ErosViverosViv, johntravolta123, Kaunas, Morpheus, MSOZ101, NeSamSafetee, Oerde, ristagrad, SilaMoc1946, svabonja, Vanja8, Venom i 154 gosta.