FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
Bundesliga
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Isprika za Leipzig nema. Ljudi su imali i dan manje odmora jer su igrali u srijedu Ligu Prvaka protiv Basaksehira. Još je Bayern odmarao nekoliko igrača protiv Atletica. Najveća greška se napravila u veznom redu, to je valjda već jasno. Ne treba opravdavati ovo jer i drugi igraju na više frontova. Recimo Leipzig i Leverkusen, pa opet fino guraju i u Bundesligi. Nije ni manjak motiva u pitanju jer su igrali protiv ekipe koja je imala samo 2 boda manje od njih pred ovaj meč. Vezni red je problem, ali to Flick ni da spomene.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
11 protiv Lokomotiva:
Neuer
Sarr - Süle - Richards - Lucas
Roca - Goretzka
Coman - Musiala - Sané
Lewandowski
Neuer
Sarr - Süle - Richards - Lucas
Roca - Goretzka
Coman - Musiala - Sané
Lewandowski
Ako je istina da klauzula kod Szoboszlaija iznosi 25mil€..onda ne treba ni sekunde cekat..plus ima 20god..a odlican igrac..
Davies se vraća sutra, ali nije odlučeno hoće li početi od prve ili ući s klupe. Volio bih da započne, a Lucas na stoperskoj poziciji.
FF obično ne griješi za francuzeFrance Football: Bayern want Camavinga. Bayern's priority is to strengthen the midfield ahead of Martínez's departure next summer. The club's recruitment department with Salihamidžić and French scout Laurent Busser are big fans of Camavinga who would fit Bayern's style perfectly.
France Football: Bayern are also interested in another Frenchman, Dayot Upamecano, to replace David Alaba who will be a free agent next summer and possibly Jérôme Boateng. The priority however remains the midfield.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Kimmich, Dantas, Camavinga. Wet dream. Ali jos uvijek mislim da je on Realov.
Konkurencija je žestoka za ovog malog; Real, Juve, United.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Nije valjda lud da misli o Unitedu, mislim da ce biti ili Real ili mi ako se stvarno ukljucimo u tu trku.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ne igra Lewa sutra
braćo treba iskoristiti katastrofu u kojoj se nalaze svi veći klubovi i svim snagama napasti ligu prvaka. ovo je idealna prilika da se odbrani trofej a realno igracki smo i najjaca ekipa evrope. otvorila nam se situacija samo tako. cak ako to znaci stavljanje bundeslige u drugi plan, tj. koristi ligaske utakmice da se odmore igraci pred tekme u Lp je realno odbrana naslova prvaka Evrope je nesto sto se nije moguce ostvariti svake sezone.
Ukoliko nam glavni igrači budu zdravi na proljeće nemam ni najmanju sumnju da možemo odbraniti čak i triple.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Bild XI (4-2-3-1): Neuer — Pavard, Süle, Alaba, Lucas — Roca, Goretzka — Gnabry, Musiala, Costa — Choupo
Lewandowski out zbog manje povrede, bit ce spreman za subotu.
Lewandowski out zbog manje povrede, bit ce spreman za subotu.
Klupirat ovog čim Davies uhvati staru formu i pomjeriti Lucasa na stopera. Pa nek onda čeka ljeto.Bayern have stopped all efforts to extend David Alaba's contract. No more negotiations are planned & the bosses assume that he'll leave in the summer. Alaba can start talks with other clubs next month with Zahavi having 4 clubs on his list: Real, Barça, PSG & Chelsea (SportBild)
Sviđa mi se ovo povezivanje Frenkija De Jonga sa nama. Da budem iskren malo mi erekcija radi kad zamislim vezni red Goretzka, De Jong i Kimmich
Ma nema šanse. Cak i da Barca prodaje de Jonga, mi nikad ne bi dali 60 il 80 miliona za jednog igraca u vrijeme korone. Realnije bi bilo da se šoramo sa Interom... oni nama Eriksena, a mi njima Tolisa... i to vec na zimu
Eh kad su pare u pitanju, upravu si, prije da će bit posudba s opcijom otkupa, al onda Barca neće na to pristati.
Ma šta ja znam, meni Tolisso perspektivniji od Eriksena. Još mi je prirastao srcu, dobro odigra kad je spreman, tu je kad ga trebaš, može i potegnut šut s distance, udarit glavom itd a Eriksen mi nije nešto za Baye. Ne bih poželio nikome da igra u Interu, pa ni Tolissou.
- Centre forward
- Kontakt:
Ma taj De Jong mi je tako-tako, nit tukne nit miriše, što bi rekli u Sapni. Plus, nema šanse da ga Farsa proda kada pucaju po šavovima. Možda bi u našem uredjenom sistemu eksplodirao, ko će ga znat'. Mada, poslije Renata Sanchesa skeptičan sam prema svakom pojačanju.
Šta će ti Eriksen? Klasični ofanzivac, nemal' napadač,a nama to ne treba. Nama treba prvoklasan vezni igrač. Ima li šanse da jedan takav dodje već u januaru
Šta će ti Eriksen? Klasični ofanzivac, nemal' napadač,a nama to ne treba. Nama treba prvoklasan vezni igrač. Ima li šanse da jedan takav dodje već u januaru
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
-
scudetto89
- Kontakt:
-
Bundesliga
- Kontakt:
Spominje se i Upamecano, ali je veznjak prioritet. Vidjet cemo.
Toliso nazalost nikad nije opravdao ocekivanja i siguran sam da ce mu ovo biti zadnja sezona u bayernu. A sto se tice eriksena, to je veoma zahvalan igrac, slican je thiago, sto se tice tehnike tice, cak je i bolji u pas igri, ali defanzivno je def slabiji. Uglavnom mislim da bi eriksen pruzio vise od Tolisa. I sto se tice dmf pozicije, u zadnje vrijeme njemacki mediji povezuju Camavingu i Bayern... ne bi bilo lose dovest jos jednog francuzacoelho41 je napisao/la: ↑09 dec 2020, 18:48Eh kad su pare u pitanju, upravu si, prije da će bit posudba s opcijom otkupa, al onda Barca neće na to pristati.
Ma šta ja znam, meni Tolisso perspektivniji od Eriksena. Još mi je prirastao srcu, dobro odigra kad je spreman, tu je kad ga trebaš, može i potegnut šut s distance, udarit glavom itd a Eriksen mi nije nešto za Baye. Ne bih poželio nikome da igra u Interu, pa ni Tolissou.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.