Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Zamisli, smije nam se sto ispadamo u pretkolima i play offu navijac kluba koji pretkolo nikad nije ni odigrao. Baci je Putine, sve ti ****! 

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu

Nema jačih do vrapčićana

Nikom te ne damo.
To ti je ono kad pješke kreneš na pos'o, vidiš komšiju kako pali auto i ide, a ti se smiješ jer mu je blatobran ogreban.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Po toj logici je i crvena zvezda rinaka teska! Nrkada osvajali LS a sada ni grupne faze ne mogu proci!?Baader je napisao/la: ↑08 dec 2020, 18:07Momci ne znam što se ljutite i toliko uzbuđujete. Velež ima više uspjeha u Evropi od Sarajeva i to je to. Lako provjeriva činjenica.
Eto koliko ste se srozali kao klub, 30 godina niste u stanju ući u grupnu/redovnu fazu bilo kojeg evro takmičenja, zapinjete u nekakvim pretkolima sa ostalim evropskim egzotičnim patuljcima.
Smijurija
Meni je ovaj Lord Osimov prijedlog o 51%-49% sasvim ok
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Druze, ja ne ucestvujem u ovom lozenju ko je veci klub u evropi itd, nije bitno sta mislim i sam o tome, nego samo za ovaj post da te pitam jedno, sta znaci konkretno ovo da Velez ima bolji ucinak u evropi od Sarajeva? Konkretno po kojem parametru i kojoj vremenskoj odrednici?Baader je napisao/la: ↑08 dec 2020, 18:07Momci ne znam što se ljutite i toliko uzbuđujete. Velež ima više uspjeha u Evropi od Sarajeva i to je to. Lako provjeriva činjenica.
Eto koliko ste se srozali kao klub, 30 godina niste u stanju ući u grupnu/redovnu fazu bilo kojeg evro takmičenja, zapinjete u nekakvim pretkolima sa ostalim evropskim egzotičnim patuljcima.
Sta se pika je li cijela historija oba kluba u evropi, je li broj odigranih utakmica, broj osvojenih bodova, broj pobjeda, broj golova datih i primljenih i je li ko je uspio dogurati dalje odnosno plasman u kolo vise? je li se racuna broj nastupa u evropi pa izvuce srednja vrijednost bodova ili total bodova? i je li samo iz vremena bivse juge sve ovo ili komplet historija zajedno sa BIH historijom? i je li jacina protivnika ima neki smisao ili nema? Samo mi reci sta je konkretno od ovog sto Velezu daje a Sarajevu oduzima epitet boljeg kluba u evropi? Nakon tvog odgovora ako me zadovolji, prvi cu cestitat Velezu na tom epitetu.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Baader je napisao/la: ↑08 dec 2020, 17:56Manchester City ima bolji koeficijent od Manchester Uniteda, dakle City je rezultatski uspješniji u Evropi od Uniteda? Svaka čast momak, briljiraš.
Imate bolji koeficijent i od Željezničara, pa su i oni u Evropi uspješniji od vas, isto ko i mi. Pomirite se s tim dok ne nadmašite naše rezultate.

Ali sto ih lozi momak,a oni se primaju 
Kupio ih pasojed za dvije Sparky konzerve
Kupio ih pasojed za dvije Sparky konzerve
Olimpić se zoveš ti,mi smo tvoji Fukovi
Pitaj njega je li nas lozi ili je ozbiljan.
Da, kupio nas, bas kao i mnoge evropske velikane. Sta cemo sada? I kod vas aktuelna ona "Nikom te ne damo"?
Vidi se po uspjesima

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Notingham uspješniji od Juventusavlakanje je napisao/la: ↑08 dec 2020, 18:26Po toj logici je i crvena zvezda rinaka teska! Nrkada osvajali LS a sada ni grupne faze ne mogu proci!?Baader je napisao/la: ↑08 dec 2020, 18:07Momci ne znam što se ljutite i toliko uzbuđujete. Velež ima više uspjeha u Evropi od Sarajeva i to je to. Lako provjeriva činjenica.
Smijurija
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
Boga mi ovaj @Baader postaje ozbiljna konkurencija @Virtualu s ovim strašno neboluznim izjavama.
Ma brate, Željo ima to polufinale UEFA kupa koje niko nikad neće stić, al koliko se stvari promijenilo od tad. Kakvu smo ligu imali onda a kakvu sad, kakvu smo državu prije svega imali, Jugoslavija bila u evropskom fudbalu kao danas Francuska. Isto da se ti danas qrčiš Švicarcima kako si nekad imao površinski veću državu nego što će oni ikad imat. Bukvalno besmisleno.
Prvaci Evrope iz tog vremena se gase, tavore u nižim ligama. Naravno, niko im to ne može ni uzet ni izbrisat, al previše su se stvari promijenile da nekog izazivaš što neće ponovit tvoj uspjeh.
Prvaci Evrope iz tog vremena se gase, tavore u nižim ligama. Naravno, niko im to ne može ni uzet ni izbrisat, al previše su se stvari promijenile da nekog izazivaš što neće ponovit tvoj uspjeh.
Vec Zeljkan dominaciju uspostavio s Azmirom, a ja kontam ovi moji znaju poletiti... 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Da je bar rodjen rodjeni kad je Velez zadnji put igrao Evropu

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nisi na mom nivou keru. Babi se tako obraćaj.Stroj1946 je napisao/la: ↑08 dec 2020, 16:49Djesi debilu, plachipichko usranaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑08 dec 2020, 16:17Samo se priča o mogućem preuzimanju a kompleks kod hordaša već dolazi do izražaja.
Vrlo nesigurna grupa pristalica ekipe koja je 3X jača od ostalih![]()
.

Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 08 dec 2020, 18:43, ukupno mijenjano 2 puta.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Kazu Azo ce biti bh Mamic s ulaganjem! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
E sto kokuz moze izmastati...

Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.