Iskreno i ja se bojim te utakmice. Dobro uglavnom tako "lako cemo" razmisljaju navijaci. Igraci i SS trebaju ovo shvatiti vrlo ozbiljno. izgubiti 2-3 boda bilo bi bas gubitak, koji nas obavezuju dobijati "derbi" utakmice. Dobiti Slobodu i otici na pauzu sa min. +6 je 50% Titule.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Iskreno i ja se bojim te utakmice. Dobro uglavnom tako "lako cemo" razmisljaju navijaci. Igraci i SS trebaju ovo shvatiti vrlo ozbiljno. izgubiti 2-3 boda bilo bi bas gubitak, koji nas obavezuju dobijati "derbi" utakmice. Dobiti Slobodu i otici na pauzu sa min. +6 je 50% Titule.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Šta vi mislite, treba li nam pored kapitalnog napadača koji bi bio projektovan za prvih 11, jedan iskusni lisac koji može bez problema uletiti u drugom poluvremenu kada nam zagusti.Jer Ahmetović je otpisan za ovu sezonu, Handžića je više suludo komentarisati.Po meni se tu idealno uklapa Nusmir Fajić koji je slobodan igrač 

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Nama sad treba vrhunski špic za prvih 11 i tu bih bio zadovoljan Maglicom. Dakle na zimu 1 špic i lopata Hare za klupe. Na ljeto Hareta nabit nogom kod familije u Olimpik i dovesti Nedima Hadžića. I to je to što se tiče napadača za 2 naredna prelazna roka. Mislim da će Merso biti tu još jednu sezonu i bilo bi lijepo imati ga kao trećeg špica, radi atmosfere i iskustva koje može prenijeti na Nedima jer mu Nedim sliči po dobroj igri leđima gdje sačuva puno lopti i iznudi prekršaje. Ovo što pojedinci mlate o dovođenju 2 špica na zimu je svemirska glupost. I to mlate o Ameru Bekiću, Fajiću, Obradoviću...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 dec 2020, 19:16Doduse, dok je u Hajduku igrao, ima luzerski mentalitet..SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑08 dec 2020, 19:13Čim je to bilo u Hajduku to je luzerski mentalitet, još nakon toga Kina. Luzer + uhljebGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 dec 2020, 19:07
Govorim za ove iz Makedonije, Albanije itd. Ovi iz 2 francuske su nerealni, jer uvijek mogu na posudbu u neki losiji francxuski klub
Ali ove navedene ne bi bilo pretesko dovesti
Gledaj ovoga, doduse ovo je vec, sto bi ljudi rekli, "kapitalac"![]()
https://www.transfermarkt.com/franck-oh ... ler/184921A mi realno na ovakve svršavamo pa onda ide pljuvačina. Iz ovakvih mi uvijek Ikande viri.
Ma da, na kraju ce doci Nedim H. , i to je to od naseg mastanja![]()
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
ma samo jedan napadač ali da je vrh...Historicar je napisao/la: ↑08 dec 2020, 19:33Šta vi mislite, treba li nam pored kapitalnog napadača koji bi bio projektovan za prvih 11, jedan iskusni lisac koji može bez problema uletiti u drugom poluvremenu kada nam zagusti.Jer Ahmetović je otpisan za ovu sezonu, Handžića je više suludo komentarisati.Po meni se tu idealno uklapa Nusmir Fajić koji je slobodan igrač![]()
FKS
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nista od Maglice, nazalost..Bas sam pricao sa njim, on najvjerovatnije ide u emirate..SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑08 dec 2020, 19:37Nama sad treba vrhunski špic za prvih 11 i tu bih bio zadovoljan Maglicom. Dakle na zimu 1 špic i lopata Hare za klupe. Na ljeto Hareta nabit nogom kod familije u Olimpik i dovesti Nedima Hadžića. I to je to što se tiče napadača za 2 naredna prelazna roka. Mislim da će Merso biti tu još jednu sezonu i bilo bi lijepo imati ga kao trećeg špica, radi atmosfere i iskustva koje može prenijeti na Nedima jer mu Nedim sliči po dobroj igri leđima gdje sačuva puno lopti i iznudi prekršaje. Ovo što pojedinci mlate o dovođenju 2 špica na zimu je svemirska glupost. I to mlate o Ameru Bekiću, Fajiću, Obradoviću...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 dec 2020, 19:16Doduse, dok je u Hajduku igrao, ima luzerski mentalitet..SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑08 dec 2020, 19:13
Čim je to bilo u Hajduku to je luzerski mentalitet, još nakon toga Kina. Luzer + uhljebA mi realno na ovakve svršavamo pa onda ide pljuvačina. Iz ovakvih mi uvijek Ikande viri.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- feniksptica
- Kontakt:
Ne gledam Zbezdu, gledo 2,3x i to sto sam gledo Boaci izmaso Boga oca...
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Cuj luzerski mentalitet Hajduka, jel ko Tino i Oremus?
Moje misljenje, 1 golgeter ali vrhunski a 1 mlad brz i jak(eto ala Angola ili sl.) I neka Ahmeta kad se oporavi, oprostit ce se brzo nakon
Moje misljenje, 1 golgeter ali vrhunski a 1 mlad brz i jak(eto ala Angola ili sl.) I neka Ahmeta kad se oporavi, oprostit ce se brzo nakon
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ma dobro, bitna je poenta, uglavnom ništa ispod tog kalibra. On je bio primamljiv jer nije stranac, a kvalitetniji je od Irfana Hadžića. Prvi špic mora biti vrhunski i već formiran igrač i tu se ne štedi niti se tu kocka sa zalozima za budućnost poput Zinedina ili Dala.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 dec 2020, 19:41Nista od Maglice, nazalost..Bas sam pricao sa njim, on najvjerovatnije ide u emirate..SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑08 dec 2020, 19:37Nama sad treba vrhunski špic za prvih 11 i tu bih bio zadovoljan Maglicom. Dakle na zimu 1 špic i lopata Hare za klupe. Na ljeto Hareta nabit nogom kod familije u Olimpik i dovesti Nedima Hadžića. I to je to što se tiče napadača za 2 naredna prelazna roka. Mislim da će Merso biti tu još jednu sezonu i bilo bi lijepo imati ga kao trećeg špica, radi atmosfere i iskustva koje može prenijeti na Nedima jer mu Nedim sliči po dobroj igri leđima gdje sačuva puno lopti i iznudi prekršaje. Ovo što pojedinci mlate o dovođenju 2 špica na zimu je svemirska glupost. I to mlate o Ameru Bekiću, Fajiću, Obradoviću...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 dec 2020, 19:16
Doduse, dok je u Hajduku igrao, ima luzerski mentalitet..
Redovno ih gledam, masina, zvijer, sve ima, ore po terenu, strasan igrac... Vjeruj mi sa igracem priblizno njegovih kvaliteta mi mozemo ganjati grupe evropa lige...feniksptica je napisao/la: ↑08 dec 2020, 19:44Ne gledam Zbezdu, gledo 2,3x i to sto sam gledo Boaci izmaso Boga oca...
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Ohandza ili Maglica bi bili top, teški kapitalci za našu ligu.Boačija je glupo i spominjati, nema teoretske šanse da dođe kod nas.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
100%SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑08 dec 2020, 19:48Ma dobro, bitna je poenta, uglavnom ništa ispod tog kalibra. On je bio primamljiv jer nije stranac, a kvalitetniji je od Irfana Hadžića. Prvi špic mora biti vrhunski i već formiran igrač i tu se ne štedi niti se tu kocka sa zalozima za budućnost poput Zinedina ili Dala.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 dec 2020, 19:41Nista od Maglice, nazalost..Bas sam pricao sa njim, on najvjerovatnije ide u emirate..SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑08 dec 2020, 19:37
Nama sad treba vrhunski špic za prvih 11 i tu bih bio zadovoljan Maglicom. Dakle na zimu 1 špic i lopata Hare za klupe. Na ljeto Hareta nabit nogom kod familije u Olimpik i dovesti Nedima Hadžića. I to je to što se tiče napadača za 2 naredna prelazna roka. Mislim da će Merso biti tu još jednu sezonu i bilo bi lijepo imati ga kao trećeg špica, radi atmosfere i iskustva koje može prenijeti na Nedima jer mu Nedim sliči po dobroj igri leđima gdje sačuva puno lopti i iznudi prekršaje. Ovo što pojedinci mlate o dovođenju 2 špica na zimu je svemirska glupost. I to mlate o Ameru Bekiću, Fajiću, Obradoviću...
Ima ih bruku takvih, ala Mudrinski, Ozegovic i slicni..Igraci koji su se dokazali u jacim ligama, a znali biti itekako dobri u europskim takmicenja(npr, Ozegovic je zabio 2 gola Sampdoriji, a opcenito tu sezonu prekucao)
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Upravo uz ove momke kad dodas Maglicu ili Ohandzu koji je mn relani sig bi pucali na grupnu fazuHistoricar je napisao/la: ↑08 dec 2020, 19:50Ohandza ili Maglica bi bili top, teški kapitalci za našu ligu.Boačija je glupo i spominjati, nema teoretske šanse da dođe kod nas.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ne znam nijednog, ma napisao sam daj nam pola boacija, naravno da je i to iznad cak i nasih uslovaHistoricar je napisao/la: ↑08 dec 2020, 19:50Ohandza ili Maglica bi bili top, teški kapitalci za našu ligu.Boačija je glupo i spominjati, nema teoretske šanse da dođe kod nas.
NEMA NAZAD
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
I zaboravih, tu ne bih imao ništa protiv ni posudbe i opcije poput one sa Besimom jer je prioritet produženje ugovora Tataru i Rahmanoviću pa onda Miličeviću i Oremušu na čemu će se raditi tek na ljeto jer oni imaju onu opciju +1.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 dec 2020, 19:52100%SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑08 dec 2020, 19:48Ma dobro, bitna je poenta, uglavnom ništa ispod tog kalibra. On je bio primamljiv jer nije stranac, a kvalitetniji je od Irfana Hadžića. Prvi špic mora biti vrhunski i već formiran igrač i tu se ne štedi niti se tu kocka sa zalozima za budućnost poput Zinedina ili Dala.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 dec 2020, 19:41
Nista od Maglice, nazalost..Bas sam pricao sa njim, on najvjerovatnije ide u emirate..
Ima ih bruku takvih, ala Mudrinski, Ozegovic i slicni..Igraci koji su se dokazali u jacim ligama, a znali biti itekako dobri u europskim takmicenja(npr, Ozegovic je zabio 2 gola Sampdoriji, a opcenito tu sezonu prekucao)
Ma Bilbiju kad bi vratili bili bi na konju.
-
- Kontakt:
Ma brate, u Zvezdi je u krugu igraca sa najvecom platom iz Borjana, Kangu i Kataija.Ljetos je odbio 700.000 eura godišnje od Kopenhagena.Slazem se da bi sa pola Boačija bila šetnja do titule.holyman je napisao/la: ↑08 dec 2020, 19:53Ne znam nijednog, ma napisao sam daj nam pola boacija, naravno da je i to iznad cak i nasih uslovaHistoricar je napisao/la: ↑08 dec 2020, 19:50Ohandza ili Maglica bi bili top, teški kapitalci za našu ligu.Boačija je glupo i spominjati, nema teoretske šanse da dođe kod nas.
Hvala druže.
Dječak koji raste zavolio te tad...
1946!!!
1946!!!
Neznam jel iko gledo Interview sa SAMIROM RADIVCEM, cujek se kune da nikad u zivotu nebi preso u zelju.
Takodje rece da ga je ova uprava ispisala i istjerala na fin nacin i da nema nikakva fina osjecanja..
I jos nesto kaze da ce produzit sa Velezom ugovor na mnogo godina, velez je i samir compaktibilni i podpuno imaju iste ambicije 7 mjesto.. sretno Samire u velezu nadam se da ces podpisat 5 godina za njih.
I fala ti sto si ga zelji zabio..
Lakse ga je gledat kod Veleza nego kod cigana..
Takodje rece da ga je ova uprava ispisala i istjerala na fin nacin i da nema nikakva fina osjecanja..
I jos nesto kaze da ce produzit sa Velezom ugovor na mnogo godina, velez je i samir compaktibilni i podpuno imaju iste ambicije 7 mjesto.. sretno Samire u velezu nadam se da ces podpisat 5 godina za njih.
I fala ti sto si ga zelji zabio..
Lakse ga je gledat kod Veleza nego kod cigana..
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bordobijeli, broj6, Burberry46, N3R3D, sekac, VolimoSarajevo i 114 gostiju.