Jel ovo Guardiola klizeci leti?e2_ze je napisao/la:
eh moj najdrazi igrac, prava legenda klub, a i bio je odlican igrac.. iceman..
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- Nail for Real
- Kontakt:
Slabo ovo dosad.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Smijesan ArsenalNail for Real je napisao/la:Slabo ovo dosad.
da..Martex je napisao/la:
Jel ovo Guardiola klizeci leti?
ovo nelici na englesku utakmicu, a kamoli na derbi 

Big club, great history, Nottm Forest.
DA DA DA DADADADADADADAA
goooooooooooooooooooooooo
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
ALEXANDRE SONG BILONGCarlo je napisao/la:DA DA DA DADADADADADADAA

sasvim zasluženo vodsto topnika, steta što nije ušla ona Nasrijeva banana...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- Arsenalisation
- Kontakt:
I onda se zapitas dal neko uopce gleda tekmu pa ubili ih u prvom jbt...alipasha je napisao/la:Smijesan ArsenalNail for Real je napisao/la:Slabo ovo dosad.

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Losa,veoma losa tekma,jedna od najlosih od velike cetvorke u poslednje vreme.Jedino cega je ima je tipicna engleska trka i borba ostalo nista,veoma malo za uzivati.
Arsenal potpuno zasluzeno vodi,bili su bolji,mada i oni tanko ali ipak uspeli su ga uvaljati,vise sretno nego spretno ali gol je bitan.
Arsenal potpuno zasluzeno vodi,bili su bolji,mada i oni tanko ali ipak uspeli su ga uvaljati,vise sretno nego spretno ali gol je bitan.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Nail for Real
- Kontakt:
Pa ne bih rekao da ste ih ubili, a da ste bili bolji, to stoji. Kako god, dosadna utakmica.Arsenalisation je napisao/la:I onda se zapitas dal neko uopce gleda tekmu pa ubili ih u prvom jbt...alipasha je napisao/la:Smijesan ArsenalNail for Real je napisao/la:Slabo ovo dosad.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Arsenalisation
- Kontakt:
Ali fakat nikad nisam vidio da smo ih vise izdominirali fizicki sada mi igramo njihovu igru pustamo im loptu a mi ih deremo Djuro kralj odma Drogbi pokazao da se nece naigrat nakon one prilike...Faraon iz Visokog je napisao/la:sto bi reko paja potpuna dominacija

EDIT: ma nismo ih doslovno ubili vec ce svako normalan priznati da smo odigrali odlicno takticki(sto nam i nije uobicajeno)u ovom prvom poluvremenu dat jos jedan i onda lagano staru igru dodavat se po 5 min

Zadnja izmjena: Arsenalisation, dana/u 27 dec 2010, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
song brat moj aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ljepse mi nemoze bit
koja minuta, imal iko link ?Arsenalisation je napisao/la:Ali fakat nikad nisam vidio da smo ih vise izdominirali fizicki sada mi igramo njihovu igru pustamo im loptu a mi ih deremo Djuro kralj odma Drogbi pokazao da se nece naigrat nakon one prilike...Faraon iz Visokog je napisao/la:sto bi reko paja potpuna dominacija
UNIŠTITE IH!Bosco je napisao/la:ALEXANDRE SONG BILONGCarlo je napisao/la:DA DA DA DADADADADADADAA
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Cc, žao mi limita je*ote.
Ali drago mi je što vodite iako padam na kladionici.

Ali drago mi je što vodite iako padam na kladionici.

Ukoliko dobijete ovu utakmicu, izbacicete Chelseja u borbi za titulu. Iskreno mrzim Chelsea, tako da bi vise volio da vi pobjedite 

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
cini mi se da je kod mene komentator bivsi liverpoolov igrac mcmanaman... 

- Arsenalisation
- Kontakt:
2-O Fabregasssssss na asistenciju walcotta...

O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.