Nama je samo smijesno sto se morate vracati 50 godina unazad da dokaze da ste i vi ko drugi jaki. A mi kazemo niste sad konkurenti,i da sad za taj rezultat treba najmanje duplo vise utakmica igrat. Ne razumijete. Cak i Zeljo i njegovi navijaci sebi nekad kazu da su losi ( a drugi na tabeli ) samo vi sebi to ne dozvoljavate.mozak je napisao/la: ↑08 dec 2020, 21:33Kakvi bolan odgovori, vidim da ste se pogubili u prici.feniksptica je napisao/la: ↑08 dec 2020, 21:15mozak dobije 3-4 dobra dogovora na svoje pisanje i onad ceka pola sata neku bezveznu provokaciju da moze odgovoriti![]()
Konkretno pitanje?
Ko je u Evropi napravio bolji rezultat: Sarajevo ili Velez?
Moj odgovor je Velez ( argumentirano, dokumentovano)
Vas odgovor je...1955, 50 godina, vrapcicani, stubovi, nigdje vas,....hsbdnskksnsk ., djdkdkssk......
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Velez je veci klub od Man Citya.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ne vidim nista lose oko filozofije i nacina zivota ? Jesmo se prodali ili nastavljas halucinirati ?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑08 dec 2020, 21:34Kakve veze ima što su različiti likovi kada je vama generalna filozofija "nikom te ne damo", to je način života, to je željo...KONTRASVIH je napisao/la: ↑08 dec 2020, 21:23hahahahahahahahahahahahahahahahahahah pa kakvi su ovo debili hahahahahaha uporedjuje postove skroz razlicitih likova kao neki dokaz hahahahaha
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 08 dec 2020, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Pa niko nije rekao da Velez prije 50 godina nije napravio bolji rezultat i rezultat koji Sarajevo nikad nije napravilo. Ali je Sarajevo sve ostale godine bilo uspjesnije u Evropi od Veleza koji vecinu tih godina nije ni nastupio u Evropi. Rasprava oko ovoga svega je pocela sa recenicom "Ako usporedjujemo evropske rezultate", a ne "Ako usporedjujemo evropske rezultate jedne sezone".mozak je napisao/la: ↑08 dec 2020, 21:33Kakvi bolan odgovori, vidim da ste se pogubili u prici.feniksptica je napisao/la: ↑08 dec 2020, 21:15mozak dobije 3-4 dobra dogovora na svoje pisanje i onad ceka pola sata neku bezveznu provokaciju da moze odgovoriti![]()
Konkretno pitanje?
Vas odgovor je...1955, 50 godina, vrapcicani, stubovi, nigdje vas,....hsbdnskksnsk ., djdkdkssk......
I da, jos kazete da provociram?
Hajde da se sa zeljovcima oko ovog prepiremo, pa i zrinjevcima...Ali vi

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Vala ne mogu da zamislimo da ce Muha ici da sauga Azmiru ili @Svrakino, ovo sto poziva @Delinjo,ali hajde praticemo situaciju...

Sarajevo ima 26 pobjeda i 15 remija u svim euro takmicenjima, a Velez 12 pobjeda i 8 remija, sve duplo manje... To su bodovi i uspjesi, jer nema se trofeja sto je prvi parametar za uspjeh, nakon toga dolaze pobjede i osvojeni bodovi.
Ja bih s ovim stavio tacku na i, na ovu bezveznu temu.
P. s parametar ko je duze dogurao (osim u slucaja igranja finala, jer postoji sluzbeni epitet viceprvak ili runner up) ima sentimentalnu vrijednost i lijep je za oko i memorije, ali u tabelama se pisu trofeji, pobjede, bodovi...
Ja bih s ovim stavio tacku na i, na ovu bezveznu temu.
P. s parametar ko je duze dogurao (osim u slucaja igranja finala, jer postoji sluzbeni epitet viceprvak ili runner up) ima sentimentalnu vrijednost i lijep je za oko i memorije, ali u tabelama se pisu trofeji, pobjede, bodovi...
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Opet tesko priznati ko je napravio veci uspjeh u Evropi!feniksptica je napisao/la: ↑08 dec 2020, 21:35Nama je samo smijesno sto se morate vracati 50 godina unazad da dokaze da ste i vi ko drugi jaki. A mi kazemo niste sad konkurenti,i da sad za taj rezultat treba najmanje duplo vise utakmica igrat. Ne razumijete. Cak i Zeljo i njegovi navijaci sebi nekad kazu da su losi ( a drugi na tabeli ) samo vi sebi to ne dozvoljavate.mozak je napisao/la: ↑08 dec 2020, 21:33Kakvi bolan odgovori, vidim da ste se pogubili u prici.feniksptica je napisao/la: ↑08 dec 2020, 21:15mozak dobije 3-4 dobra dogovora na svoje pisanje i onad ceka pola sata neku bezveznu provokaciju da moze odgovoriti![]()
Konkretno pitanje?
Kao da treba biti neki mozak pa da ne skontas da je Sarajevo trenutno, za ovu ligu za klasu jace od ostalih ekipa.
Bolan mi imamo najgoru obranu lige.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- feniksptica
- Kontakt:
Ja sam do sad 3x napiso nije problem, Dajte vasu sliku sa tim trofejom. Cestitat cu i napustit forum. To je usjeh, ostalo je sve sviranje qurcu realno i zamazivanje ociju samim sebi i olaksavanje situacije.mozak je napisao/la: ↑08 dec 2020, 21:47Opet tesko priznati ko je napravio veci uspjeh u Evropi!feniksptica je napisao/la: ↑08 dec 2020, 21:35Nama je samo smijesno sto se morate vracati 50 godina unazad da dokaze da ste i vi ko drugi jaki. A mi kazemo niste sad konkurenti,i da sad za taj rezultat treba najmanje duplo vise utakmica igrat. Ne razumijete. Cak i Zeljo i njegovi navijaci sebi nekad kazu da su losi ( a drugi na tabeli ) samo vi sebi to ne dozvoljavate.mozak je napisao/la: ↑08 dec 2020, 21:33
Kakvi bolan odgovori, vidim da ste se pogubili u prici.
Konkretno pitanje?
Kao da treba biti neki mozak pa da ne skontas da je Sarajevo trenutno, za ovu ligu za klasu jace od ostalih ekipa.
Bolan mi imamo najgoru obranu lige.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ne pravi se blesav, poenta je kako bi se rado popišali po filozofiji i uradili isto ono za šta ste nas ismijavali.KONTRASVIH je napisao/la: ↑08 dec 2020, 21:44Ne vidim nista lose oko filozofije i nacina zivota ? Jesmo se prodali ili nastavljas halucinirati ?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑08 dec 2020, 21:34Kakve veze ima što su različiti likovi kada je vama generalna filozofija "nikom te ne damo", to je način života, to je željo...KONTRASVIH je napisao/la: ↑08 dec 2020, 21:23hahahahahahahahahahahahahahahahahahah pa kakvi su ovo debili hahahahahaha uporedjuje postove skroz razlicitih likova kao neki dokaz hahahahaha
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ovi što su nas prije par godina ismijavali za ovo, sad su se uhinjili i ušutili. Ne znam samo kako trpe da bi neko bio spreman hraknut na filozofiju...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
Ovo je za nepovjerovati, jedino ocekivano su debilski komentari Zipa iz 3 osnovne koji ocajno pokusava da ga nekome sukne svojim retardiranim upadima

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
- Antipolitika3
- Kontakt:
Joj Bog te ne **** vise jel opet ovo nase komsije zagadjuju temu svojom kvazi velicinom i **** Varteks Varazdin je igrao cetvrtfinale Cup Uefa pa eno ih ugaseni usporedjivat se sa Sarajevom koje svake godine igra europu i ima 5 puta vise europskih utakmica u nogama a ima ih i Zrinjski od Veleza vise u ovoj kratkoj ali uspjesnoj povijesti i to jos usporedjuju onaj Velez od prije rata i sad ovaj koji imaju dodirnih tocaka kao mia malkova i razija mujanovic.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Vas bolan niko ne spominje, nebitni ste u trenutnoj diskusiji.Antipolitika3 je napisao/la: ↑08 dec 2020, 22:03Joj Bog te ne **** vise jel opet ovo nase komsije zagadjuju temu svojom kvazi velicinom i **** Varteks Varazdin je igrao cetvrtfinale Cup Uefa pa eno ih ugaseni usporedjivat se sa Sarajevom koje svake godine igra europu i ima 5 puta vise europskih utakmica u nogama a ima ih i Zrinjski od Veleza vise u ovoj kratkoj ali uspjesnoj povijesti i to jos usporedjuju onaj Velez od prije rata i sad ovaj koji imaju dodirnih tocaka kao mia malkova i razija mujanovic.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
E cuj Velez se poredi sa Sarajevom
E svasta
Kad je skupstina ovim amarovim
E svasta
Kad je skupstina ovim amarovim
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kad ih prodje ovo oko evrope, onda ce nas "provocirati" jer su stariji od nas
"Mi smo stariji od vas 20-tak godina"

"Mi smo stariji od vas 20-tak godina"

Zadnja izmjena: Zip, dana/u 08 dec 2020, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
Jesu li jos kojeg igraca kone dovele od Azmirovih para dkk me nije bilo? Sve covjeku potrosise! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Vidim po vasim odgovorima kakve su reakcijenekoIzMostara je napisao/la: ↑08 dec 2020, 22:03Ovo je za nepovjerovati, jedino ocekivano su debilski komentari Zipa iz 3 osnovne koji ocajno pokusava da ga nekome sukne svojim retardiranim upadima![]()
![]()

NK Velez Vrapcici > Svi ostali

Vi ste igrali nogomet prije dolaska lopte

- JohnKeynes97
- Kontakt:
Tako je kako je. Pored europskih, Velez ima i puno bolje rezultate od nas u Federalnoj ligi.
PSPHM
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kakva je ono budaletina na temi Sisoje hana, sta je ono Boze dragi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.