FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
puno srece novom treneru , ako pored Ranochie u klub stignu jos neka pojacanja , tipa Sanchez i Fabiano , ovdje ne ubrajam Kaku a on bi sigurno bilo najvece pojacanje. dakle i sa ovom trojicom ekipa bi mogla napraviti puno toga i u LP i SERIA A
CESTIT BOZIC SVIM NAVIJACIMA INTERA KATOLICKE VJEROISPOVJESTI
- Interista di cuore
- Kontakt:
materazzi je napisao/la:CESTIT BOZIC SVIM NAVIJACIMA INTERA KATOLICKE VJEROISPOVJESTI
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Da li se Inter vraca u eru od prije par godina, kupovina veoma skupih igraca, i trenera levata..Licno nemam nista protiv Leonarda, ali ovo je greska Morattija. Iskreno se nadam, da nisam u pravu,,,
Igraci koje Leonardo zeli dovesti u Inter:Kaka,Luis Fabiano,Alexis Sanchez,Montolivo i Rannochia,koji je valjda vec Interov igrac..
Odlican mu je ukus,sve pravi igraci..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Mozes li samo objasniti to neuspjesno trenersko iskustvo u AC MILANUspielführer_21 je napisao/la:Ako je istina, čudna mi je ta odluka struke(?) intera.. Ne kažem ja da će Leonardo podbaciti, možda i nešto osvoji, što kaže Ivica Osim "i metla nekad pukne k'o top" ali je pomalo rizično da europski prvak na polusezoni dovodi trenera koji ima samo jednogodišnje (i to neuspješno) trenersko iskustvo u najvećem rivalu.. Malo čudno..

http://www.sportske.net/vest/glas-narod ... 34407.html
Evo sta kaze Boris Jovanovic - najveci poznavalac Calcia na ovim prostorima, od svih novinara.
Evo sta kaze Boris Jovanovic - najveci poznavalac Calcia na ovim prostorima, od svih novinara.
Svim navijacima FC Internazionale sirom svijeta zelim sretan Božić
p.s. u vezi mogucih pojacanja, Kaka i Fabiano ne bi bili uopste pojacanja koja nam trebaju, propali igraci, koji su dobri smo sa klupe da udju
dok su Alexis i Rannochia bas sto sto nam treba, to bi bio pun pogodak
p.s. u vezi mogucih pojacanja, Kaka i Fabiano ne bi bili uopste pojacanja koja nam trebaju, propali igraci, koji su dobri smo sa klupe da udju
dok su Alexis i Rannochia bas sto sto nam treba, to bi bio pun pogodak
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
da budemo realni za rannocuh je skoro zavreseno samo sto je inter na njega potrosio oko 21 mil jer sad ce platiti 12 + prosle god.6.5 i pola prava za natalina i citav ugovor za destra ,sad sto se tice montoliva on je prosjecan igrac pa ima inter i bolje igrace od njega a i za njega se mora izdvojiti 10 mil a sto se tice fabiana hehe kamo srece da ode u inter propao igrac vec ima 31 a ove godine katastrofa e sad na ono nemoguce kaka ,pa morihno nije lud jos koji dan da ga da jos mu se pipita povrijedio i on razmislja da kaka igra drugog napadaca i tako da nema sanse da kaka preseli u inter a i ako se koji cudom to desi vjerujte mi mora se dobri 30+ mil dati za njega i mali sancez udineze je poznat po dobrim poslovanjima ali su na ljeto odbili 20 mil od uniteda i direktor udina je rekao da ko hoce sanceza mora izdvojiti preko 20 milDylan Dog je napisao/la:Igraci koje Leonardo zeli dovesti u Inter:Kaka,Luis Fabiano,Alexis Sanchez,Montolivo i Rannochia,koji je valjda vec Interov igrac..
Inter osim Sneijdera nema ni jednoga kreativca na sredini terena boljeg od MontolivaCURVA SUD je napisao/la:da budemo realni za rannocuh je skoro zavreseno samo sto je inter na njega potrosio oko 21 mil jer sad ce platiti 12 + prosle god.6.5 i pola prava za natalina i citav ugovor za destra ,sad sto se tice montoliva on je prosjecan igrac pa ima inter i bolje igrace od njega a i za njega se mora izdvojiti 10 mil a sto se tice fabiana hehe kamo srece da ode u inter propao igrac vec ima 31 a ove godine katastrofa e sad na ono nemoguce kaka ,pa morihno nije lud jos koji dan da ga da jos mu se pipita povrijedio i on razmislja da kaka igra drugog napadaca i tako da nema sanse da kaka preseli u inter a i ako se koji cudom to desi vjerujte mi mora se dobri 30+ mil dati za njega i mali sancez udineze je poznat po dobrim poslovanjima ali su na ljeto odbili 20 mil od uniteda i direktor udina je rekao da ko hoce sanceza mora izdvojiti preko 20 milDylan Dog je napisao/la:Igraci koje Leonardo zeli dovesti u Inter:Kaka,Luis Fabiano,Alexis Sanchez,Montolivo i Rannochia,koji je valjda vec Interov igrac..

Luis Fabiano ima losu sezonu jer zeli da ode,neslaganje sa upravom itd,radi se o fenomenalnome igracu..
Uglavnom vidjecemo,meni su ove opcije odlicne,mada su ionako male sanse da sta od ovoga osim Rannochie i bude..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?a ... XQtMTU1MjI
pocelo je nasumicno trosenje heheh 15 mil + bibany za sanceza i jos odbili pa ko je ovdje lud ,nadam se da ce luckasti morati dati i 25 koliko traze hehe.
pocelo je nasumicno trosenje heheh 15 mil + bibany za sanceza i jos odbili pa ko je ovdje lud ,nadam se da ce luckasti morati dati i 25 koliko traze hehe.
Apsolutno tačno.MaGiCa je napisao/la:http://www.sportske.net/vest/glas-narod ... 34407.html
Rafa je čekao momenat kada će isprovocirati svoj odlazak a u stvari sam je htio ići jer je vidio da se sa ovim ne može nositi ( pri tome ne mislim da on nije stručan , druge su stvari u pitanju a one su pobrojane u gornjem tekstu ).
Usput , dobrodošlica Leu .....
Inter potvrdio kupovinu Ranocchie.
- Interista di cuore
- Kontakt:
12,5 miliona ide Genoi...tako da je on placen sveukupno 19 miliona eura.skup ispade,al vjerujem da ce se visestruko isplatit...
- Interista di cuore
- Kontakt:

Posto je vec sad izvjesno da dolazi,samo se ceka zvanicna potvrda da mu ovom prilikom pozelim dobrodoslicu i da dugo godina ostane u najdrazem nam Interu.
Rodjen 16.2.1988 godine u Assisiu u Italiji.Prije Genoe je igrao za Bari i Arezzo.Visok je 1.96 m i trenutno je reprezentativac Italije.Do sad je odigrao jednu utakmicu za seniorsku reprezentaciju i 14 za U-21 reprezentaciju.
Ove sezone za Genou je odigrao 16 utakmica u Serie A i zabio 2 gola.
Licno sam prezadovoljan sto dolazi i mislim da smo doveli igraca koji ce da bude nosioc ekipe u narednih 10-ak godina...
BENVENUTO ANDREA !

nebih ulazio u to kolike su kvalitete ovoga igraca,ali dati ukupno 20tak miliona za igraca koji se jos nije dokazao i koji je neprovjeren u velikim utakmicama je nenormalno i to moze samo morati uraditi,realno njegopva cjena je 8-10 miliona
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
- Interista di cuore
- Kontakt:
trziste je takvo i cijene igraca su dosta nerealne...Andrea je odlican igrac i siguran sam da ce opravdat sve ulozeno,a i jako je mlad.
primjera radi i Juve je Bonuccia platio 15 miliona,sto je dosta para al pogledaj kako im se vec sad isplatio,odlicno igra...
primjera radi i Juve je Bonuccia platio 15 miliona,sto je dosta para al pogledaj kako im se vec sad isplatio,odlicno igra...
22 godine ima, znamo da italijani sazrijevaju sa 24-25
dakle 10-15 godina je pred njim, aBd stub odbrane Intera u buducnosti i sa Bonuccijem i Santonom trio buducnosti za Italiju
ima Inter finih mladih igraca, to me veseli, ulaze se u buducnost, misli se na buducnost, imam cast sto sam gledao Rannochiju uzivo na Grbavici
Forza Andrea !!

dakle 10-15 godina je pred njim, aBd stub odbrane Intera u buducnosti i sa Bonuccijem i Santonom trio buducnosti za Italiju
ima Inter finih mladih igraca, to me veseli, ulaze se u buducnost, misli se na buducnost, imam cast sto sam gledao Rannochiju uzivo na Grbavici

Forza Andrea !!
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
Ranocchia je extra pojačanje, sad šta vas briga što je slup niste vi davali priloge za njega
a gazda intera ima para i viška,
jedan od najperspektivnijih defanzivaca u italiji, takav vam treba jer svi su vam ostali stoperi 30+
a za santona i nisam više tako siguran da će postati neki vrhunski igrač, treneri se mjenjaju a njega ni blizu prvog tima, ako se ni kod lea ne dokaža definitivno je onda do njega

jedan od najperspektivnijih defanzivaca u italiji, takav vam treba jer svi su vam ostali stoperi 30+
a za santona i nisam više tako siguran da će postati neki vrhunski igrač, treneri se mjenjaju a njega ni blizu prvog tima, ako se ni kod lea ne dokaža definitivno je onda do njega
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Moratti se izglupirao ponovo. Prvo je dao Bonuccija Genoi, a sad je kupio Ranocchiu za velike pare. TSilva je kostao oko 12mE, a oni za Zabu daju oko 20mE. Nije ni cudo sto su u dugovima do guse.amell je napisao/la:nebih ulazio u to kolike su kvalitete ovoga igraca,ali dati ukupno 20tak miliona za igraca koji se jos nije dokazao i koji je neprovjeren u velikim utakmicama je nenormalno i to moze samo morati uraditi,realno njegopva cjena je 8-10 miliona
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.