@ Tuzlac,deduka neki,55-60+ godina ima ja mislim na osnovu onog sto sam vidio.Stavljao je clansku sa slikom tamo na njihovu temu,neda mi se trazit mu po postovima,uglavnom neki stariji cikica sa cudnim smislom za ovo sve.Sarajlijica1946 je napisao/la: ↑08 dec 2020, 23:05Kakva je ono budaletina na temi Sisoje hana, sta je ono Boze dragi
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- feniksptica
- Kontakt:
Tu imaju trofej kao dokaz uspjesnosti i to im od srca cestitam. Tu su bolji od nasJohnKeynes97 je napisao/la: ↑08 dec 2020, 23:05Tako je kako je. Pored europskih, Velez ima i puno bolje rezultate od nas u Federalnoj ligi.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sarajlijica1946 je napisao/la: ↑08 dec 2020, 23:05Kakva je ono budaletina na temi Sisoje hana, sta je ono Boze dragi

Objavljuje, sam sebi replicira, pjeva...

- feniksptica
- Kontakt:
Ne znam kako navijaci Zelje ocekuju da ce Azmir donijet pare u klub kad covjek daje plate po 400 KM. Ne misle valjda opet MULJAT. Zar ih to nije dovelo do ovoga sad.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Vi ste bolji u Corona tituli.feniksptica je napisao/la: ↑08 dec 2020, 23:16Tu imaju trofej kao dokaz uspjesnosti i to im od srca cestitam. Tu su bolji od nasJohnKeynes97 je napisao/la: ↑08 dec 2020, 23:05Tako je kako je. Pored europskih, Velez ima i puno bolje rezultate od nas u Federalnoj ligi.
Ako izmisle ovu vakcinu, ostat cete nedostizni u tom polju.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- feniksptica
- Kontakt:
Znas da ste i vi mogli uzet korona titulu ? Jedini uslov vam je bio da budete prvi na tabelimozak je napisao/la: ↑08 dec 2020, 23:26Vi ste bolji u Corona tituli.feniksptica je napisao/la: ↑08 dec 2020, 23:16Tu imaju trofej kao dokaz uspjesnosti i to im od srca cestitam. Tu su bolji od nasJohnKeynes97 je napisao/la: ↑08 dec 2020, 23:05Tako je kako je. Pored europskih, Velez ima i puno bolje rezultate od nas u Federalnoj ligi.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
A ti se ko dijete od 9 godina primas na svaku izjavu. Bez obzira na ovu raspravu, predstavljas forumasa sa najnizim koeficijentom inteligencije, ko da te Dokoljenko pravio. Pusti 2 3 dana forum, skupi inspiracije pa se zajebaji, a ove fore na "silu" prave od tebe jos veceg debila nego sto uistinu jesi, a to je jako tesko.Zip je napisao/la: ↑08 dec 2020, 22:54Vidim po vasim odgovorima kakve su reakcijenekoIzMostara je napisao/la: ↑08 dec 2020, 22:03Ovo je za nepovjerovati, jedino ocekivano su debilski komentari Zipa iz 3 osnovne koji ocajno pokusava da ga nekome sukne svojim retardiranim upadima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NK Velez Vrapcici > Svi ostali![]()

Edit: Ipak je onaj Tuzlac gori od tebe, izvuko si se
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
- hordasDoboj
- Kontakt:
Jel to onaj sto napiše suru neku prije svake tekme ili neki drugimiky_hz je napisao/la: ↑08 dec 2020, 23:11@ Tuzlac,deduka neki,55-60+ godina ima ja mislim na osnovu onog sto sam vidio.Stavljao je clansku sa slikom tamo na njihovu temu,neda mi se trazit mu po postovima,uglavnom neki stariji cikica sa cudnim smislom za ovo sve.Sarajlijica1946 je napisao/la: ↑08 dec 2020, 23:05Kakva je ono budaletina na temi Sisoje hana, sta je ono Boze dragi

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Vise trofeja ima FK Velez iz Nevesinjamozak je napisao/la: ↑08 dec 2020, 23:26Vi ste bolji u Corona tituli.feniksptica je napisao/la: ↑08 dec 2020, 23:16Tu imaju trofej kao dokaz uspjesnosti i to im od srca cestitam. Tu su bolji od nasJohnKeynes97 je napisao/la: ↑08 dec 2020, 23:05Tako je kako je. Pored europskih, Velez ima i puno bolje rezultate od nas u Federalnoj ligi.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Badere yebi se, ne lozi vise, usao na forum kontam ima kvalitetnog sadrzaja za procitati na ovoliko ispisanih stranica kad tamo kurc.ina hahah
Forzza Velez
A lozi nas? Onda dobro.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑09 dec 2020, 00:32Badere yebi se, ne lozi vise, usao na forum kontam ima kvalitetnog sadrzaja za procitati na ovoliko ispisanih stranica kad tamo kurc.ina hahah

Ja sam bio poprilicno siguran da ne lozi, ali ako ti kazes onda jos bolje, to znaci da se slazes sa tim da je poprilicno smijesno porediti ova dva kluba u evropskim takmicenjima, a i svemu ostalom.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Ma nisam ni procitao sta je ko pisao, vidim da svak izvlaci nekakve svoje argumente, previse gluposti ima s obe strane. Bader je dobar i korektan lik uvijek bio na forumu tako da pretpostavljam da nalozi raju i izadje sa foruma.Miljacka je napisao/la: ↑09 dec 2020, 00:37A lozi nas? Onda dobro.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑09 dec 2020, 00:32Badere yebi se, ne lozi vise, usao na forum kontam ima kvalitetnog sadrzaja za procitati na ovoliko ispisanih stranica kad tamo kurc.ina hahah![]()
Ja sam bio poprilicno siguran da ne lozi, ali ako ti kazes onda jos bolje, to znaci da se slazes sa tim da je poprilicno smijesno porediti ova dva kluba u evropskim takmicenjima, a i svemu ostalom.
Sto se mene licno tice, ne volim bas porediti Velez sa ostalim klubovima niti me zanima aman necija historija osim Velezova. Navijam za svoj klub i to je to, ostale postujem (ne bas sve ako me razumijes na sta mislim

Forzza Velez
PostenoManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑09 dec 2020, 00:46Ma nisam ni procitao sta je ko pisao, vidim da svak izvlaci nekakve svoje argumente, previse gluposti ima s obe strane. Bader je dobar i korektan lik uvijek bio na forumu tako da pretpostavljam da nalozi raju i izadje sa foruma.Miljacka je napisao/la: ↑09 dec 2020, 00:37A lozi nas? Onda dobro.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑09 dec 2020, 00:32Badere yebi se, ne lozi vise, usao na forum kontam ima kvalitetnog sadrzaja za procitati na ovoliko ispisanih stranica kad tamo kurc.ina hahah![]()
Sto se mene licno tice, ne volim bas porediti Velez sa ostalim klubovima niti me zanima aman necija historija osim Velezova. Navijam za svoj klub i to je to, ostale postujem (ne bas sve ako me razumijes na sta mislim)

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Ucio je Bader on najboljeg kako trolati.
"relavitazicija" :

Cekamo ovu rijec na transu

Cekamo ovu rijec na transu

Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
- svrakino1921
- Kontakt:
Rođeni
Imaju Pitari preca posla
Prepali se gosp.Azmira
Pitari su kraljevi
Ma dobro to cetvrtfinale kupa Uefa sto ste igrali
Imamo mi sad vecih briga

Imaju Pitari preca posla
Prepali se gosp.Azmira
Pitari su kraljevi
Imamo mi sad vecih briga

Nikom te ne damo.
- feniksptica
- Kontakt:
Kad se das u ruke Azmiru, onda i vas najperspektivniji stadion nije vise vas.svrakino1921 je napisao/la: ↑09 dec 2020, 07:18Rođeni
Imaju Pitari preca posla
Prepali se gosp.Azmira
Pitari su kraljevi
Imamo mi sad vecih briga
![]()
![]()
![]()
![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pitari Boga mole da vas preuzme ta seoska lola pa da postanete još veća Šprdnja nego što jeste,nikom te nedamo sisi se sagnimosvrakino1921 je napisao/la: ↑09 dec 2020, 07:18Rođeni
Imaju Pitari preca posla
Prepali se gosp.Azmira
Pitari su kraljevi
Imamo mi sad vecih briga
![]()
![]()
![]()
![]()

Ne bi ja rekao da će oni Azmiru dati klub.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.