FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

ajdohordas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ajdohordas » 09 dec 2020, 11:05

Napapijri je napisao/la:
09 dec 2020, 11:03
ajdohordas je napisao/la:
09 dec 2020, 09:28
Napapijri je napisao/la:
09 dec 2020, 08:20
Ako sve kapitalne opcije propadnu, ja bih pokusao sa Ubiparipom, prije nego sa Krpicem.
Čuj prije Krpića ? :wtf:
Baš je on u bilo kakvim kombinacijama čak i na forumu ?
Uz Bilbiju najomraženiji igrač lige. Fuj.
Radije bih gledo Hareta do kraja života nego njega.
Vojo je strojnica i kod nas bi se nadavao golova, ali u Evropi je to opet tanko, fali nam ubica poput Benke. Ako smo tad mogli dovest takvu klasu možemo i sad vala.
Bio je negdje neki clanak u kojem se spominje Tuzla, Zrinjski (cini mi se) i mi.
Bubaju imena klubova, standardno. Nama fali napadač pa su ga zato spomenuli u našen kontekstu.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 dec 2020, 11:05

MortemHz je napisao/la:
09 dec 2020, 09:59
Kako sada stvari stoje, bar prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba, Kemal Malkić, inače prijedlog FK Sarajevo, gotovo sigurno će biti jedan od dvojice kandidata za Izvršni odbor Fudbalskog saveza BiH.

Njegov protivnik mogao bi biti Adnan Džindo, koji je prijedlog FK Željezničar, no svakako da svoje šanse na izborima vide i Fuad Čolpa, te Adnan Budnjo.

Podsjetimo, dvojica kandidata sa najviše glasova "pasirat" će se u svojevrsno finale koje će biti održano na izbornoj Skupštini Fudbalskog saveza BiH, a 60 delegata od dva prijedloga izabrat će člana IO, dok će poraženi biti zamjenski član.

Na kraju dodajmo da će Skupština biti održana sutra u 17:00, a zbog epidemiološke situacije novinarima nije dozvoljen dolazak.
Jako bitno imati svog covjeka u savezu, nadam se da ce proci Malkic

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 09 dec 2020, 11:12

09 dec 2020, 11:05
Napapijri je napisao/la:
09 dec 2020, 11:03
09 dec 2020, 09:28

Čuj prije Krpića ? :wtf:
Baš je on u bilo kakvim kombinacijama čak i na forumu ?
Uz Bilbiju najomraženiji igrač lige. Fuj.
Radije bih gledo Hareta do kraja života nego njega.
Vojo je strojnica i kod nas bi se nadavao golova, ali u Evropi je to opet tanko, fali nam ubica poput Benke. Ako smo tad mogli dovest takvu klasu možemo i sad vala.
Bio je negdje neki clanak u kojem se spominje Tuzla, Zrinjski (cini mi se) i mi.
Bubaju imena klubova, standardno. Nama fali napadač pa su ga zato spomenuli u našen kontekstu.
Ja se iskreno nadam da je tako. Ubiparipa sam spomenuo u situaciji ako bi nam propala pojacanja za koja smatramo da su kapitalna. On bi nekako vise dosao kao utjesna nagrada i onaj koji bi nam omogucio da sprovedemo u djelo osvajanje titule. Komazec ili on bi bili moj drugi izbor.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 dec 2020, 11:36

bordobijeli je napisao/la:
09 dec 2020, 11:05
MortemHz je napisao/la:
09 dec 2020, 09:59
Kako sada stvari stoje, bar prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba, Kemal Malkić, inače prijedlog FK Sarajevo, gotovo sigurno će biti jedan od dvojice kandidata za Izvršni odbor Fudbalskog saveza BiH.

Njegov protivnik mogao bi biti Adnan Džindo, koji je prijedlog FK Željezničar, no svakako da svoje šanse na izborima vide i Fuad Čolpa, te Adnan Budnjo.

Podsjetimo, dvojica kandidata sa najviše glasova "pasirat" će se u svojevrsno finale koje će biti održano na izbornoj Skupštini Fudbalskog saveza BiH, a 60 delegata od dva prijedloga izabrat će člana IO, dok će poraženi biti zamjenski član.

Na kraju dodajmo da će Skupština biti održana sutra u 17:00, a zbog epidemiološke situacije novinarima nije dozvoljen dolazak.
Jako bitno imati svog covjeka u savezu, nadam se da ce proci Malkic
Njihov Džindo ima veću podršku od ovih iz kantona radi Budnje a od 60 delegata ćemo još vidjeti, ako sam ja dobro ovo razumio :mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 09 dec 2020, 11:47

Jedna sitnica mi baš baš zapala za oko sad dok sam opet gledao izvještaj na zvaničnoj.
Kod drugog gola našeg, sve je proključalo, osim Tatara koji je bio mrtav hladan. Mislim to je glupost koja ne mora da znači ništa, ali je ono čudno pogledati, onakvu reakciju njegovu. Da ne misli neko da hoću prosipat neku teoriju zavjere, kao što rekoh čudnovato da nikakvu reakciju nije pokazao.

Inače kod njihovih golova, osjeti se huk sa tribina najmanje 150-200 ljudi. :wtf:

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 09 dec 2020, 11:52

Zoran Grbić nam opet sudi u subotu. Mahači su Musa i Zelenika, a 4. je Petrović :mrgreen:

Dosad skor s Grbićem 14p-4n-2i, ove sezone nam sudio gostujuće protiv Radnika i Slobode.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 09 dec 2020, 11:53

09 dec 2020, 11:47
Jedna sitnica mi baš baš zapala za oko sad dok sam opet gledao izvještaj na zvaničnoj.
Kod drugog gola našeg, sve je proključalo, osim Tatara koji je bio mrtav hladan. Mislim to je glupost koja ne mora da znači ništa, ali je ono čudno pogledati, onakvu reakciju njegovu. Da ne misli neko da hoću prosipat neku teoriju zavjere, kao što rekoh čudnovato da nikakvu reakciju nije pokazao.

Inače kod njihovih golova, osjeti se huk sa tribina najmanje 150-200 ljudi. :wtf:
Jesi potpao pod uticaj plavaca, hah. Oni kazu da Tatar ne zeli dodati Fanimu :D Cinjenica jeste da se malo umislio, ali isto tako je cinjenica da izgara citav mec i da se u toku te akcije bas potrosio do mjere da nije imao snage ni za slavlje. Ne zamjerim mu, samo neka on povrati formu.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 09 dec 2020, 12:01

Prije sezonu dvije vise se ne sjecam. Kada smo ostvarili vrlo znacaju pobjedu u Listici. Nakon gola Tatara, tj.u trenutku kada treba slavit, on trci nema nikakav izraz na lici. Kao da se zagrijava 🙃.. mislim hocu reci to sto pricas ne mora nista znacit..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 dec 2020, 12:11

Tatar je najvise pretrcao u BL, posebno kad smo imali igraca manje bas je puno radio, par puta bas dao posljednji atom snage. Mislim da je to ono sto pokazuje njegov odnos prema igri, klubu, navijacima. Dok se ovako bori i trci nema potrebe za nekim sumnjama u njegovu odanost i trazit mu greske, napravio je glupost u Mostaru al svi smo mu oprostili uradio je to u afektu a kao sto reko bori se i to je ono sto se trazi, malo ga je stalo s golovima al ja nemam primjedbi na Tatara posebno na ovu utakmicu u BL.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 09 dec 2020, 12:13

A nisam upratio, Sta je sa Adukorom?
Sabrine mi moje!

Senner
Kontakt:

Post Postao/la Senner » 09 dec 2020, 12:13

I meni je ovo zapelo za oko, ja sam cijelu Č. Vilu probudio kada je pao drugi gol... Čudno, ali kao što kaže brat ne mora značiti ništa.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 09 dec 2020, 12:18

Senner je napisao/la:
09 dec 2020, 12:13

I meni je ovo zapelo za oko, ja sam cijelu Č. Vilu probudio kada je pao drugi gol... Čudno, ali kao što kaže brat ne mora značiti ništa.
Meni je zapelo sebičnost Hebiba kod prve prilike !

SarajevoForza
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoForza » 09 dec 2020, 12:23

Evo sad vraćam snimak bukvalno se kamera sekundu zadržala na terenu nakon gola pa su onda zumirali na Fanima, a i u toj sekundi se vidjelo malo slavlje Tatara što je i pošteno za 2:2, druga bi priča bila da je bio gol za 2:3
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 09 dec 2020, 12:25

Ne slavi ni Vinko pa mu se ne zamjera.
Sad ce dok se ne rijesi pitanje ugovora s Tatarom svako malo neke price slicne ovoj. Doduse sam im je dao povoda svojim nepromisljenim postupkom.
You are someone else I am still right here

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 09 dec 2020, 12:28

BosnianKingdom je napisao/la:
09 dec 2020, 12:13
A nisam upratio, Sta je sa Adukorom?
Sta ce bit? Usao je u igru pred kraj meca u BL.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 09 dec 2020, 12:32

slika
Da mi zaganjamo jos kojeg... 😁

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 09 dec 2020, 13:03

Napapijri je napisao/la:
09 dec 2020, 08:20
Ako sve kapitalne opcije propadnu, ja bih pokusao sa Ubiparipom, prije nego sa Krpicem.
Mislim da je i on stranac, ako bi vec ganjali nekog ko nije bas zvijer, bolje onda neko sa našim papirima.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 09 dec 2020, 13:04

UHAPSEN NAS BIVSI DIREKTOR BALJAK

SIPA GA UHAPSILA PAO NA NEKOJ ILEGALNOJ GRADNJI

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 09 dec 2020, 13:06

Ma treba Lukicq dovest, kakav Nedim, kakav Irfan.
PSPHM

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 09 dec 2020, 13:06

Grbić sudi protiv Slobode,kakav skor imamo s njim :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”