Pa ima da ih raja pere narednih 15 godina, još ako ih iz levati papak, što i hoće sigurno, nek se ugase

"Dođi najdraži"
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nadam se da nisi ozbiljan VanjiceVanja8 je napisao/la: ↑09 dec 2020, 13:42Pa sto ja provokator...?svrakino1921 je napisao/la: ↑09 dec 2020, 13:31Mucki provokatoru
Al znas sta ima novo
Sa gosp.Azmirom dolazi i gosp.Vugdalic
Tako da bi to mogla biti lijepa prica
Iako je gosp.Vugdalic vec bio kod nas
A i sin mu je igrao kod nas
Muamer Vugdalic
Imamo mi u statutu kluba u onih 49% da se moze ulagat u igracki kadar i u infrastrukturu-stadion,poslovni prostori i tako
Ne znam bas tacno al Greda je pravio taj statut
Pa cemo da vidimo
Imamo mi kadrove imamo mi planove imamo infrastrukturu imamo svega
Samo yebiga nemamo kapital-€,£,$
![]()
To ste vi pisali , Delinjo,odmah sam se sjetio tebe i Muhe,cuj da ljudi to rade kad je to suprotno njihovoj duhovnoj nadogradnji ...
No,hajde to za glocanje spolnih organa da ostavimo ,dogovoricete se vec nekako,ali imam pitanje...
Posto si ti upoznat sa tim prebacivanjem vlasnistva,hocete li sad postati HFK zeljeznicar,nije hrvatski fudbalski klub,vec Humanitarni FK,kao sto je Tuzla C. sad...
Vi ste , istina, odavno vec Humanitarni,ali ono zvanično da se provede kroz papire...![]()
Uzmi kakvu zastitu za koljena, ili na travnjaku stadiona. Lakse je tamo.delinjo je napisao/la: ↑09 dec 2020, 15:47Nadam se da nisi ozbiljan VanjiceVanja8 je napisao/la: ↑09 dec 2020, 13:42Pa sto ja provokator...?svrakino1921 je napisao/la: ↑09 dec 2020, 13:31
Mucki provokatoru
Al znas sta ima novo
Muamer Vugdalic
Imamo mi u statutu kluba u onih 49% da se moze ulagat u igracki kadar i u infrastrukturu-stadion,poslovni prostori i tako
Pa cemo da vidimo
![]()
To ste vi pisali , Delinjo,odmah sam se sjetio tebe i Muhe,cuj da ljudi to rade kad je to suprotno njihovoj duhovnoj nadogradnji ...
No,hajde to za glocanje spolnih organa da ostavimo ,dogovoricete se vec nekako,ali imam pitanje...
Posto si ti upoznat sa tim prebacivanjem vlasnistva,hocete li sad postati HFK zeljeznicar,nije hrvatski fudbalski klub,vec Humanitarni FK,kao sto je Tuzla C. sad...
Vi ste , istina, odavno vec Humanitarni,ali ono zvanično da se provede kroz papire...![]()
![]()
Ne navracaj ljude Delinjo na takve stvari...delinjo je napisao/la: ↑09 dec 2020, 15:47Nadam se da nisi ozbiljan VanjiceVanja8 je napisao/la: ↑09 dec 2020, 13:42Pa sto ja provokator...?svrakino1921 je napisao/la: ↑09 dec 2020, 13:31
Mucki provokatoru
Al znas sta ima novo
Muamer Vugdalic
Pa cemo da vidimo
![]()
![]()
A ja sam negdje rujno vino pio, a ja sam negdje sretan zbog Saraj'va bio, a ti si zeljka na niske grane spala, jer si se kurvala...
Manijaci vise nisu u modi vec, kamiJonđije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.