Upamecano bi bio pun pogodak, cakstovise ne bi bilo lose dovest obojicu lajpcigovaca i Upamecana i Konatea... to je ostvarivo ako se Süle uvali nekom PL klubu, a Alaba i najvjerovatnije Boateng ce svakako napustiti Bayern, uz njih i Javi Martinez...Bundesliga je napisao/la: ↑09 dec 2020, 18:58Spominje se i Upamecano, ali je veznjak prioritet. Vidjet cemo.
FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Škart iz Barcelone poput De Jonga nije potreban Bayernu, ono što je zanimljivo je da se sve više priča oko Camavinge kao zamjene za Javia.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Op op evo PhonzieaNeuer- Sarr, Boa, Süle, Davies- Roca, Goretzka- Sane, Müller, Costa- Choupo.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Neuer
Sarr - Boateng - Süle - Davies
Roca - Goretzka
Sané - Müller - Costa
Choupo
Ocekivao sam Musialu od prve, ali OK. Davies se vratio na vrijeme sto je najbitnije, takodje Roca u prvoj, odlicno.
Sarr - Boateng - Süle - Davies
Roca - Goretzka
Sané - Müller - Costa
Choupo
Ocekivao sam Musialu od prve, ali OK. Davies se vratio na vrijeme sto je najbitnije, takodje Roca u prvoj, odlicno.
Dobar sastav..mada bih ja i ovdje pruzio priliku Nübelu...a umjesto Sanea ubacio bih Gnabrya..jer Gnabry je u losijoj formi u odnosu na Sanea..realno igrac koji je trenutno u najboljoj formi je Coman
Prilika da odmoris Millera i opet u prvi 11,
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Nubel, Musiala i Richards su morali biti unutra.
Gnabry je makar igrac koji moze iznijeti 90 minuta, Sané jos uvijek ne. Treba da igra, blizi se najzahtjevniji dio sezone.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Pozdravljam stavljanje Sulea u prvih 11 ponovo. Treba mu utakmica. Roci takodjer. Rizik je stavljati Daviesa odmah zbog rizika od povrede. Nema potrebe ni Mullera u prvi sastav, nek odmori.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ma dobro je ovo; uci ce i Musiala u drugom dijelu. Ne smijemo kiksati danas, treba sa stilom zavrsiti NO fazu. 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Gdje da nađem neki SD stream, maksimalno 420p ili nešto tako, zbog konekcije mi je potrebno?
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jel to na dial upu gledaš
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Evo našo sam dole pri dnu imaju neki low quality. Baš imam problema večeras sa konekcijom, nisam kući. Ali to me svakako nije spriječilo da upratim kako Sane i Costa nemaju nikakve hemije, dok Gnabry i Coman fakat na terenu se razumiju, mijenjaju strane proigravaju jedan drugog, ovi smetaju sami sebi.
Rio nije na dial-upu al sam blizu. Pređi na tamnu stranu počni pratit Bayern s nama kad si već na temi.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Jedino mi se svidja sredina terena. Mnogo vise kontrole ima sa Goretzkom i Rocom.
Koliko god kritikovao Comana on je za Costu Robben. Ni Sane nije daleko.
- Centre forward
- Kontakt:
Haman treba da prime gol da se uozbilje. Miler je vjerovatno tu nebil' nabr'o još neki pogodak u LP, jer je zaista u impresivnom društvu. U suštini, trening utakmica.
Volim kad Costa lomi protivnike k'o Savićević nekad, nadam se da naš Pogba gleda neku drugu tekmu
Volim kad Costa lomi protivnike k'o Savićević nekad, nadam se da naš Pogba gleda neku drugu tekmu
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- muhamedhulk
- Kontakt:
Vadi Cupu, daj Zirkzeeja. Bar cemo razviti napadaca, ovako nista ne doprinosi igranje ovog kosarkasa.
Oba krila ljevaci, najbolji na desnom krilu..ne treba nista vise da slabije odigraju. Opet, morali bi individualnu klasu da pokazu, slab je protivnik. Zasad je nema od Sanea, Costa je svakako limitiran, ne ocekujem to od njega.
Oba krila ljevaci, najbolji na desnom krilu..ne treba nista vise da slabije odigraju. Opet, morali bi individualnu klasu da pokazu, slab je protivnik. Zasad je nema od Sanea, Costa je svakako limitiran, ne ocekujem to od njega.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
-
Bundesliga
- Kontakt:
Sarr solidan u napadu al je brate los u odbrani...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.