Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Kovacevic ima dobar pogled kojim prati loptu kako ulazi u gol. Protiv Zelje je u vise navrata pokazao tu kvalitetu...
-
- Kontakt:
Golman najboljeg kluba ne znaci da je i najbolji golman u ligi, mlad jeste ali je i velika kiksara, ime je dobio sto brani za Sarajevo a ne zbog nekih maestralnih intervencijaSpahic98 je napisao/la: ↑09 dec 2020, 17:12Vasiilj i karacic
Prvi je u godinu i pol dana skupio 5 nastupa u Ukrajinskog ligi,a drugi brani zadnje 3 godine po kukurzsporovima(više na tribinama nego što brani).
Po kojoj logici bi oni trebali imati prednost u odnosu na Kovačevića???
Vladan je zadnje 2 godine prvi golman najboljeg BIH kluba-Bosanskog Bajerna-FK Sarajeva,i ubjedljivo je najbolji golman lige.
I samo 22 godine ima.
-
- Kontakt:
Cak

mosa lošmi stićko tit-ula!
Gol Stevanovića, vode na poluvremenu protiv Vaduza.
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Evo i asistencije.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
Kovačević nije na listi iz razloga što je već pozivan i bio na klupi reprezentacije. Ali naravno da bi on prednjacio ispred njih dvojice.
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Hahahah aj molim te nije sto sam navijac zelje ali mali je kikser zesci bas kao sto Kjosevski bio a bio je u repki ima dosta golmana koji trebaju prije njega dobiti poziv
Ali on brani za bosanski 1860 minhen!1921boy je napisao/la: ↑09 dec 2020, 21:22Hahahah aj molim te nije sto sam navijac zelje ali mali je kikser zesci bas kao sto Kjosevski bio a bio je u repki ima dosta golmana koji trebaju prije njega dobiti poziv

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Bilo bi mi drago kada bi napravili listu golmana, barem 3-4 da se mogu pratiti. Možda za neke nisam čuo. LP
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Ziljkic ima ponude iz inostranstva.
Kovačević od svoje 20 godine redovno brani,a ta 2 sa 25 godina više griju klupu nego što igraju.
Neće ni Vladan biti novi De Gea,ali je za klasu bolji golman od Vasiilja i Karacica.
https://www.klix.ba/sport/prica-golmana ... /201204099
Neće ni Vladan biti novi De Gea,ali je za klasu bolji golman od Vasiilja i Karacica.
https://www.klix.ba/sport/prica-golmana ... /201204099
Kovacevic jednom kiksnuo u karijeri i ispade kikser hahahhahaha.
Njegov jedini problem ce bit ako ne ode iz Sarajeva na zimu ili eventualno na ljeto. Ovako jos ima nade da dobijemo golmana.
Zna se nosit s pritiskom, cita igru, nije linijski golman, to je nesto sto ne mozes naucit, ostalo je trening i rad.
Al opet napominjem, mora otici sad, ovo mu je zadnji voz.
Njegov jedini problem ce bit ako ne ode iz Sarajeva na zimu ili eventualno na ljeto. Ovako jos ima nade da dobijemo golmana.
Zna se nosit s pritiskom, cita igru, nije linijski golman, to je nesto sto ne mozes naucit, ostalo je trening i rad.
Al opet napominjem, mora otici sad, ovo mu je zadnji voz.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Taj ne zna ni uhvatiti loptu, gora verzija Kenana Pirica
Eto golmani inace ne kiksaju..
Kovacevic ima dobre predispozicije ali to mora potvrdit sledecim transferom.

Kovacevic ima dobre predispozicije ali to mora potvrdit sledecim transferom.
Prećera ga pajdo i to dobro. Pogledaj samo koji igrači tamo igrajumrAdislic je napisao/la: ↑09 dec 2020, 16:49Ou druze precera ga tiHarise je napisao/la: ↑09 dec 2020, 16:26Sta bi reko MLS Liga je ured kao i naša liga ništa jacaGoran Karačić bi prije preporucio. Branio je trenutno svaku utakmicu u Adanaspor u drugu Tursku ligu da nije se povredio. U istom trenutku je Sehic sa 31 godina isto branio u drugu ligu. Matej Markovic bivši golman iz Celika, Krupa i Sarajeva brani trenutno u Mihalovce u Slovackoj ligi isto redovno brani. Mada da mu fali puno kvaliteta za reprezentaciju.![]()
Inače dečko ima 24 god a iskustva dosta. Rapidov izdanak, kupio ga Hoffenhaim pa bio na posudbama sezonu Lechia poljska liga, Hannover 96, a zadnjih par sezona prvi golman Lillestroma. Houston ga otkupio ove godine. Prvi njihov golman sad. Nedavno sam čitao da je po učinku čak prvi ili drugi golman lige
Kompleksash ponovo u punom sjaju

Zamisli poredis momka koji suvereno dominira ligom sa golmanom koji je zamjena penzioneru u propalom Mariboru.
Forum je dotakao dno.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Pa i Piric je dok je igrao u bosanskoj ligi? Bio je prvi golman Zrinjskog koji je osvojio ligu. Ne vidim sta je problematicno