U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Karačić pokazao sa Širokim da zna i da je dobar trener.
Zna s mladima raditi i posloziti ekipu bez nekih imena.
Zna s mladima raditi i posloziti ekipu bez nekih imena.
Nisam navijac Zeljeznicara ali mi je neshvatljivo da ona budaletina Osim gura Milicevica na lijevi bok umjesto Sehica.Momak je sve utakmice odigrao dobro i s obzirom na godine (20) jedini je igrac na kojem mogu uzeti dobre novce.A Milicevic je samo na posudbi u Zelji 
FK Zvijezda 09
Novi pozivi za reprezentaciju
Sreten Milošević, Strahinja Manojlović i Luka Janković dobili su poziv od selektora juniorske reprezentacije BiH za pripreme i prijateljsku utakmicu sa Bahreinom. Utakmica sa Bahreinom odigraća se 17.12.2020. godine u Bačkoj Palanci sa početkom u 14:00h.
Znaci ima jos neka utakmica
Novi pozivi za reprezentaciju
Sreten Milošević, Strahinja Manojlović i Luka Janković dobili su poziv od selektora juniorske reprezentacije BiH za pripreme i prijateljsku utakmicu sa Bahreinom. Utakmica sa Bahreinom odigraća se 17.12.2020. godine u Bačkoj Palanci sa početkom u 14:00h.
Znaci ima jos neka utakmica
Tu prvu dvojicu sam spominjao u svom "ambicioznom" spisku. Igraju veoma dobro u Zvijezdi i za ocekivati je transfere ako ne na zimu onda najkasnije do ljeta. Dobro je, mislio sam da ce do sada vec izabrat maticu.
Zamisli drzavni savez ni A ne govori a igra se utakmica mlade selekcije. Ni spiska, ni informacija, ni nista. Kakva gamad tu sjedi to je za ne povjerovati..
Zamisli drzavni savez ni A ne govori a igra se utakmica mlade selekcije. Ni spiska, ni informacija, ni nista. Kakva gamad tu sjedi to je za ne povjerovati..
@igrajlopte 🐦
- Bazinga12345
- Kontakt:
Dževad Sijamija je isto na spisku U-19 reprezentacije za ovu prijateljsku.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Jesu li barem spisak objavili?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Za sad suti savez

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ovaj ima 20 utakmica za U17-U19 ali igra za Radnik.
Musa 
Žrijeb kvalifikacija za „U-17“ Evropsko prvenstvo 2021/22. obavljen je danas u sjedištu UEFA u Nyonu.
Reprezentacija Bosne i Hercegovine će u grupi 7 za protivnike imati selekcije Švajcarske, Finske i Gibraltara.
Kvalifikacioni turniri će biti održani u periodu između 1. jula i 16. novembra 2021. godine, a domaćini i tačni termini će biti određeni najkasnije do 5. februara.
Dvije prvoplasirane ekipe iz 13 kvalifikacionih grupa, te četiri najbolje trećeplasirane će ostvariti plasman u elitni krug kvalifikacija.
Mi smo bili u prvom sesiru
U19
Group 6: Republic of Ireland, Bulgaria, Bosnia and Herzegovina, Montenegro
Reprezentacija Bosne i Hercegovine će u grupi 7 za protivnike imati selekcije Švajcarske, Finske i Gibraltara.
Kvalifikacioni turniri će biti održani u periodu između 1. jula i 16. novembra 2021. godine, a domaćini i tačni termini će biti određeni najkasnije do 5. februara.
Dvije prvoplasirane ekipe iz 13 kvalifikacionih grupa, te četiri najbolje trećeplasirane će ostvariti plasman u elitni krug kvalifikacija.
Mi smo bili u prvom sesiru
U19
Group 6: Republic of Ireland, Bulgaria, Bosnia and Herzegovina, Montenegro
- ASD
- Kontakt:
Prolazna grupa. Mada ne baš dobra generacija.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
kad je za u21 zrijeb?
Selektor Slaven Musa je za ovu reprezentativnu akciju pozvao sljedeće igrače:
Nikola Ćetković (Željezničar ST Banja Luka), Strahinja Manojlović (Zvijezda 09), Omar Beća (Željezničar Sarajevo), Amar Drina (Željezničar Sarajevo), Nikša Šilić (Zrinjski), Ivan Bašić (Zrinjski), Patrik Bošnjak (Zrinjski), Marko Kujundžić (Borac), Salih Husić (Sarajevo), Aid Tabaković (Olimpik), Ajdin Jusupović (Radnik Hadžići), David Čavić (Borac), Amar Tahrić (Borac), Dragan Bilbija (Rudar Prijedor), Azur Mahmić (Mladost), Luka Janković (Zvijezda 09), Sreten Milošević (Zvijezda 09), Adi Alić (Sloboda), Dževad Sijamija (Velež), Harun H. Beganović (Sloboda).
Nikola Ćetković (Željezničar ST Banja Luka), Strahinja Manojlović (Zvijezda 09), Omar Beća (Željezničar Sarajevo), Amar Drina (Željezničar Sarajevo), Nikša Šilić (Zrinjski), Ivan Bašić (Zrinjski), Patrik Bošnjak (Zrinjski), Marko Kujundžić (Borac), Salih Husić (Sarajevo), Aid Tabaković (Olimpik), Ajdin Jusupović (Radnik Hadžići), David Čavić (Borac), Amar Tahrić (Borac), Dragan Bilbija (Rudar Prijedor), Azur Mahmić (Mladost), Luka Janković (Zvijezda 09), Sreten Milošević (Zvijezda 09), Adi Alić (Sloboda), Dževad Sijamija (Velež), Harun H. Beganović (Sloboda).
Mlada repka dobro prosla na zrijebu za SP
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
druze to je u19 za EP...
U19 BiH je danas saznala protivnike u kvalifikacijama za EURO 2022.
Žrijeb je obavljen u švicarskom Nyonu, a BiH će igrati u grupi 6 zajedno sa Republikom Irskom, Bugarskom te Crnom Gorom.
Niti jedan junior iz Širokog koji su nedavno uzeli bod u PL protiv TC. Trojica iz Zrinjskog koji je na tablici 2 boda ispred Širokog. Pa Željo ST BL, Radnik Hadzici itd hahahahaZukanovic je napisao/la: ↑09 dec 2020, 16:55Selektor Slaven Musa je za ovu reprezentativnu akciju pozvao sljedeće igrače:
Fuj
It's better when it's live
SAVEZ ŠUTI JER MUTI, I IZMUTIO JE! SMRT SAVEZU!
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Stefan Kovač strijelac u pobjedi Čukaričkog protiv Javora, Savić igro do 64. minute.
Čukarički na 4 mjestu, iza "velike trojke".
Čukarički na 4 mjestu, iza "velike trojke".
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, izdzezveubrazil, rukometubih23 i 16 gostiju.