FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Uf profi trolovi na Bayinoj temi oprezno čitajte
- Centre forward
- Kontakt:
Još jedna tekma bez primljenog gola 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Najbolje veceras sto se moglo desiti je Gladbach... nikad jaca Bundesliga ima 4 predstavnika u osmini finala LP!!! Bravo Svabe!!!
Kakve gluposti se mogu procitat..cuj ovaj predvidja da Flick naredne sezone nece biti trener Bayerna..jedino smak svijeta moze sprijeciti Flicka da ne bude trener Bayerna u naredne 2 godine..kao prvo covjek ima kredita na pretek, a kao drugo o kakvoj krizi pricate ba..covjek i po ovako zgusnutom rasporedu i dalje je prvi u Bundesligi, ubjedljivo prvi u grupi u LP..ovdje bi haman neki zeljeli da Bayern igra 365 dana najljepsi i najbolji fudbal..sezona je duga, bilo je uvijek uspona i padova, sto je sasvim normalno
Porto, Atalanta, Sevilla, Lazio, Barcelona. Bio bi šou kad bi izvukli Barcelonu.
Bayern u ovoj sezoni: prvi u ligi, prvi u LP. 15 pobjeda, 3 remija, 1 poraz. I to sve bez normalnih priprema uz povrede nekih igrača pogotovo dvojca Kimmich/Davies. 61 gol postignut u svim takmičenjima, 22-3 primljena, ovo je od 18.septembra, šta bi bilo da se odbrana malo ustabili/uozbilji. I onda idu neke priče kao nije to dobro, bla bla, pametni ljudi bi rekli kanite se ćoravog posla. Ovoj ekipi je najbitnije da bude u svom najboljem izdanju u mart/april/maj dijelu, tada ćemo suditi sezoni itd. Do tada uživajte u igri pogotovo što se vratio Davies a i Kimmich ubrzo.
PS: Želja za osminufinala je naravno Barca.
PS: Želja za osminufinala je naravno Barca.
Zadnja izmjena: dirkules, dana/u 09 dec 2020, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Da li se 1/8 finala igra po sustavu home/away il ce bit opet turnir kao prosle sezone?
ne gubi flick konce i ja bi volio da nisam upravu ali zar ti stvarno mislis da neko ko je imao onako mizerno trenresko iskustvo moze biti dugorocno rjesenje za klupu bayerna? ne znam meni ne ulijeva pouzdanje. on moze ovako na jedan kraci period raditi ali prije ili kasnije ce se poceti javljati trzavice u svlacionici koje on nece znati kontrolisati i to je vec kolaps.SWOT je napisao/la: ↑09 dec 2020, 22:51pa dajte ljudi molim vas, nemojte biti smijesni...boatenkk je napisao/la: ↑09 dec 2020, 22:46ma i ja zato kazem da dugorocno flick nije bas idealno rješenje. ne znam, jednostavno mi se cini kao da i on bas u potpunosti ne zna kako je tu gdje jeste i kako je uspio ostvariti sve ovo do sad. sta je sa dieterom heckingom? njega sam favorizirao prije 3-4 godine kada je pravio odlicne rezultate sa volfzburgom i tad sam ga jos zelio vidjeti na nasoj klupi. nekako mi je on i karakterom i svim drugim najblizi juppu, odnosno najslicniji. vjerujem da bi ovu ekipu doveo na jedan jos veci nivo.
a veceras vrlo dobro izdanje. sad se nadati sto povoljnijem protivniku u osmini finala cisto da ne igramo odmah protiv nekih ozbiljnijih ekipa.![]()
![]()
![]()
najbolje da dovedemo Lucien Favrea, da damo Lewandowskog i 25 miliona eura za Favrea, ja mislim da bi on bio Bog na klupi Bayerna, il Favrea il Mesu Bazdarevica, nema Flick pojma... Flick gubi sve konce
sto se lp tice mislim da smo ubjedljivo najjaca ekipa, kao sto sam i jucer pisao i moglo bi se proglasiti neuspjehom ako ne osvojimo ovo pogotov jer bas nemas nijednu ekipu koja je na nasem nivou, svi su u problemima ogromnim. mislim iskreno da bi se trebali prosetati do titule.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Dobri klubovi. Lazio mi je najdrazi ovdje, daj nekog drugog; Porto npr. 
Ovo nocas rutinski...idemo dalje.
Cuj Hecking
Ovo nocas rutinski...idemo dalje.
Cuj Hecking
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Odlično završena grupna faza zamalo perfektan učinak da nije bilo remija u Madridu.Sad se skoncentrisati na Bundesligu a u žrijebu nemam posebnih želja s obzirom da je Real završio prvi.
Chupo fin gol ali i generalno cijela akcija Sane-Gnarby.Roca dobar i vjerujem da će biti sve bolji a Costa samo fizika i na silu jbg zato ga je Bayern i prodao.
Raduje povratak crne mambe to će mnogo značiti kad je tu Davies još smo više opasniji.
Chupo fin gol ali i generalno cijela akcija Sane-Gnarby.Roca dobar i vjerujem da će biti sve bolji a Costa samo fizika i na silu jbg zato ga je Bayern i prodao.
Raduje povratak crne mambe to će mnogo značiti kad je tu Davies još smo više opasniji.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Bayern@heart
- Kontakt:
Rutinski bez puno zamaranja. Brine puno losa forma Coste a posebno Sanea. Valjda se Sane trgne kad bude najbitnije.
Konacno nismo primili gol.
Davies se vratio 
Konacno nismo primili gol.
Sane po meni odigrao najbolju utakmicu za Bayern ako pricamo o utakmicama koje je igrao od prve minute, vidjelo se bas da trci nonstop i napada, ne vuce se po terenu kao sto je imao naviku.
Treba mu utakmica, mada ostaje žal što ove godine neće biti zimskih priprema, to bi bilo idealno za ekipu. Lično bih volio da Flick rotira dešnjak i ljevak na krilu jer je vidljivo tanka hemija između dva ljevaka.
Saneu treba utakmica, a Jamalu Musiali ne treba. Hernandezu nije trebalo ovoliko, Costa je direktniji od Sanea, Gnabryu i Comanu je manje utakmica trebalo u lošijim uslovima itd. Sane mora jače trenirat i u glavi se restartovat.
Musiala ne treba ići nazad nego na poziciju Mullera jer šteta je njegov talenat koristi za defanzivu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Bundesliga
- Kontakt:
Eto pogledajte realno Goretzka i Roca vs Goretzka i Musiala. Gdje je vise kontrole bilo? Prva dvojica su odlicno odigrali pogotovo u defanzivi, a i fino diktirali igru. Eh sad uporedite to sa haosom protiv Leipziga. Flick je dobro reagovao za drugo poluvrijeme. Gnabry za Mullera je donijelo veliki preokret u igri.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Sane osim mitraljiranja po tribinama ima i loš body language, daleko je to od najzvučnijeg imena među krilima.
Bio je odličan početkom sezone u onih par utakmica do povrede, nakon povrede sa klupe isto, normalno da je sljedeća stepenica da bude starter zbog loše forme Gnabrya koji od 1.kola protiv Schalkea je malo toga pružio a nije bio povrijeđen, igrao sve vrijeme, više bi njegova forma trebala biti predmet diskusije a ne Sane koji starta dvije utakmice (protiv RB-a se nije sastavio sa loptom, večeras prosjek). Dok su ovakvi rezultati ne treba bez potrebe dizati prašinu oko bilo koga na krilu, istini za volju Coman je iznad svih po formi. Što se tiče projektovanog startnog dvojca Gnabry/Sane neka nam budu živi, zdravi i u formi u martu i aprilu, ovo do sada ne zamjerim nijednom.
Ima ko zamjeri i tefteri sve. Čuti ćemo se na kraju sezone.dirkules je napisao/la: ↑10 dec 2020, 00:09Bio je odličan početkom sezone u onih par utakmica do povrede, nakon povrede sa klupe isto, normalno da je sljedeća stepenica da bude starter zbog loše forme Gnabrya koji od 1.kola protiv Schalkea je malo toga pružio a nije bio povrijeđen, igrao sve vrijeme, više bi njegova forma trebala biti predmet diskusije a ne Sane koji starta dvije utakmice (protiv RB-a se nije sastavio sa loptom, večeras prosjek). Dok su ovakvi rezultati ne treba bez potrebe dizati prašinu oko bilo koga na krilu, istini za volju Coman je iznad svih po formi. Što se tiče projektovanog startnog dvojca Gnabry/Sane neka nam budu živi, zdravi i u formi u martu i aprilu, ovo do sada ne zamjerim nijednom.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.