Ovaj text bi mogao proci tamo negdje 95te..koji ublehaš u 21 vijeku.
Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Nogometni savez BiH - UKINUTA SUSPENZIJA
Imaju vrhunske uslove a nemaju rezervne dresove za golmana.
- Goalgetter
- Kontakt:
ham19 je napisao/la: ↑23 nov 2020, 15:58Nisam nikada pisao na temu o fudbalskoj reprezentaciji pa se nadam da ce ovde ovo svi vidjeti.
Zelim da se osvrnem na ovo pljuvanje na savez cijelo vrijeme po medijima, a posebno od "reprezentativaca" i tzv. "malog princa"!!!!
Zasto je savez kriv za lose igre reprezentacije zadnjih 7 godina???
Reprezentativci imaju kraljevske uslove u koje im je obezbjedio Savez i drzava BIH...Sta im fali?
Fudbalska reprezentacija ima sve sto im je potrebno(cak i puno vise od toga) vrhunske uslove u svakom pogledu.Taj svaki igrac nikad nije morao da razmislja ni o cemu drugom osim o tome kako ce odigrati utakmicu i odraditi trening!!!!
Igraci su uvijek u najboljim hotelima/smjestajima, imaju vrhunski trening centar, od igle do lokomotive.Vrhunsku opremu, medicinsko osoblje, medicinsku opremu, avionski prevoz, sve placeno na vrijeme za njihove troskove, dnevnice.....Na selektorskoj fotelji je uvijek sjedilo svjetsko poznato ime(necu reci kvalitetan trener i da raspravljam o njihovoj kvaliteti)...od Cire, preko Susica do Bazdarevica, Prosineckog i Bajevica.Uvijek su dovodjenja vrhunska imena na klupu u skladu sa drzavnim i financijskim mogucnostima.Osoblje u reprezentaciji brine o njima u svakom segmentu.
Stadion vrhunski...Zenica i Grbanica...Ni to ne valja??? Kako je ostalim repkama dobar kad dodju? oni se bore i zalazu na to istom stadionu koji vas "pretvori u mrtvace"
Mozda svi vec igrate u dobrim klubovima pa vam reprezentacija nije vise tako bitna?
Selektori su u 80% slucajava zvali u tom trenutku najbolje pa i ako je bilo iz saveza nekih igraca koji su bili prioritet i dalje to nije opravdanje
STA DO DJAVOLJA VI HOCETE OD TOG SAVEZA????? DA IGRA ZA VAS? STA VAM FALI?
Ostale reprezentacije u BiH imaju strasno lose uslove....od rukometa do kosarke...sve je katastrofalno....Ali oni se BORE i igraju!!!!!Oni nemaju savez nikako niti je ikad bio iza njih!!!!!
MIRALEM PJANIC nikada nije igrao ni 40% svojih mogucnosi poslije utakmice sa latvijom u Zenici!!!!!
I za to mu je kriv Savez? Zasto je kriv moze li mi neko objasniti?
Treba staviti ruku na srce i priznati da mi vise i nemamo igracki kvalitet koji smo imali prije...Sve reprezentativce nam je "odgojila dijaspora" begovic,mujdza,kolasinac,besic,ibisevic,misimovic,lulic,salihovic,pjanic,medunjanin.....dzeko jedini iz te generacije koji je "krenuo iz bosne"(sreca pa ga otjerase iz zelje)
Ali nije ni to razlog da se igra na taj nacin na koji svi igraju..bez zelje i motivacije kako se i igra za drzavni dres.
Fudbaleri(balerine) NIJE SAVEZ KRIV STO STE VI TAKVI KAKVI STE!!!!
RUKOMETASI dresove nisu imali, nikad nisu bili ni placeni da igraju za repku...sta vise sami od sebe su placali da bi dosli odigrati za drzavni dres kao sto su to radili i KOSARKASI.....Fudbaleri koji igraju u nasoj repci nikad ne bi igrali za repku da "imaju uslove kao rukometasi i kosarkasi"
SRAM VAS BILO !!!!!!
Jedan od najvecih smeĆara koji se vrzma u savezu je Munir Talovic. Sve dok gov.nar bude tu nista nece stimati.
Bola i Kodro jedini bivsi reprezentativci sa mudima, ostalo sve pickice.
Misimovic bio ckapi, ostao ckapi kao i Sergej koji samo baca ublehaske tvitove, a kad je trebao da progovori ispao pizdica.
Znači pi.čke!
Bola i Kodro jedini bivsi reprezentativci sa mudima, ostalo sve pickice.
Misimovic bio ckapi, ostao ckapi kao i Sergej koji samo baca ublehaske tvitove, a kad je trebao da progovori ispao pizdica.
Znači pi.čke!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Niti sam u savezu niti imam bilo kakve veze sa savezom ili bilo kim drugim iz svijeta nogometa.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑23 nov 2020, 17:22100% neko iz saveza ovo piše. Ali barem mogu malo i njih razumjeti jer smo svi mi taoci političkog uređenja, ali dajte barem se potrudite da to na nešto liči a ne da prosječni krezubi forumaš poput mene vidi da nešto ne štima u savezu i da je to živi odron.
Ne branim ja savez, naravno da i savez snosi dio krivice ali ja predim saveze rukometa, kosarke i odbojke u odnosu na fudbalski.
Trener je taj koji treba da kazni te nogometase koji izlaze u restorane...tu se savez ne pita nista...nego dobiju od selektora izvjestaj.A da li je taj pjanic mozda kriv sto dodje da se provodi u reprezentaciju a ne da igra??
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Ko nije procitao novu tragikomediju od saveza, moze citati na sportsport.ba..
dokle vise?
dokle vise?
Ti si naša ljubav jedina!
- feniksptica
- Kontakt:
Da nas hoce opet izbaciti, taman da se ne gledaju ove kvale. Majku im ****. Dajte fudbalere u saveze majku vam vasu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Da nas hoce ugasiti ,i sport i drzavu.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Strasno sta su uradili i sta se dozvolilo 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- feniksptica
- Kontakt:
Nema vise jakog BHFa, nema vise zelje kod navijaca. Nema vise tog entuzijazma ko 2010. Situacija ko qrac u cijelom Svijetu. Ljudima su sad 33 stvari prece od fudbala. I logicno da ce se ovo iskoristit da se sahrani BH fudbal.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Koja sramota jbt. Gasi drzavu nema ovde nikad napredka
Nilo ove ne treba vise ni podrzavat niti ista. Idite u pm svi mater vam nacionalisticku jbem
Nilo ove ne treba vise ni podrzavat niti ista. Idite u pm svi mater vam nacionalisticku jbem
BašČelik!
Ma samo budala ,uz duzno postovanje,moze otici na utakmicu repke,izvaliti 30 do 50 KM da puni dzepove konkretno ovim kriminalcima.Znam ja ne ides zbog njih,ali u sustini najvise njima pomazes.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Najbitnije od svega, Skupština broji 60 clanova, od toga 24 Bosnjaka, 16 Hrvata i 20 Srba. Za promjene Statuta mora glasati 3/4 plus jedan, dakle 46. Pisem da ne bude Hrvati i Srbi ruse drzavu.
-
Izvanredni
- Kontakt:
Dino jesi li to tiham19 je napisao/la: ↑23 nov 2020, 15:58Nisam nikada pisao na temu o fudbalskoj reprezentaciji pa se nadam da ce ovde ovo svi vidjeti.
Zelim da se osvrnem na ovo pljuvanje na savez cijelo vrijeme po medijima, a posebno od "reprezentativaca" i tzv. "malog princa"!!!!
Zasto je savez kriv za lose igre reprezentacije zadnjih 7 godina???
Reprezentativci imaju kraljevske uslove u koje im je obezbjedio Savez i drzava BIH...Sta im fali?
Fudbalska reprezentacija ima sve sto im je potrebno(cak i puno vise od toga) vrhunske uslove u svakom pogledu.Taj svaki igrac nikad nije morao da razmislja ni o cemu drugom osim o tome kako ce odigrati utakmicu i odraditi trening!!!!
Igraci su uvijek u najboljim hotelima/smjestajima, imaju vrhunski trening centar, od igle do lokomotive.Vrhunsku opremu, medicinsko osoblje, medicinsku opremu, avionski prevoz, sve placeno na vrijeme za njihove troskove, dnevnice.....Na selektorskoj fotelji je uvijek sjedilo svjetsko poznato ime(necu reci kvalitetan trener i da raspravljam o njihovoj kvaliteti)...od Cire, preko Susica do Bazdarevica, Prosineckog i Bajevica.Uvijek su dovodjenja vrhunska imena na klupu u skladu sa drzavnim i financijskim mogucnostima.Osoblje u reprezentaciji brine o njima u svakom segmentu.
Stadion vrhunski...Zenica i Grbanica...Ni to ne valja??? Kako je ostalim repkama dobar kad dodju? oni se bore i zalazu na to istom stadionu koji vas "pretvori u mrtvace"
Mozda svi vec igrate u dobrim klubovima pa vam reprezentacija nije vise tako bitna?
Selektori su u 80% slucajava zvali u tom trenutku najbolje pa i ako je bilo iz saveza nekih igraca koji su bili prioritet i dalje to nije opravdanje
STA DO DJAVOLJA VI HOCETE OD TOG SAVEZA????? DA IGRA ZA VAS? STA VAM FALI?
Ostale reprezentacije u BiH imaju strasno lose uslove....od rukometa do kosarke...sve je katastrofalno....Ali oni se BORE i igraju!!!!!Oni nemaju savez nikako niti je ikad bio iza njih!!!!!
MIRALEM PJANIC nikada nije igrao ni 40% svojih mogucnosi poslije utakmice sa latvijom u Zenici!!!!!
I za to mu je kriv Savez? Zasto je kriv moze li mi neko objasniti?
Treba staviti ruku na srce i priznati da mi vise i nemamo igracki kvalitet koji smo imali prije...Sve reprezentativce nam je "odgojila dijaspora" begovic,mujdza,kolasinac,besic,ibisevic,misimovic,lulic,salihovic,pjanic,medunjanin.....dzeko jedini iz te generacije koji je "krenuo iz bosne"(sreca pa ga otjerase iz zelje)
Ali nije ni to razlog da se igra na taj nacin na koji svi igraju..bez zelje i motivacije kako se i igra za drzavni dres.
Fudbaleri(balerine) NIJE SAVEZ KRIV STO STE VI TAKVI KAKVI STE!!!!
RUKOMETASI dresove nisu imali, nikad nisu bili ni placeni da igraju za repku...sta vise sami od sebe su placali da bi dosli odigrati za drzavni dres kao sto su to radili i KOSARKASI.....Fudbaleri koji igraju u nasoj repci nikad ne bi igrali za repku da "imaju uslove kao rukometasi i kosarkasi"
SRAM VAS BILO !!!!!!
Jel doslo vrijeme da konacno radite svoj posao,da nagazite ove kriminalce na svaki moguci nacin,da najavite bojkote bilo sta ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Koga to uopste moze vise iznenaditi pa mater bi rodjenu prodali.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
Bundesliga
- Kontakt:
Normalno da nisu samo Srbi i Hrvati vec njihovi saradnici izdajnici bosnjackog naroda. SDA smece. Najveci grobari svega u ovoj drzavi. Majku vam yebem, dabogda se ugasili! Samo bojkot i ponovo pisati FIFI da nas iskljuce iz takmicenja dok se smece ne otjera.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Gasi mjesalicu, motaj kablove.
Nikada mi necemo pomaknuti sa mjesta. Srbi i Hrvati lagano guraju svoje, "bosnjo "bi za marku prodao i oca i mater i drzavu.
A u jednu ruku me ne iznenadjuje jer mi recimo u kosarci imamo prvenstvo herceg Bosne iz kojeg dobijemo ucesnika kosarkaske lige. I nikom nista...Tacno me muka uhvati od ovoga.
Nikada mi necemo pomaknuti sa mjesta. Srbi i Hrvati lagano guraju svoje, "bosnjo "bi za marku prodao i oca i mater i drzavu.
A u jednu ruku me ne iznenadjuje jer mi recimo u kosarci imamo prvenstvo herceg Bosne iz kojeg dobijemo ucesnika kosarkaske lige. I nikom nista...Tacno me muka uhvati od ovoga.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Hajd eto srbima i hrvatima npr nije BiH ni prva drzava pa se ponasas tako u neku ruku, ali ovo musliman, bosnjak i kako se vec zove pa to streljat sve. Radis druze protiv sebe i svojeg radi guzice neke neceg, pa jbt kako mozes biti pogan 
Najgore od svega sto nema niko da se digne i da ih bojkotuje, napada..niti mediji niti navijaci
Najgore od svega sto nema niko da se digne i da ih bojkotuje, napada..niti mediji niti navijaci
BašČelik!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Brix, Coolpanda24, GoldenLilies, Mow, perun i 74 gosta.