Elvedin Dino Begić- Predsjednik N/FSBiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Chapman1886
Kontakt:

Re: Elvedin Dino Begić- Predsjednik N/FSBiH

Post Postao/la Chapman1886 » 25 nov 2020, 12:36

DŽZKELO
Samo Sloboda | COYG

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 25 nov 2020, 12:37

dukipajser je napisao/la:
24 nov 2020, 23:17
Ovaj bliznja familija dode, je izjavio da voli i podrzava milu duduka i da uzima savez, a on je rusitelj drzave nase, nisu ni ovi prije bili bolji, al ovo je bas provokacija ko uzika savez, znaci idemo unazad 20 godina se vracamo, samo da ima pameti i netreba im Dzeko,Pjanic,Kolasinac da se oproste od ove lakrdije sto su napravili, jer sad neka izgube jos 2 3 tekme tad ih vise niko a ma bas niko nece gledati, nadam se da se sjecate kako je nekada bilo kosevo posjetito davni godina kad su nas busile osrednje repke ni tolko navijaca nece biti, **** vam majku i dabogda avion pao kad krenete na utakmicu i svi manageri i vi izginuli.
Jest ali isto je izjavio da ce pozvati Emira Spahica tako da u slucaju da pocne Vico Spico srat moglo bi doci samaranja doticnog :D :bih: btw Sretan nam svima Dan Drzavnosti nase jedne jedine!!!
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 25 nov 2020, 12:47

Chapman1886 je napisao/la:
24 nov 2020, 14:29
ko kaže da nema posla i da se ne može živiti u bosni kako treba :rol:
Ako si lopov i imaš veze, ova zemlja je utopija, država gdje nekoliko porodica uživa i vlada, dok ostala bagra govori "neka se samo radi, daće dragi Allah" nije ni čudo što ih boli briga i rade šta hoće, nama ostaje pametovanje po forumima a stanje se nikad neće promjeniti, oni su svoju egzistenciju i radna mjesta obezbjedili i dobro unovčili.

dukipajser
Kontakt:

Post Postao/la dukipajser » 27 nov 2020, 01:09

HarisZe je napisao/la:
25 nov 2020, 12:37
Ovaj bliznja familija dode, je izjavio da voli i podrzava milu duduka i da uzima savez, a on je rusitelj drzave nase, nisu ni ovi prije bili bolji, al ovo je bas provokacija ko uzika savez, znaci idemo unazad 20 godina se vracamo, samo da ima pameti i netreba im Dzeko,Pjanic,Kolasinac da se oproste od ove lakrdije sto su napravili, jer sad neka izgube jos 2 3 tekme tad ih vise niko a ma bas niko nece gledati, nadam se da se sjecate kako je nekada bilo kosevo posjetito davni godina kad su nas busile osrednje repke ni tolko navijaca nece biti, **** vam majku i dabogda avion pao kad krenete na utakmicu i svi manageri i vi izginuli.
Jest ali isto je izjavio da ce pozvati Emira Spahica tako da u slucaju da pocne Vico Spico srat moglo bi doci samaranja doticnog :D :bih: btw Sretan nam svima Dan Drzavnosti nase jedne jedine!!!
Moze on podrzavati duduka, ali ovo je sport sta on ima izjavljivati kako se ponosi i podrzava dudukom, kad je taj isti klosar reko samo da navija za BIH kad igramo erdogan boysima, lako se i Spahic kupi nebrini to, pare rade sve sto zelis samo nemozes zdrvlje i zivot kupiti, treba ih bojkovati dvi godine i ako ko ode gledati utakmicu ici nabijati kazne savezu i izacin nakon 15 minuta utakmica, ili vredjati ih cjelu utakmicu, neka izbace politiku iz sporta i neka vode ljudi savez oni sto imaju nesto iza sebe u vezi sporta, a ne ukradene milione od sirotinje, narodu 300 400km penzije a njima tenderi i bespovratna sredstva, ja nisam prije 15 godina mogo dobit kredit onaj bez kamate 5000 trazio nisam podova imo na kuci nista, na kraju meni djoka a lokalnom gazdi 100 000, eto ti vode savez na nos im ispadalo, navijam od sada za svoj stomak samo.

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 27 nov 2020, 23:53

27 nov 2020, 01:09
HarisZe je napisao/la:
25 nov 2020, 12:37
Moze on podrzavati duduka, ali ovo je sport sta on ima izjavljivati kako se ponosi i podrzava dudukom, kad je taj isti klosar reko samo da navija za BIH kad igramo erdogan boysima, lako se i Spahic kupi nebrini to, pare rade sve sto zelis samo nemozes zdrvlje i zivot kupiti, treba ih bojkovati dvi godine i ako ko ode gledati utakmicu ici nabijati kazne savezu i izacin nakon 15 minuta utakmica, ili vredjati ih cjelu utakmicu, neka izbace politiku iz sporta i neka vode ljudi savez oni sto imaju nesto iza sebe u vezi sporta, a ne ukradene milione od sirotinje, narodu 300 400km penzije a njima tenderi i bespovratna sredstva, ja nisam prije 15 godina mogo dobit kredit onaj bez kamate 5000 trazio nisam podova imo na kuci nista, na kraju meni djoka a lokalnom gazdi 100 000, eto ti vode savez na nos im ispadalo, navijam od sada za svoj stomak samo.
Potpisujem sve sto sk napisao, ja sam malo bio ironican al se potpuno slazem s tobom, ovaj Vico je politicki dosao to je jasnl kao dan i ovaj savez se pod hitno mora transformirat i da tu budu ljudi samo iz sporta a ne kao do sad. Takodjer sam za bojkot dok se ne promjeni statut saveza.
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 09 dec 2020, 23:37

U najgorim mukama crkavao izdajniče bošnjačkog naroda!!! Trag ti se zameo daBogda!!!
Željezničar za život cijeli!

mrAdislic
Kontakt:

Post Postao/la mrAdislic » 09 dec 2020, 23:47

Pogino dabogda zajedno sa tom svojom ekipom.

Hoceli moci doci ovo do Fife ili Uefe bar, pa da nas bar supenduju iz svega dok se ne promjeni nesto.
BašČelik!

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 09 dec 2020, 23:52

Jos jednom Sarajlije unistile savez. :clap:

Sto prije kljuceve saveza predati u ruke Vice Zeljkovica i Azmira Husica, dva covjeka koja ne interesuje licna korist i koji su ostvareni na svim poljima u zivotu za razliku od parazita iz Sarajeva koji su tu samo da bi se obogatili.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 09 dec 2020, 23:54

Dodje mi da mu j3bem mater ali onda sejtan u glavi baci crvic "sta da mu mati zatrudni", ne bih sebi mogao oprostiti da mi dijete ima takvog brata.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Izvanredni
Kontakt:

Post Postao/la Izvanredni » 09 dec 2020, 23:54

Izbrisite ovo Dino iz imena zvuci ulizivacki

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 10 dec 2020, 00:00

Dzukelo! Smece uhljebljeno SDA-ovsko. Samo bojkot ovog kriminala od reprezentacije.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 10 dec 2020, 00:11

https://www.****/sport/fudbal/ivica ... e/1942855/

E smeće ono bijedno, izdajničko! :sick:

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 10 dec 2020, 00:53

Ugasili se inshAllah.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 10 dec 2020, 00:58

Ma Vahid Halilhodzic je najpametniji. Ko ce s **** bit, posebno nakon sto se najeo govana u Dinamu. Odo bola u Alzir ko vas prci
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 10 dec 2020, 01:13

Snazan dino, sigurna BiH
Samo naprijed begicu :bih: :bih:

Divim se ovom covjeku, tolike godine u kriminalu, niko mu ne prigovara, niko ga ne skida, niko ne prijeti, niko ne bojkotuje, sto znaci da svoj posao obavlja fenomenalno.
Jos svakih par godina bosanskom kmetu spomenew barbareza, on svrsava i opet puni stadione i daje ti pare u dzep :bow: :bow:
Zivio nama veliki gospodin Elvedin Begic&co.
NEMA NAZAD

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 10 dec 2020, 02:28

killafrommanilla je napisao/la:
10 dec 2020, 00:58
Ma Vahid Halilhodzic je najpametniji. Ko ce s **** bit, posebno nakon sto se najeo govana u Dinamu. Odo bola u Alzir ko vas prci
Dobro se sijetim njegov komentar na interviju kada je bio u Dinamo, u našu reprezentaciju ne gledaju gdje si karieru proveo nego ime! On se šalio kako bi trebao na klupu jendog Hodza i Popa na klupu staviti da bude sve isto. Neko je ovdje dobro napisao, kakva je nam drzava takav je naš Sport, samo što smo u Košarski i na Rukometu bili na Euro i ovdje u Fudbalu nikada!

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 10 dec 2020, 09:34

Ma samo suspenzija opet, jer ništa bolje nismo ni zaslužili.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 10 dec 2020, 11:23

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 10 dec 2020, 14:18

Pa šta očekijete od četničkih SDA kadrova, nego da dijele državu. To im je društveno politička misija.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 10 dec 2020, 14:42

Nisam upućen, pa bih volio da me neko uputi :) šta se desilo s optužnicom protiv osobe o kojoj se priča (pardon, koju svi pljuju :mrgreen: ) vezanom za pronevjeru novca s aerodroma? Da li je i to zataškano kao i dosta stvari u državi ili ja nisam upratio da je suđenje gotovo, dotični oslobođen i tako to?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.