Arman Džanković, kažu teška lošina. Juniorska kategorija, navodno je iz Norveške.fudbalfudbal je napisao/la: ↑08 dec 2020, 17:23Ko je novi momak na treninzima, na zadnjem videu 03:05 u lijevom cosku do Bobe?
RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
-
- Kontakt:
Da li neko ima naš iz juniora, a da nije loš? Mi smo najbolji klub u državi sa najgorom omladinskom školom.1981ultra je napisao/la: ↑09 dec 2020, 00:05Arman Džanković, kažu teška lošina. Juniorska kategorija, navodno je iz Norveške.fudbalfudbal je napisao/la: ↑08 dec 2020, 17:23Ko je novi momak na treninzima, na zadnjem videu 03:05 u lijevom cosku do Bobe?
Ako misle dovoditi igrace, neka dovedu nekog ko ce nas bas pojacati.
U ovom trenutku, prioritet je stoper i napadac.
Ostale pozicije su dosta pokrivene.
U ovom trenutku, prioritet je stoper i napadac.
Ostale pozicije su dosta pokrivene.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Naravno, mislim da ce napadac biti drugaciji tip od Mulića, neko brz, pokretljiv..
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Bihorac i Čatić sporazumni raskid ugovora
Mostar u srcu, Velež do groba
Nadam se da će umjesto Bihorca doći Manev, a umjesto Čatića Krpić. Ukoliko ode Čivić i Bobić, taman se oslobadja prostor da se ova dvoica mogu platiti, malo dodat i eto sjajne ekipe. Dario do kraja sezone može pokriti obje strane po potrebi.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Jos ce biti raskida ako se uspije dogovoriti sa igracima mogli bi dobro rasteretiti budzet uz ovu dvojicu siguran raskidu ugovora je sa Civicem, jos se spominju Bobic, Ovcina i Behram.
-
- Kontakt:
Kad saberes plate svih igraca koje si nabrojao za raskid ugovora, nemaju ni pola plate koju je Manev trazio prije par mjeseci ali definitivno ce biti od pomoci pri dovodjenju novih igraca. Kao sto Demba spomenu jos se spominje raskid ugovora sa Ovcinom i Bobicem, dok se Behram nada novom ugovoru na jos godinu dana da se dokaze poslije povrede. Poslije utakmice u nedjelju sam pricao s njim i pitao ga u vezi ugovora i tako mi je rekao. Tada barem se nije spominjao nikakav raskid ugovora, moguce da se nesto promijenilo u medjuvremenu.
Forzza Velez
Znam, upravi si, ali bolje je nesto placati i da imas neke koristi, nego obrnuto.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑15 dec 2020, 12:26Kad saberes plate svih igraca koje si nabrojao za raskid ugovora, nemaju ni pola plate koju je Manev trazio prije par mjeseci ali definitivno ce biti od pomoci pri dovodjenju novih igraca. Kao sto Demba spomenu jos se spominje raskid ugovora sa Ovcinom i Bobicem, dok se Behram nada novom ugovoru na jos godinu dana da se dokaze poslije povrede. Poslije utakmice u nedjelju sam pricao s njim i pitao ga u vezi ugovora i tako mi je rekao. Tada barem se nije spominjao nikakav raskid ugovora, moguce da se nesto promijenilo u medjuvremenu.
Uprava me odusevljava svojim nacinom rada.

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 29 mar 2021, 09:04, ukupno mijenjano 1 put.
- OldFashioned
- Kontakt:
I ofanzivni vezni.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ako odu Bihorac, Čatić, Čivić i Bobić, a dovedu "recimo": Manev i Krpić, bit će pun pogodak.
Uz oporavljene Dinu, Češmedzieva, pa i Behrama , uz ova slicna pojacanja, bit cemo jaci za 30-40%!
Ukoliko ode jos neko, onda se mora dovesti altermativa.
Oni koji misle da nam je Krpić nedostizan, neka se sjete da se islo po Ibričića.
Uz oporavljene Dinu, Češmedzieva, pa i Behrama , uz ova slicna pojacanja, bit cemo jaci za 30-40%!
Ukoliko ode jos neko, onda se mora dovesti altermativa.
Oni koji misle da nam je Krpić nedostizan, neka se sjete da se islo po Ibričića.
-
- Kontakt:
Nadam se da smo svjesni kakvu upravu imamo
Šta odradiše posla, napraviše nam klub stabilnim, dovodimo igrače uvijek za malo bolje, popravljamo se na svim segmentima.
Trebamo da aktiviramo uefinu pomoc za teren..

Šta odradiše posla, napraviše nam klub stabilnim, dovodimo igrače uvijek za malo bolje, popravljamo se na svim segmentima.
Trebamo da aktiviramo uefinu pomoc za teren..

Ti si naša ljubav jedina!
- OldFashioned
- Kontakt:
Ova uprava je čudo. Za iduću sezonu trebaju također jasno svim navijačima dati do znanja šta je prioritet.
Mišljenja sam da je Feđa i iz ove postojeće ekipe izvukao maksimum maksimuma.
Mišljenja sam da je Feđa i iz ove postojeće ekipe izvukao maksimum maksimuma.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 29 mar 2021, 09:03, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Sta je na 0:47??? Ev 3 puta prelazim, i ne kontam iskreno na sta mislis.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 29 mar 2021, 09:01, ukupno mijenjano 1 put.
s obzirom na 4 mjesto na tabeli , pod moranjem su pojacanja da bi se osigurala evropa ove godine po prvi put.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 29 mar 2021, 09:00, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
https://www.transfermarkt.com/avdija-vr ... eler/28481 Treba ga pokusat dovest radi iskustva,igra poziciju istu ko i cosic nas najpespektivni igrac pa da mu malo prenese iskustva i znanja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.